Walter Bouterse (26) met schotverwonding dood in woning aangetroffen

40
Man met schotverwonding dood in woning aangetroffen
Veel eenheden ter plaatse aan de Bazaltstraat.

In deze woning (foto) aan de Bazaltstraat in Suriname is een man met een schotverwonding dood aangetroffen. Het zou gaan om de woning van Walter Bouterse. Bronnen bij de politie bevestigen aan Waterkant.Net dat de omgekomen man Walter Bouterse is.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Volgens bronnen zou het mogelijk gaan om zelfmoord, maar de autoriteiten sluiten niets uit. De Surinaamse politie en andere eenheden zijn zwaar uitgerukt en bezig met het onderzoek.

De 26-jarige Walter is zoon van Desi Bouterse’s zoon Dino Bouterse, die in maart 2015 in New York werd veroordeeld tot 16 jaar en drie maanden gevangenisstraf.

Lees ook: Lichaam Walter Bouterse in beslag genomen en afgevoerd naar mortuarium.

UPDATE: Na onderzoek van de politie is gebleken dat Walter Bouterse zelfmoord heeft gepleegd.


40 REACTIES

 1. Deze gebeurtenis is voer voor wetenschappers, het is geen toeval dat deze familie op een dergelijke wijze in deze vloek is terecht gekomen. DDB maak je borst nat er zal nog meer op je pad komen in de korte tijd dat je nog te gaan heb. Dit is je verdiende loon.


  Maak melding

 2. De grootste vloek van Su vanaf de onafhankelijkheid, opa D, wordt nu geconfronteerd met een deel van de ellende, die hij over ons verarmd surinaams volk heeft gestort. Vader Dino zal nu nadenken over zijn zonden in de VS. Hoevelen hebben tranen gelaten en hebben nog steeds verdriet vanaf 25 februari 1980?
  Karma..


  Maak melding

 3. Opa Desi, de veroordeelde massamoordenaar, 20 jaar bajes tegoed. Zoon Dino, 16 jaar bajes. Kleinzoon nu ook mol. Karma draait op volle toeren in het criminele paarse rattenhol.


  Maak melding

 4. 🙏 We weten allemaal dat hij niet bepaald het liefste jongetje van de klas was. Hij dacht net als opa Desi onschendbaar te zijn en boven alles en iedereen te staan. Wel als je uit een rattennest komt, zal je verdelgd worden.


  Maak melding

 5. Geweldig, ik wens niemand leed.
  Nu maak ik diep uit mijn hart een uitzondering.
  Iemand, heeft het goed gezegd ” de molen van onze geduldige God draait langzaam, maar de klap komt meedogenloos hard aan”.
  Komt tijd, komt raad, luid een zegswijze.
  De weg van “Deze ” familie, word vervolgt met nachtmerrie.
  Veel slapeloze dagen en nachten.


  Maak melding

 6. In afwachting van het onderzoek kan er weinig gezegd worden.
  Maar met een snelle berekening zou dit een “verwelkoming” namens “zakenpartners” van Dino kunnen zijn.
  Wat zou anders de redenen kunnen zijn van een mogelijke zelfmoord, het ontdekken en beseffen van de ware aard van zijn familie ?
  Of was hij inmiddels dan toch ook betrokken in het criminele cirquit, hij had ten slotte geprobeerd de verkiezingen te saboteren, misschien zelfs meer dan dat ?

  Wordt vervolgd (hij niet, maar het onderzoek naar de doodsoorzaak).

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 7. Ai baia het is overwerken voor die bouta lovers. Want Bouta schijt in zijn broek/ luier. Die Robg en Ric en anderen moeten opdraven.
  Iedereen krijgt zijn straf in zijn eigen leven.Bouta gaat lijden voor dat hij naar de hel mag.
  Daar zullen al zijn mati’s en ndp-ets op hem wachten.


  Maak melding

 8. André Kamperveen,JonhBaboeram,Lesley Rahman, Rambocus, KenethConsalves , Eddy Joost, Cyril Daal en al die anderen waren onschuldige burgers ,Time Will tel.


  Maak melding

 9. Kent u deze namen nog,
  Kamperveen,Lesley Rahman,Eddy Joost, Rambocus,Behr, en al die andere onschuldige burgers die in koele bloed is neergeschoten,Bouterse Time wil tel.


  Maak melding

 10. Walter Bouterse met schotverwonding dood in woning aangetroffen.

  KARMA. De SLAPELOZE NACHTEN zijn nu daadwerkelijk aangebroken.
  Er zullen nog meer volgen.

  @Kel: Er zijn nog meer namen.
  De vijftien slachtoffers
  John Baboeram (36), advocaat
  Bram Behr (31), journalist verbonden aan het communistisch weekblad Mokro
  Cyrill Daal (46), voorzitter van de Moederbond (op dat moment de grootste vakbond van Suriname)
  Kenneth Gonçalves (42), advocaat en president van de plaatselijke Orde van Advocaten
  Eddy Hoost (48), advocaat
  André Kamperveen (58), ondernemer, eigenaar van ABC Radio, voormalig minister van Jeugdzaken, Sport en Cultuur en vicepresident van de FIFA
  Gerard Leckie (39), psycholoog en decaan van de Economische Faculteit van de Universiteit van Suriname
  Sugrim Oemrawsingh (42), wis- en natuurkundige en voormalig parlementslid voor de Vooruitstrevende Hervormings Partij.[7] Broer van Baal Oemrawsingh, een docent aan de Medische Faculteit van de Universiteit van Suriname, die dood en met een zwaar bebloed lichaam werd gevonden na de couppoging van maart 1982
  Lesley Rahman (28), journalist verbonden aan het dagblad De Ware Tijd
  Surendre Rambocus (29), luitenant die de leiding had van de couppoging van maart 1982 tegen Bouterse en in november 1982 door de Krijgsraad was veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf
  Harold Riedewald (49), advocaat
  Jiwansingh Sheombar (25), militair die beschuldigd werd van betrokkenheid bij de couppoging van maart 1982 en hiervoor door de Krijgsraad veroordeeld werd tot 8 jaar gevangenisstraf
  Jozef Slagveer (42), journalist en directeur van nieuwsagentschap Informa
  Robby Sohansingh (37), ondernemer
  Frank Wijngaarde (43), journalist en radio-omroeper werkzaam bij ABC Radio

  De enige overlevende, de vakbondsleider Freddy Derby, deed op 8 december 2000 verslag van zijn ervaringen waarin hij aangaf dat Bouterse hem had gezegd dat hij moest blijven leven om voor kalmte te zorgen bij de toen “opstandige” vakbonden van Suriname.

  Maar de vader van de overleden Walter Bouterse, krijgt ook geen toestemming van de Amerikaanse Justitie, om zijn zoon te komen begraven in Suriname.
  En dan heb ik het over Dino Bouterse.


  Maak melding

 11. Wat een tentoonstelling van de elite van Suriname ,alleen de negatieve dingen en de fake politiek van jullie wordt aangekaart,jullie hebben goedt genoten tydens zyn bewindt,
  toen het goedt ging pikte jullie allemaal je graantje,daarom wonen jullie nog hier
  kyk wat voor armoede er ontstaat in een jaar na zyn bewindt,kyk naar de wegen ,kyk naar de pryzen, hy is niet de enige schuldige ,men vergeet wat Brunwyk zyn aandeel was ,en de tegenwerkers van een sociaal samenleving, landsbelang gaat boven individueel of etnisch belang


  Maak melding

 12. leer eerst eens normaal typen paarse randdebiel.

  ik vermoed dat er in amerika ook iets gaat gebeuren met een bepaald iemand.
  zomaar een vermoeden.


  Maak melding

 13. Rbrown jouw tijd komt ook nog wel. Want je bent de advocaat van de duivel.je probeert opa D zijn zoon en zijn kleinzoon te verdedigen.
  Van alles wat los en vast staat.
  Dus liegen en bedriegen daar ben je goed in.
  De kaarten huis van de didibri’s valt uit elkaar.


  Maak melding

 14. Wan dee foe tjong tjong, wan dee foe sabakoe.
  Laten wij hopen dat de nabestaanden van de december moorden, allen meemaken , hoe de molen van onze lieve Heer blijft draaien en al die troep in ons land opruimt.
  Karma is a bitch.


  Maak melding

 15. Je heb er bybelse uitspraken over,dit zyn nou net de mensen die altydt klaarstaan om anderen te vooroordelen,als of ze betere zyn,zo over anderen oordelen hoe laf kunnen jullie zyn
  trouwens ik ik heb nooit beweerd dat ik niet dood zal gaan, jammer dat jullie dat niet uitmaken want daar hadt ik by geboorte al voor getekend, wat jullie hier bevestigen is dat men nu kan zien waar de duivel zjch bevindt, daarom zal ik blyven opkomen voor de minderbedeelden in myn landt, jullie doen alsof jullie humaan zyn maar schynbedriegt


  Maak melding

 16. neen meneer y we veroordelen u niet , maar ook in deze reactie geeft u aan dat u een wolf bent in schaapskleren , als u begrijpt wat dat betekend , en een duivel houdt niet van bijbelse uitspraken dus ga samen met je paarse holmaatjes ergens anders zitten te treuren


  Maak melding

 17. Zie hier de vloek vd moordenaar…

  Op je oude dag zal je merken wat de gevolgen zijn van criminele activiteiten…nu je kleinzoon straks miss je dochter of..

  Ik heb geen medelijden met het overlijden van je kleinzoon…karma betaald met gelijke munt!

  Jij zal lijden voordat je krepeerd vuile hond je zal boeten voor je gepleegde moorden!!!
  Voel wat anderen al jaren voelen…het is nog niet gedaan,dr komt nog veel meer


  Maak melding

 18. Rbrown je bent onschriftuurlijk bezig.
  En wat moet ik lachen van die mop die je maakt.”ik kom op voor de minderbedeelde “.
  Als dat waar is dat zou je niet voor deze criminelen op komen.
  Maar voor die mensen die ze uitgebuit hebben . En dat is het Surinaamse volk.


  Maak melding

 19. In augustus 2013 reisde Dino Bouterse naar Panama om afspraken te maken met de op te zetten netwerk toen hij 28 augustus gearresteerd werd. Panama leverde hem uit op verzoek van de Amerikanen. In maart 2015 werd hij in New York veroordeeld tot 16 jaar en drie maanden gevangenisstraf.

  Mensen
  Over enkele jaren heeft Dino zijn gevangenisstraf uitgezeten, d.w.z. hij heeft waarschijnlijk 2/3 deel erop zitten inclusief zijn tijd in voorarrest.
  16 x 12 + 3 = 195 maanden dus komt Dino bij goed gedrag vrij na 130 maanden (10 jaar en 10 maanden). Tellend vanaf 28 augustus 2013 komt Dino dus bij goedgedrag vrij op 28 juni 2025.
  Dus over 4 jaar kan zijn vader hem in de armen slaan😥.


  Maak melding

 20. Als hij daarvoor niet in boeien wordt geslagen.
  Dino (da’s de hond van Fred Flintstone toch)
  Bouterse
  Boefdraad
  de zware jongens

  Santokki, de schijtluis zal hem verwelkomen
  Brunsie zal nooit meer een lagere rang willen dan VP, dus of met santokki waarbij hij alles mag als vp of gewoon vp. nooit meer boutersje


  Maak melding

 21. Als ik lees wat deze jongen allemaal gezegd heeft en zo opkijkt naar zijn Vader / Opa
  Tja vraag ik me af kunnen mensen niet voor zichzelf denken.
  Hoe kan je het vermoorden en het land in puithoop achterlaten na 10 jaar regeren goed praten.
  En dan nog aan de universiteit studeren ? !
  Dat kan ik mijn kinderen niet wijs maken. Die hebben geleerd voor hunzelf te denken en te oordelen of iets goed of fout is. Blijkbaar werkt dat anders in Su. Ik begrijk dat zijn achternaam Bouterse is maar kan toch een eigen mening hebben of iets goed of fout is


  Maak melding

 22. Wim, je noemt de heer Santokhi een schijtluis, maar zou jij niet bang worden als je wordt uitgenodigd door de oude president en aan de muur hangen foto’s van de 15.
  Zou jij niet bang worden als je ziet hoe gemakkelijk Dino zelfsmoord heeft gepleegd
  Zou je niet bang zijn als je ziet wat met Jamal Ahmad Khashoggi , Navalny, Theo van Gogh, Pim Forttuin, de kennedys isg gebeurd. Santokhi wel en dat is te begrijpen toch


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.