Lichaam Walter Bouterse in beslag genomen en afgevoerd naar mortuarium

8
Lichaam Walter Bouterse in beslag genomen en afgevoerd naar mortuarium

Nadat er ter plaatse uitgebreid onderzoek is uitgevoerd door de Surinaamse politie, is het lichaam van de 26-jarige Walter Bouterse zojuist door een lijkenwagen afgevoerd naar het mortuarium. Hij werd dinsdagmiddag dood met een schotwond aangetroffen in zijn huis aan de Bazaltstraat in Suriname.

Voor het huis in Paramaribo-Noord had een groep mensen zich verzameld, die toekeken hoe het lichaam van de in Braziliƫ geboren Bouterse werd weggebracht (foto). Het stoffelijk overschot van de kleinzoon van ex-president Desi Bouterse is in beslag genomen voor verder onderzoek.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er sprake is van een schot door het hoofd. Verder onderzoek moet aan het licht brengen wat er zich heeft afgespeeld.

UPDATE: Na onderzoek van de politie is gebleken dat Walter Bouterse zelfmoord heeft gepleegd.

Zijn opa, de ex-president van Suriname, heeft vanmiddag een gebroken hart op zijn Facebook pagina geplaatst:


8 REACTIES

 1. Beste famiri, natuurlijk is het triest dat iemand zo een eind maakt aan zijn leven. Wat zijn opa & vader hebben uitgespookt kan je deze man niet toerekenen. Maar heeft ook nooit afstand genomen van de gruwelijke daden van zijn opoe.

  MAAR, kan het zijn dat hij ook bezig zou zijn met froumoe torie’s? Net als druga opoe?

  Time will tell.


  Maak melding

 2. Ik geloof niet in zelfmoord. Walter had naar mijn mening een prachtig leven en zo iemand pleegt geen zelfmoord. Daar komt nog bij dat de Bouterses zo lang mogelijk willen leven om het volk van Suriname zo lang mogelijk te kunnen terroriseren. Volgens het bericht was de achterdeur open en nergens wordt gemeld dat er een afscheidsbriefje is gevonden. Politie: onderzoek deze Torie goed.
  Rest mij nog de familie, vrienden, NDPers en kennissen van Walter te condoleren, ook al ben ik geen aanhanger van Bouta omdat deze man vanaf 1980 Suriname in de ellende heeft gestort. Als je het mij vraagt zie ik liever DDB in plaats van Walter heengaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.