VHP houdt drive-thru vaccinatie in Stichting de Olifant

10
Vaccinatie in Suriname

Na de NPS organiseert ook de VHP een tweedaagse vaccinatie campagne. Deze wordt komend weekend, op zaterdag 26 en zondag 27 juni, van 08.00u -16.00u gehouden als drive-thru vaccinatie in Stichting de Olifant in Suriname.

“Een ieder wordt aangeraden gebruik te maken van deze gelegenheid, om zich te laten vaccineren. Het is in ons aller belang, het gaat immers om de gezondheid van ons allemaal. Rij kon tek a spoiti in Stichting de Olifant” meldt de partij.

Afgelopen weekend is ook een tweedaagse campagne van de NPS in Grundyari zeer succesvol verlopen Op zaterdag 19 juni en zondag 20 juni hebben ongeveer 750 personen zich laten vaccineren. Zowel Surinaamse jongeren als seniore burgers behoorden tot het goed opgekomen publiek, laat de NPS weten.


10 REACTIES

 1. Stichting de Olifant? O, was vergeten dat er olifanten voorkwamen in Suriname: noem het maar Stichting….. De VHP zou er ook goed aan doen hun logo te veranderen, maar ja, het verwijst naar hun “moederland “.


  Maak melding

 2. De stichting, heet nou èènmaal zo.
  Ik kan mij niet herinneren dat er olifanten voorkwamen in Suriname.
  Help mij om die periode opteslaan.
  De boodschap is: laat u vaccineren.


  Maak melding

 3. De ndp heeft ook een gebouw, O(rganised) C(rime) en R(obbers) maar is geen stichting, het is een onderkomen om snode plannen te beramen.


  Maak melding

 4. So what, als er geen olifanten in Suriname voorkomen? Op het wapen van Nederland prijken Afrikaanse leeuwen en geen enkele blaka Bakra hier op WKN valt daarover.


  Maak melding

 5. Sari 22 juni 2021 At 08:53
  Stichting de Olifant? O, was vergeten dat er olifanten voorkwamen in Suriname: noem het maar Stichting….. De VHP zou er ook goed aan doen hun logo te veranderen, maar ja, het verwijst naar hun “moederland “
  =======================================

  Onze Sari is mondverlegen…


  Maak melding

 6. Op veel plaatsen in heel Thailand zijn zeer oude archeologische vondsten aangetroffen met afbeeldingen en inscripties van en over olifanten. Binnen het Boeddhisme staat de olifant symbool voor grootheid, kracht, intelligentie, stabiliteit en gratie.
  Olifanten en religie | Thailandblog

  Olifanten zijn hulpvaardig en proberen zieke of zwakkere groepsgenoten te helpen en te beschermen. Over het algemeen is de olifant symbool voor kracht, trouw, goede herinnering, geduld, verstandigheid en huwelijkstrouw.23 mei 2020
  VHP: Olifant als symbool – VHP Nederlandhttps://www.vhpnederland.nl › vhp

  In het Boeddhisme is de olifant heilig, omdat het een witte olifant was die de geboorte van de Boeddha aankondigde. Hij symboliseert ook de onthechting van de boddhisattva (= boeddhistische monnik die de verlichting heeft bereikt). De olifant symboliseert geduld, liefde en goedheid.

  Bij de Chinezen staat de olifant voor scherpzinnig verstand, energie en oppermacht.

  Bij de Grieken en Romeinen is de olifant een attribuut van de god Mercurius, en verzinnebeeldt intelligentie.

  Het is maar dat u het weet

  Pakpakhaan de echte


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.