Donatie jongerenvereniging aan bejaardenverzorgingstehuis Commewijne

2
Donatie jongerenvereniging aan bejaardenverzorgingstehuis Commewijne

In verband met het 54-jarig bestaan van de Jongerenvereniging Nauyuga in Suriname, heeft het bestuur op vrijdag 18 juni j.l. een donatie gedaan aan het bejaardenverzorgingstehuis Siembah in het district Commewijne.

De afgegeven spullen zijn gedoneerd door de leden en bestond uit: 5 dozen Latex handschoenen, 4 balen medium adult diapers, 4 balen large adult diapers, 2 dozen mond- en neusbedekkingen, 12 flessen disinfectant sprays, 4 flessen hand sanitizers, een aantal nieuwe truitjes en 2 kratten verse bacoven.

Nauyuga zal zich de komende periode vooral richten op het trainen van jongeren en de vorming van de leden zodat ze voorbereid kunnen worden om betekenisvolle functies te bekleden in de samenleving. De stichting die opgericht is op 10 juni 1967, heeft sinds haar bestaan een wezenlijke bijdrage geleverd in het voorbereidingstraject tot diverse succesvolle academici, ondernemers en deskundigen in vooraanstaande posities.

Het doel van Nauyuga is het nationaal bewustzijn van de Surinaamse jongeren in het algemeen en dat van de leden in het bijzonder te bevorderen. De naam Nauyuga betekent “nieuw tijdperk” en daarom is als logo ook gekozen voor een rijzende zon.


2 REACTIES

  1. Jongeren, kunnen leren van volwassenen en ook andersom. Mijn kleinkind, leerde mij omgang met de computer, nu weet ik iets meer van z’n apparaat.
    En ik leerde hem hoe ik vroeger een speelgoed auto maakte.
    Een jaar later kreeg ik een door hem gemaakte speelgoed, een busje. Van hout en blik. En hij noemde 17 juli “opadag.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.