36-jarige Roxana doodgereden, veroorzaker na verhoor heengezonden

23
36-jarige Roxana doodgereden
De vrouw werd geraakt door deze witte auto en overleed ter plekke.

De trimmende vrouw die maandag op de Sir Winston Churchillweg in Suriname werd doodgereden door een 40-jarige automobilist, is de 36-jarige Roxana Baksh (foto). Of de veroorzaker daadwerkelijk onder invloed was tijdens het rijden, is nog steeds onduidelijk (update: volgens de politie verkeerde hij niet onder invloed).

De automobilist in kwestie, Amitkoemar H., beschikt wel over een geldig rijbewijs, welk is ingevorderd door de Surinaamse politie. De redactie van Waterkant.Net verneemt van de politie dat de man na verhoor is heengezonden.

Roxana, die in het dagelijks leven leerkracht was, zou volgens een vriendin vaker in de buurt van haar huis trimmen. Die avond was ze met nog drie personen toen het tragisch verkeersongeval plaatsvond ter hoogte van de Marinebasis.

Volgens de politie kwam de melding van het ongeval om 19.35u binnen. Onderzoek wees uit dat de vier vrouwen over de Sir Winston Churchillweg aan het trimmen waren. Zij liepen vanuit de richting van Domburg gaande richting Paramaribo. De 40-jarige autobestuurder Amitkoemar H reed in tegengestelde richting.

Ter hoogte van pand no. 617 kwam Amitkoemar door een tot nog toe onbekende manoeuvre op de rijhelft van de vier trimmende vrouwen terecht. Roxana die voorliep werd daarbij aangereden met voor haar het noodlottig gevolg. De zijspiegel van het voertuig kwam vervolgens tegen de borstkas van één van de trimster aan, terwijl een andere door de situatie het bewustzijn verloor.

Op advies van de arts werd de in shock geraakte vrouw met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis meldt de politie.


23 REACTIES

 1. De juiste contacten zijn voldoende. BIZAR. BET YOUR LIFE. HIJ BLIJKT NIET ONDER INVLOED. OPEENS. De beerput wordt alleen maar dieper en dieper.


  Maak melding

 2. Wow. iemand doodrijden en daarna de plek van het ongeval verlaten. Dit is al strafbaar.
  Vraag me af wanneer de verdachte zich heeft aangemeld bij de politie of heeft de politie hem opgespoord.
  Waarschijnlijk is de verdachte iemand die kan bogen op kennis(sen) waardoor de politie genoodzaakt is hem te laten lopen.
  Ben benieuwd naar het vervolg


  Maak melding

 3. Wie zijn de vrienden van zijn vader of moeder.
  Per direct oneervol ontslaan
  Ze hebben hem gevraagd of hij onder invloed was hij zei nee
  Kent u deze mevrouw dan hij zei nee
  Ok dan mag u naar huis gaan. Niet meer doen. Misschien hoord u nog van ons
  Suriname is KxT land. altijd maar weer vriendjes politiek
  Bloedproef 6 uur vasthouden
  Daarna officier vagen om hem nog langer vast te houden


  Maak melding

 4. Verhoren en wegzenden na een dodelijke aanrijding? Heel wat vragen blijven onbeantwoord. Bijvoorbeeld…Heeft er een bloed- en/of drugsonderzoekbplastsgevonden? Ik vermoed dat er interventie van hogerhand heeft plaatsgevonden. De veroorzaker kan in de tussentijd alle sporen hebben weggewerkt.


  Maak melding

 5. Amitkumar H. beschikt behalve over een geldig rijbewijs ook over hooggeplaatste vriendjes.
  Zeer teleurstellend en niet te begrijpen dat je in Su iemand kan doodrijden en gewoon word heengezonden.Wat een bananen-republiek!


  Maak melding

 6. Ik reageer nooit meteen op dit soort berichten omdat ik niet genoeg informatie heb over het gebeurde. Ik reageer nog steeds niet op het voorval, ik reageer op wat Bigi Sma geschreven heeft namelijk; Bigi Sma waar heb je gelezen dat de bestuurder de plaats van het ongeval.verlaten heeft?


  Maak melding

 7. De veroorzaker heeft een bedrag aan de rekruten van de vorige lichting betaald en mag naar huis ipv in de cellenhuis van keizerstraat opsluiten.


  Maak melding

 8. Bhanumati 22 juni 2021 At 17:05 is niet mijn reactie.

  Beste moslimkaper van mijn nickname, je blijft maar onder mijn naam posten en als ik het zie, zal ik dat steeds aangeven. We zullen zien wie de langste adem heeft.
  Ik verwacht niks redelijks van moslims trouwens.


  Maak melding

 9. RobG 22 juni 2021 At 17:10
  Ik vermoed dat er interventie van hogerhand heeft plaatsgevonden. De veroorzaker kan in de tussentijd alle sporen hebben weggewerkt.

  Zoals bij Hoefdraad heeft de vorige coalitie bewust deze schurk, die zonder enig gevoel van zelfreflectie en respect in zijn lijf heeft, geholpen en uit de wind gehouden.
  En ja de interventie heeft plaatgevonden in opdracht en goedkeuring van Bouterse want schoonzoon moet eerst alles veiligstellen voor de dochter.


  Maak melding

 10. Bloedtesten en drugs testen. En sowieso een nacht vast houden lopende het onderzoek. Ik hoop dat hij toch nog echt een boete of straf krijgt voor deze aanrijding.


  Maak melding

 11. In eerste instantie was het vermoeden groot dat de bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde. Later kwam men met de verklaring dat meneer niet onder invloed was. Wat is de waarheid. Het was 18.00 uur dus voldoende zicht op de weg. Is er opzet ..of sprake ven een oude vete die leidde tot de aanrijding? Ongelooflijk!!! Bovendien is hij op de rechter helft van de weg waar de mensen trimden gekomen..dus strafbaar. Familie doe zelf onderzoek en laat die lul voor alles opdraaien! Hij is duidelijk fout geweest.


  Maak melding

 12. Het “Recht” in Suriname is erg scheef. Hoe kun je iemand “doodrijden” en na verhoor heengezonden worden. Is het leven van de arme Roxanna niet meer waard dan een hond. Is ze gewoon Roadkill? Hoe zal de familie van de overledene zich nu voelen nu hij vrij rondloopt? Echt triest in Suriname hoor.


  Maak melding

 13. Hoezo na verhoor heengezonden
  De bestuurder kwam zoals aangegeven op hun helft en heeft deze Dame aangereden en alsnog wordt deze Bestuurder niet in hechtenis genomen?
  Wel Mischien kan Iemand mij vertellen waarom deze bestuurder die een ander dodelijk heeft geraakt met zijn auto alsnog is heengezonden
  Ik snap er geen ene Mallemoer meer van


  Maak melding

 14. Ik heb een interview met de korpschef van politie Suriname gevolgd.
  Waar hij op een vraag reageerde.
  Waarom iemand bij een dodelijke aanrijding word heengezonden.
  Zijn antwoord was dat in Suriname als er een dode is bij een aanrijding en de bestuurder heeft een geldige rijbewijs en hij is nuchter. Dan word hij niet vervolgd.


  Maak melding

 15. robg hij is heengezonden door de de ndp korpschef prade , zie jij dan niet dat deze nep ndp korpschef dit altijd doet , je zal je wel niet meer kunnen herinneren wat die paarse klojo deed toen de mannetjes van die paarse zeug viera bij Cairo binnen vielen en deze man wilden gijzelen en toen de politie kwam kijken floot die prade zijn mannen terug , dus robg deze bestuurder zou best een vriend kunnen zijn van een van die paarse bonzen , jij zal toch wel weten hoe je sporen moeten laten verdwijnen , staat toch allemaal in je fantasie boeken


  Maak melding

 16. Suriname glijdt ieder dag richting afgrond.Politie werkt niet goed is zeer corrupt, de politie bond is project ontwikkelaar en makelaar geworden:De rechterlijke macht werkt niet :Onderzoeken belanden in doofpot:Boefdraad, alloe baba ook in doofpot belandt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.