‘Seksslaven’ aangetroffen; zakenvrouw aangehouden voor mensensmokkel

11
sekswerkster

Een zakenvrouw in Paramaribo is deze week aangehouden voor mensensmokkel. Twee andere vrouwen bezwaren de verdachte dat zij door haar in de prostitutie zijn gezet in Suriname.

De Surinaamse politie heeft een inval gedaan in een pand waar de twee vrouwen werden aangetroffen. Die vrouwen hadden geen documenten bij zich waarbij in eerste instantie werd gedacht dat zij illegalen zijn. Uit de verklaring van de vrouwen bleek achteraf dat hun documenten bij de zakenvrouw waren en dat zij tegen hun wil in het gebouw moesten blijven.

De vrouwen mochten nergens gaan van de verdachte en ook geen contact onderhouden met anderen. Zij moesten prostitueren waarna het geld werd afgepakt. Er waren meerdere vrouwen op de plaats maar een deel wist te vluchten.

Het onderzoek, om te achterhalen of de documenten van de vrouwen daadwerkelijk bij de verdachte zijn, is nog gaande. De verdachte is in verzekering gesteld. 


11 REACTIES

 1. Slavernij is dus nog steeds hier in Suriname , welk volk zijn de slavenhandelaars , deze zakkenvrouw moeten ze eens goed aanpakken zodat ze erachter komen wie hier meer achter zit , zou ons eens benieuwen.


  Maak melding

 2. Harm donder op met je famiri gedoe. niemand wil je famlie hier zijn of maar iets met je te maken hebben. Henkes en Glenn jullie dachten zeker dat het over mannen ging noh?
  anders had er moeten staan slavinnen toch. dat dachten jullie toch bij slachtoffer en jachtgeweer.


  Maak melding

 3. Em wat heeft de boze familie bereikt met het tegenhouden van de lijkwagen? Ze kunnen gul met geld zijn maar verstandelijk vermogen is ver te zoeken. Crematie is goedkoper, efficient als het gaat om stof tot stof en recycling van de elementen in plaats van anarobies rotten in een kist 6 ft onder. Rust Zacht.


  Maak melding

 4. Delano, ik dacht dat het over mensen (mannen en vrouwen) ging, die in seksslavernij gehouden werden. Met een naam als Delano, moet je toch weten dat niet alleen vrouwen tot sex gedwongen.kunnen worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.