Visser kapt collega op boot na ruzie om koplamp

15
vissers-boot

Orlando S. (38) heeft zijn collega-visser drie kapverwondingen in zijn been toegebracht op een boot in het district Coronie. De kappartij vond plaats nadat zij ruzie kregen om een koplamp. De politie van het district heeft Orlando S. in het weekend in verzekering gesteld.

Beide vissers bevonden zich in een boot nabij de zeedijk in het kokosdistrict van Suriname. Orlando S. wilde een koplamp lenen van zijn collega maar de man wilde hem niet afstaan.

Er zou een worsteling zijn ontstaan waarbij de verdachte werd geraakt aan zijn linkeroor. Hij ging achter zijn collega aan maar die wist zich uit de voeten te maken.

Het slachtoffer keerde naderhand terug en lag in de boot. Orlando S. zou inmiddels ook daar zijn. Hij stond op en bracht drie kapverwondingen aan zijn collega toe. De houwer is in beslag genomen. 


15 REACTIES

 1. Dus als je in coronie iets wil lenen en die persoon van dat spul wil je het niet uitlenen dan mag je hem of haar kappen met je houwer.
  Ze moeten al die houwers in coronie in beslag nemen.
  Dan kunnen ze daar in coronie met kokosnoten gaan gooien.


  Maak melding

 2. Tjongejongejonge, van alle kanten wordt er gekapt. Oom kapt, buurman kapt, broer kapt pfff.
  Echt ééntonige geworden, gewoon kappen met die onzin.


  Maak melding

 3. Als ze zelfs in Coronie elkaar alla dol gaan lopen kappen ,namelijk de vredigste district van Suriname dan is er echt iets niet goed in sranang.


  Maak melding

 4. Waar is DiZoBe gebleven? Vandaag al twee berichten uit Coronie, die staat nu goed op de kaart als kap-district van Suriname.
  We kunnen een reactie verwachten in de trend van…het is de schuld van de regering…tog?


  Maak melding

 5. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Visser kapt collega op boot na ruzie om koplamp.

  Ik heb eigenlijk niets meer hieraan toe te voegen op bovengenoemd artikel.
  Ik ben het volkomen eens met voorgaande REACTIES.

  Soso Lafu.


  Maak melding

 6. Iedereen kapt er, om het minste en geringste, maar op los met een houwer; visser kapt collega, jongen kapt andere jongen, zwagers kappen zwager, vader kapt zoon. Men lijkt wel door het didibri- of het kow-feti virus bezeten in dit land


  Maak melding

 7. hebben ze toch nog wat geleerd van die idioten uit de stad.
  maar wat kan je verwachten van een landelijk gemiddelde IQ van 89


  Maak melding

 8. Ipv onkruid en bos te kappen, kappen ze al elkaar.

  Echt wel het Hutu en Tutsi mentaliteit, nog steeds te vinden in Su.
  Zwaaien met een houwer… wel zo achterlijk!


  Maak melding

 9. Dit heet: empowerment. Dat leren ze je toch tegenwoordig? Dat je voor jezelf moet (leren) opkomen. De kapman heeft dat goed geleerd. De eigenaar van de lamp iets minder goed. Hij stribbelde wel tegen, maar had niet genoeg power om als eerste te kappen. Hij dacht veilig te zijn. Maar de rover wachtte en kapte, want hij kwam voor zijn eigenbelang op. Hij had nooit gehoord van BLM.


  Maak melding

 10. Kap kaping seizoen begonnen in Suriname, nou aan fatsoenlijke mensen een advies kap kaping kapoe seizoen is begonnen, dus vermijden de kokosmelk district,kortlontje seizoen is ook begonnen? In coronie wonen alleen kapman,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.