Vanavond reguliere persconferentie vanuit kabinet president Suriname

16
VIDEO: President gaat via Zoom-persconferentie in op actuele ontwikkelingen
President gaat via Zoom-persconferentie in op actuele ontwikkelingen.

In het kader van de verbetering van de informatievoorziening naar de Surinaamse bevolking toe, wordt de pers vanuit het kabinet van de president wekelijks in de gelegenheid gesteld additionele informatie op te doen omtrent de issues van de achter ons liggende week.

Vanavond, zaterdag 19 juni 2021, is er weer zo een persconferentie en wel van 20.00u – 20.45u. Deze persconferentie zal online via Zoom plaatsvinden meldt de Communicatie Dienst Suriname (CDS).

UPDATE:
De persconferentie is niet doorgegaan: “Vanwege onvoorziene omstandigheden zijn wij genoodzaakt de geplande persconferentie te verzetten naar een nader te bepalen moment“, meldt het CDS.


16 REACTIES

 1. Is dit een recente foto van Chan? Jeetje wat is hij vreselijk dik geworden. Ik zag laatst een video van de ministers van Defensie (Mathoera) en Arbeid (Kuldipsingh). Ze waren voedselpakketten aan het uitdelen in Coronie. Dezelfde opmerking naar deze 2 ministers. Worden ze niet geadviseerd dat het heel erg ongezond is en de nodige medische risico’s met zich meebrengt?


  Maak melding

 2. glennrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heb jij wel in de spiegel gekeken dan zie je een vermagerd smalle rattenkop , komt omdat je al bijna een jaar geen voedselpakket hebt gekregen vanuit ocer he


  Maak melding

 3. schipper en pony vinden jullie het niet leuk dat de vorige regering telkens weer genoemd wordt , , jullie moeten trots zijn en wat mooi is jullie worden telkens weer aan herinneren hoe fout jullie lovers regering was , we hoeven niets te noemen want dan zijn we uren aan het typen , jullie weten dondersgoed wat die geflikt hebben


  Maak melding

 4. Dus een foefoermang ndp is enige dieven partij die mag stelen volgens sommige hier op waterkant, nou santhoki mo teigi brada, bari te fi no mang, en bari tranga tak bouta en kliek ndp na bigi foefoermang, wanneer worden de beesten van ndp achter slot en grendel geplaatst, a bevolking e pina, en de foefoermang leven als koning, afgelopen ok


  Maak melding

 5. Glenn dan moet je in paramaribo komen, zie je dagelijks de dikke doksi go lopen en waggelen?
  Geen gebrek aan,trouwens Surinaamse eten is lekker hoor?daarom eten wij en worden we dik, mie lob roti yere?


  Maak melding

 6. de speech met leugens was zeker nog niet klaar voor vetnekje
  altijd hetzelfde in dat gelul van hem
  over de vorige regering
  over lasten verzwaring
  en over nutteloos geld uitgeven voor achterlijke domme dingen.
  santokhi faalt op alle punten, geen wonder dat ze het geld van imf nodig hebben
  want ze kunnen gewoon helemaal niets, en het uitknijpen van de bevolking duurt te lang.

  het enige verschil tussen en bouta en santokhi?
  santokhi heeft nog geen 15 man tegen een muur gezet.
  voor de rest begint het aardig overeen te komen
  maar santokhi doet zijn best om het hele volk tegen de muur te krijgen


  Maak melding

 7. In de comments van de directeur zonder bedrijf, RobG, Lucien aka Lucien Karwafodie en nog een paar anderen zit heel woede en haat verborgen.
  Deze personen zijn niet objectief. Waar de regering Santokhi wordt verweten dat hij iedere keer hetzelfde verhaal verteld, doen deze commenters precies hetzelfde. Iedere keer herhalen wat ze van deze regering Santokhi vinden.


  Maak melding

 8. Viyayarni, je hebt volgens mij ongelijk, steeds dingen herhalen doen beide kampen, dat klopt, maar er zit verschil in.
  Santokhi klaagt over het beleid van zijn voorganger en gebruikt dat tegelijkertijd ook als EXCUUS voor zijn gevoerd beleid, die nog niet de door hem gewenste resultaten oplevert.
  De anderen, die klagen juist over het SLECHT beleid van Santokhi, terecht of niet, het is toch heel wat anders dan steeds maar weer het beleid van de vorige regering als excuus te gebruiken. De anderen wijzen juist op het slecht beleid van Santokhi, omdat zij hem ongeschikt vinden, dus “zwak”.

  Santokhi mag zoveel klagen als hij wilt over Bouterse, maar je kunt niet blijven beweren dat het Bouterse zijn schuld is als hij de problemen niet kan oplossen, wilde hij misschien in een gespreid bedje voor president spelen.
  Het buitenland ziet dit ook, een licht dwalende president.

  Viyayarni, mensen willen een daadkrachtig president zien, waarop zij hun hoop willen/kunnen vestigen en niet een president die steeds klaagt over zijn voorganger. Laat hij dat maar overlaten aan zijn secondanten binnen de DNA en daar buiten.
  Is het dan vreemd dat er mensen zijn die genoeg krijgen van zo iemand.

  Santokhi mag steeds wijzen naar het beleid van zijn voorganger, maar alleen met de bedoeling om te zeggen dat die periode never meer terug mag komen, dat kan leerzaam zijn, uit het verleden moet je kunnen leren.
  Maar wat Santokhi doet is heel wat anders, hij gebruikt Bouterse steeds maar als excuus voor zijn beleid, dat maar niet op gang wil komen.

  Als CEO in een grootbedrijf was Santokhi allang de deur gewezen. Als je bezig bent met een job, dan moet je vooruit kijken en voortgang boeken, vallen de resultaten tegen, dan moet je correcties aanbrengen en niet steeds zeggen, het is de schuld van mijn voorganger.


  Maak melding

 9. @ WAT en ROMAN,
  Lees vandaag (21jun) het bericht in DWT van de minister van Volksgezondheid over obesitas en bewegen. Dat roti en het surinaams eten heel lekker is weten we ook al, maar hier wordt toch een alarmerend signaal afgegeven. Stay safe and healthy


  Maak melding

 10. @Pony

  De enige vraag die ik aan jou stel is: was Bouterse een ‘sterke’ president?
  Op jouw lange comment ga ik verder niet op in, omdat ik duidelijk uit al je comments kan concluderen dat je Santokhi niet als president accepteert.
  Dus je kunt ook niet anders dan alleen maar negatief over hem zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.