Man (58) kan break-up niet aan en mishandelt vrouw als hij huis uit moet

4
mishandeling

De Surinaamse politie heeft een 58-jarige man aangehouden, nadat een vrouw aangifte van mishandeling en bedreiging tegen hem deed. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De aangeefster verklaarde aan de politie dat de relatie tussen haar en de man niet goed ging, waardoor zij hem op vroeg de woning te verlaten. De man kon zich niet verenigen met het besluit van de vrouw en mishandelde haar. Hij bedreigde haar ook met de dood.

De politie van het bureau Livorno heeft hem op maandag 14 juni aangehouden nadat de vrouw op zondag 13 juni aangifte deed. Ze werd met een visum werd de vrouw voor medische behandeling verwezen naar haar huisdokter.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld, meldt de politie.


4 REACTIES

  1. 🐀Wat een rat. Dit stukje braaksel heeft toch geen greintje mannelijkheid in zijn body. Voor zulke gasten moet je als vrouw zijnde met een grote boog omheen. Ze gaan hun eigen mislukte leven op vrouw of kind afreageren, dan voelen ze zich groot. Moeders let op je zoons, opvoeding is ook belangrijk.☝


    Maak melding

  2. franco 01 , je kent hem zeker , een klasgenoot van de paarse school , een normaal mens wenst zo’n sukkel geen sterkte , maar als je van het zelfde aardt bent zal het zo kunnen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.