Man die op ex-vriendin schoot meldt zich bij politie

8
Winston L. mishandelde ex-vriendin zondag, waarna ze aangifte deed
De 49-jarige Winston L.

De 49-jarige Winston L. die zijn 42-jarige ex-vriendin Heliante W. heeft beschoten, heeft zich vandaag samen met zijn raadsvrouw Maureen Nibte aangemeld bij de politie. Nibte zegt dat de man heel emotioneel is. Verder is hij in de war.
Daarom heeft de raadsvrouw in Suriname besloten hem naderhand te spreken. De man is intussen in verzekering gesteld. Hij huilde continu bij zijn advocaat.

Winston L. ging vorige week samen met zijn neefje Sheraldo S. naar de Frederikshoopweg. Hij stapte vervolgens uit, kennelijk om rekenschap te vragen, waarbij hij de vrouw neerschoot en het hazenpad koos.

Ze werd twee keren geraakt in haar rug en een keer in haar borststreek. Het slachtoffer zeeg neer en was op het moment toen de politie daar aankwam voor onderzoek niet aanspreekbaar. Heliante werd door een ingeschakelde ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp.

Informatie bereikte de politie daarna dat het neefje dat vergezeld was met de schutter, zich in de omgeving van de Van Hattemweg bevond. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) koerste derwaarts en het gelukte hen dat neefje aan te houden, waarna hij werd overgedragen aan Kapitale Delicten die belast is met het verder onderzoek in deze zaak.


8 REACTIES

 1. En nu moet de raads vrouw met hem mee komen om zicht huilend aan te melden.Meneer de pistolero.Lafaard dat doe jij niet met een vrouw. Geeft haar een klap en loopt weg.Maar slaan keur ik ook niet goed.


  Maak melding

 2. Wat een pantoffelheld, nu huilend omdat je de bak ingaat. Je bent zeker nu in de war. Qqqqq o wat zielig aan handje advocaat meegenomen naar bureau.
  T’e ung kaba fu njang blik en ding uma no wani ung moro, da ung wani en e kiri ding.
  Je had moeten weten dati mindri futu no habi gwinti.
  De dame wist beter en heeft je opgewonden en daarvoor moet ze sterven.
  Mensen zijn geen eigendom van een ander.
  Dus verman je, yu sebrefarta.
  Je gaat de bak in voor poging tot moord en wapenwet.

  Als een vrouw een man de sporen heeft gegeven en hij blijft aandringen dan is boma zijn tehuis.
  Wat zal je advocaat aanvoeren?( befverslaving)


  Maak melding

 3. Krokodillentranen.Jantje lacht Jantje huilt.deze 💩 🕳 wilde “rekenschap”
  Zij hoefde geen rekenschap.
  Dus meneertje werd boos.
  Wat had hij eigenlijk verwacht, dat hij met open vizier werd ontvangen.


  Maak melding

 4. is die nipte de enige advocate hier in Suriname , nou die zal wel veel geld verdienen , net zoveel als die zwerver haai die de bouterse clan als advocaat bij staat , en we hebben hier geen rechters daarom zijn de verdachten altijd de baas he bouta en adhin en dat advocatenteam niptehaai vraagt altijd laat die criminelen vrij in afwachting van de zaak


  Maak melding

 5. Mensen hebben Meditatie en Satsang nodig in hun dagelijkse leven.
  Maya moha is erg verstikkend geworden voor heel veel mensen. Mensen hebben zichzelf zo afhankelijk gemaakt van hun eigen begeerten en verlangens dat ze denken niet meer te kunnen leven zonder een ander (of zonder een begeerde voorwerp, status of wat ook). Vervolgens plegen ze of zelfmoord of een misdaad.
  Meditatie en Satsang (wijze lessen door Heiligen) helpen om van deze begeertes af te komen.
  Nu kun je meditatie wel leren her en der, maar waar vindt je nog echte Heiligen? Met een beetje geluk en veel zoeken, ergens in India.
  Mahatma Tulsidas zei het al: binu Satsang, Vivek na hoi, Raam kripa binu, sulabh na soi (zonder het samenzijn met Heiligen ontstaat geen Wijsheid, Zonder de Genade van Shri Raam (God) leidt Wijsheid niet tot Verlossing).


  Maak melding

 6. Jongeren raadplegen hun ouderen niet meer. Als hij bij zijn oma was langs gegaan voor advies had zij hem waarschijnlijk geadviseerd dat hij er erg goed af is dat zij hem verlaten heeft. Dan was hij geen dader geworden en had hij ook geen slachtoffers gemaakt.
  Tegenwoordig sluit men wijsheid op in bejaardentehuizen….waar niemand er wat aan heeft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.