7 coronadoden en 116 nieuwe gevallen; ziekenhuizen vol

4

In Suriname zijn maandag 21 juni weer 7 personen geregistreerd als coronadoden. Het totaal aantal personen dat in het land is overleden aan de gevolgen van besmetting met het virus, is hierdoor gestegen naar 467. Ook zijn er op dit moment 257 personen in ziekenhuizen en 36 op de intensive care.

Dat blijkt maandagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering naar voren. Uit de cijfers blijkt verder dat er 116 nieuwe gevallen zijn geregistreerd na 313 keer testen. Een flinke daling want een dag eerder, op zondag waren er 277 nieuwe gevallen.

Inmiddels zijn er 175.694 vaccinaties in Suriname gegeven meldt de site laatjevaccineren.sr. 144.662 keer is een eerste dosis gegeven en 31.032 personen hebben al twee prikken gehad.

De cijfers van maandag 21 juni 2021:


4 REACTIES

 1. Landgenoten komop, verdubbel het aantal vacinatie,s en onze maatschapy kan terug naar normaal, hoe mooi is dat, stop a virus ,laat ons weer in vryheidt leven AUB


  Maak melding

 2. Ik weet niet of het waar is maar ik kreeg een Whatsapp bericht van een vriend dat er op grote schaal vaccinatie bewijzen wordt gehandeld. Vooral de groep osodresi gebruikers en die de virus niet serieus nemen, maken hier flink gebruik van om zo toegelaten te worden op een buitenlandse vlucht of evenement. Levensgevaarlijk vind ik dat als dat zoals eerder gezegd waar blijkt te zijn. Waterkant Team; kunt u dat laten uitzoeken?
  Net zoals er voor een rijbewijs wordt betaald door brokkenpiloten wordt hiermee Russische roulette gespeeld.


  Maak melding

 3. Zolang de mensheid bestaat zal er in altijd illegaal handel bestaan. Met alle gevolgen van dien.
  WKN heeft al eens aangegeven niets te onderzoeken, ze zijn geen Inspecteur Gadget of Kojak!🕵🏼‍♀️


  Maak melding

 4. Bron: HLN.be
  “Cubaans coronavaccin Abdala haalt doeltreffendheid van 92 procent”
  Het Cubaanse kandidaat-coronavaccin Abdala haalt een doeltreffendheid van 92,28 procent na injectie van drie doses. Dat zegt het lokale laboratorium dat het vaccin heeft ontwikkeld. Abdala zit in de laatste testfase en zou van de Cubaanse autoriteiten officiële goedkeuring krijgen tegen eind juni of begin juli.

  HLN.be
  Cubaans coronavaccin voor 62 procent efficiënt
  Het Cubaanse kandidaat-vaccin Soberana 02 tegen het coronavirus haalt een doeltreffendheid van 62 procent na injectie van twee van de drie voorziene doses. Dat zegt het lokale laboratorium dat het vaccin heeft ontwikkeld. Het gaat om “bemoedigende” resultaten, omdat het vaccin ook rekening houdt met de circulerende varianten van het virus, aldus Vicente Verez, directeur van het Finlay Instituut, dat het vaccin ontwikkelde.

  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) eist een doeltreffendheid van 50 procent voor een kandidaat-vaccin.
  Het instituut verwacht binnen enkele weken de resultaten over de efficiëntie van het vaccin na de beoogde drie spuitjes. Die zullen naar verwachting hoger liggen.

  Cuba werkt aan vijf kandidaat-vaccins, waarvan er twee (Soberana 02 en Abdala) in de derde en laatste testfase zitten. De resultaten zullen worden overgemaakt aan de autoriteiten, met het oog op de aanvraag van een noodgoedkeuring voor het vaccin, en dit binnen enkele weken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.