Ministerie waarschuwt voor gevaarlijke illegale vloeibare rattengif

14
Ministerie waarschuwt voor gevaarlijke illegale vloeibare rattengif
De gevaarlijke illegale vloeibare rattengif.

Tijdens controlewerkzaamheden van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) is gebleken, dat er vloeibare rattengif in Suriname ten verkoop wordt aangeboden.

Dit product is zeer gevaarlijk voor mens, dier en milieu en het etiket voldoet niet aan de wettelijk vastgestelde eisen. Er is namelijk een actieve stof fluoroacetate, die niet vermeld staat op het etiket.

Het Surinaamse ministerie van EZ benadrukt, dat dit product illegaal is ingevoerd en wijst erop, dat de winkeliers, die zich schuldig maken aan de verkoop hiervan, meteen hiermee moeten stoppen. Indien dit product toch op de schappen wordt aangetroffen, zal EZ genoodzaakt zijn om sancties op te leggen.

Aan de gemeenschap, handelaren en winkeliers wordt een dringend beroep gedaan om, indien u in het bezit bent van dit product, contact te maken met het ministerie via het contactnummer +5978530915. Er kan ook gemaild worden naar internemarkt@gmail.com. De inleveringstermijn is gesteld op twee (2) weken.


14 REACTIES

 1. Ministerie waarschuwt voor gevaarlijke illegale vloeibare rattengif die reeds geruime tijd verkrijgbaar is in Suriname.

  Het Surinaamse ministerie van EZ benadrukt, dat dit product illegaal is ingevoerd door de Nieuwe Chinezen die zich als handelaren in Suriname hebben gevestigd.

  Indien dit product toch op de schappen wordt aangetroffen, zal EZ genoodzaakt zijn om sancties op te leggen.
  De inleveringstermijn is gesteld op twee (2) weken.

  Wat een slappe optreden van het ministerie van EZ.
  Geen enkele INLEVERINGSTERMIJN van (2) weken geven, maar onmiddellijk het gevaarlijke spul laten verwijderen.

  Het moet zijn: M.i.v. heden moeten ze uit alle WINKELS of andere verkooppunten direct worden verwijderd en ook ingeleverd worden bij het ministerie van EZ.
  Die LUIE 7 even Landsdienaren moeten nu landelijk beginnen met de controle.


  Maak melding

 2. Het is illegaal ge√Įmporteerd. Het is toch makkelijk na te gaan wie de importeur is.
  Men moet deze importeur stoppen en zijn vergunning intrekken en eisen, dat hij een lijst met namen van winkels, afnemers produceert.
  Dit is crimineel wat men doet.
  STOP DING DAGU.


  Maak melding

 3. =Niet alleen die rattengif is zo gevaarlijk, maar ook die zogenaamde zieuw in die rode en gele blik die binnen een dag met zoutzuur is gemaakt.
  Deze chinezen testen al hun rotzooi in arme landen.


  Maak melding

 4. ministerie van EZ deugt niet.
  Zo iets mag niet gebeuren. Product illegaal ingevoerd, waar is de controlle???
  Illegaal ingevoerd en geen beslag gelegegd.


  Maak melding

 5. 500000 Surinamers moeten zich bewyzen een staat te kunnen runnen als het niet lukt zal de boze wereld het overnemen en dan is het afgelopen met suriname als staat.


  Maak melding

 6. mooi verdelging middel om die paarse ratten plaag te bestrijden , maar of het werkt dat is afwachten , misschien weet meneer y of het werkt en als deze drollen zijn opgeruimd , dan kan hij zeggen zo nu moeten we samen verder


  Maak melding

 7. Bhanumati 23 juni 2021 At 11:33

  Niet van mijn hand.
  Deze persoon die aan de haal gaat met mijn nickname is zeer waarschijnlijk een medewerker van Waterkant.net.
  Want waterkant.net kan a.d.h. van de e-mailadressen precies achterhalen wie valselijk gebruik maakt van de nickname van een ander. Dat ze dit niet doen wijst dit m.i. erop dat hun eigen medewerker de boel flest.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.