Seminar over Alternatieve Geneeswijze en COVID-19

6
Seminar over Alternatieve Geneeswijze en COVID-19

Op 30 juni 2021 organiseert de Stichting Alternatieve Geneeswijze Grantangi Kondremama (SAGK) in Suriname het eerste deel van een drieluik nationaal seminar over de implementatie van het recht op gezondheid tijdens de COVID-19 pandemie. Het seminar zal virtueel (online) gehouden worden van 10:00 tot 12:00 uur. 

Het doel van het seminar is om een platform te creëren waarop iedereen die een bijdrage wil en kan leveren aan de nationale aanpak van de Surinaamse COVID-19 gezondheidscrisis een open discussie met elkaar kan voeren. “Gelet op het feit dat er geen medicijn is tegen het corona-virus zijn wij primair aangewezen op maatregelen ter voorkoming van een eventuele besmetting. Daarnaast dienen wij onze weerstand constant optimaal te houden om in geval van een besmetting met het corona-virus, de effecten zo minimaal mogelijk te laten zijn” zegt de organisatie.

Het is algemeen bekend dat een reeds zwakke weerstand de effectiviteit van een eventuele vaccinatie negatief beïnvloed. Om deze reden zal de centrale vraag tijdens het seminar zijn of de te volgen nationale aanpak gericht op het stimuleren van de menselijke weerstand tegen COVID-19, zowel de farmaceutische vaccinatie-middelen als de natuur geneesmiddelen kan omvatten.

Op het seminar zullen inzichten gedeeld worden door een divers en objectief deskundig panel en zal er voldoende ruimte zijn voor discussie over de centrale vraag. Met dit initiatief stelt SAGK de samenleving in de gelegenheid om informatie op een verantwoorde wijze met elkaar te delen. 

In de loop van de week van 21 juni zullen de uitnodigingen worden rondgestuurd waarbij gevraagd zal worden om interesse in deelname te melden, zodat er een uitnodigingslink verstuurd kan worden.


6 REACTIES

 1. Goed initiatief. Ben zelf een fervent gebruiker van “puur uit de natuur” middelen en voel me daar goed bij. Word niet makkelijk ziek en heb geloof in de kracht van de natuur.

  Pillen en andere medicijnen vermijd ik zoveel als mogelijk, omdat ze deze zelfde ingredienten bevatten met tal van toevoegingen, die vaak de oorzaak zijn van de vele bijwerkingen. De alternatieven zoals ze worden genoemd, hebben daarentegen minder dreiging en zijn veiliger.

  Ook het Corona vaccin vertrouw ik niet. Het enige wat men daarvan weet is dat we het moeten nemen om de opmars van het virus te remmen. Als ik even kort een voorbeeld mag geven. De chemo therapie die men voorschrijft bij kanker gevallen, word ontwikkeld en geproduceerd in kerncentrales. Het is radioactief en doet meer slecht dan goed in het menselijk lichaam.

  In het geval van de huidige pandemie, ben ik dus voorstander om mezelf preventief te wapenen tegen een eventuele besmetting en kies in deze dus wederom voor de alternatieven. Totdat ik op reis zal moeten, de autoriteiten zullen me dan helaas dwingen om deze stoffen tot me te nemen.


  Maak melding

 2. Konsensi, welke autoriteit gaat je dwingen om deze stoffen tot je te nemen?
  Het enige wat jij moet, is voldoen aan hetgeen ze van een ieder eisen, een negatieve test.
  Ze verplichten je tot niets als je zit waar je bent, dus blijf zitten en ga voor je bewezen alternatieven. Niets mis mee toch.
  Schrijf aub geen onzin over de autoriteiten.


  Maak melding

 3. Konsensi 21 juni 2021 At 15:18
  Als ik even kort een voorbeeld mag geven. De chemo therapie die men voorschrijft bij kanker gevallen, word ontwikkeld en geproduceerd in kerncentrales. Het is radioactief en doet meer slecht dan goed in het menselijk lichaam.
  ==============================

  Nooit een röntgenfoto laten maken?

  Neem in hemelsnaam gewoon je kruidenthee en hou op met het verspreiden van deze onzin.


  Maak melding

 4. Konsensi. Het vaccin helpt juist om je te beschermen tegen eventuele besmetting. Normaal gesproken gingen eerst heel veel mensen dood voordat het immuunsysteem antistoffen had aangemaakt. Met vaccins wordt dat proces versneld waardoor minder mensen sterven. Lees maar een geschiedenisboek over hoe epidemieën vroeger huishielden op aarde voordat er vaccins bestonden.


  Maak melding

 5. konsensi het is jou keuze dat je geen covid vaccin wilt hebben , maar ga je wel gewoon onder het volk en winkelen of er niets aan de hand is , we zeiden het al eens eerder covid zal van je houden en jullie zorgen ervoor dat we niet van de lockdown af kunnen , nou we vinden jou een rond lopende moordenaar


  Maak melding

 6. @Konsensi,

  Je hebt gewoon gelijk hoor.
  Al die vaccinatiegekken zouden liever chemische brood en chemische rijst – gemaakt in fabrieken – eten, dan gewoon rijst uit een padieveld.
  Geen enkele vaccin heeft ooit de griep kunnen terugdringen en toch menen deze eenzijdig denkende lieden dat de heel kort geteste nieuwe vaccins de Coronagriep gaan terugdringen. Ze hebben de ‘wetenschap’ als bijgeloof. Dat proberen ze dan op te dringen aan anderen en ze worden vals als een ander tegengas geeft. Neem ze niet al te serieus. Wat ze niet weten is dat ze getekend hebben voor diverse mogelijke bijwerkingen van die vaccins voor de komende jaren. Eens kijken over 3 jaar of ze nog steeds hetzelfde liedje zingen als nu.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.