Politieman buiten functie gesteld voor betasten arrestante in AZP

20
AZP

Een agent is vorige week buiten functie gesteld omdat hij beschuldigt wordt een vrouwelijke arrestant te hebben betast. Hij ontkent echter zich hieraan schuldig te hebben gemaakt.

De politieman moest de nachtdienst verrichten. Hij werd ingezet om een vrouwelijke arrestant bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo te bewaken. Hij wilde eigenlijk niet gaan, maar moest de opdracht uitvoeren.

De arrestante beweerde naderhand dat de agent haar zou hebben betast en bedreigd. Zij heeft bij de politie aangifte gedaan waarna een onderzoek is begonnen.

In afwachting van het verdere onderzoek is de politieman in Suriname buiten functie gesteld. De agent blijft zich vastklampen aan zijn verklaring de arrestant niets te hebben aangedaan. 


20 REACTIES

 1. We kunnen pas een oordeel vellen wanneer we een foto van de arrestante in bikini, desnoods met een zwart balkje voor haar ogen, hebben gezien. Daarvoor is het gewoon zijn woord tegenover haar woord een welles nietes verhaal dus..


  Maak melding

 2. Daarom moeten agenten altijd met zijn tweeen zijn en niet
  alleen. Dat maakt de kans kleiner dat je het ene woord tegenover
  het andere woord.


  Maak melding

 3. Vrouwonvriendelijk!
  Wat deed hij in die kamer.

  Off-topic
  De politie doet aangifte tegen de politie
  (het hele bestuur van de bond).
  Ontvreemd vijf miljoen dalla.
  Plus (alweer) problemen met stukken grond aangevraagd door de politiebond.

  Langzaam maar zeker wordt die troep v spleet opgeruimd en kunnen de witte boord criminelen worden opgepakt.

  Politie ga naar de ALV, en laat je stem horen. Suc6


  Maak melding

 4. Vrouwen zijn gevaarlijke wezens, ze kunnen roepen dat je ze wilde verkrachten, bewijs maar dat het niet zo is🙄, kerels hebben de pech dat ze hun apparaat altijd bij zich hebben😉, klaar om toe te slaan indien nodig. En de meeste van deze kerels gebruikt het maar al te graag. 😁Maar ze moeten nooit en te nimmer een man alleen laten met een vrouw, ze zal altijd wraak nemen. Omgekeerd is natuurlijk ook het geval.🤔


  Maak melding

 5. De chef van dienst is een geit. Je weet dat het een vrouw betreft en dan stuur je een man om haar te bewaken. Stuur dan inderdaad 2 mannen.
  Dit zijn gevallen waar altijd een smet zal blijven op de agent, indien hij niets heeft gedaan.


  Maak melding

 6. deze agent is opgeleid door bouta , vlak voor de verkiezingen ging bouta eventjes langs een stel jongeren in flora en de plesident zat daar ook een jonge vrouw te betasten , de beelden gingen over de hele wereld en hij overtrad ook de covid protocollen


  Maak melding

 7. Kan ook zijn dat hij nooit eerder interresse getoond heeft of had terwijl bij de arrestante dt t geval wel was, kan ook kwade opzet zijn mr we zullen zien wat wat is omdat collegas onderling zich vaker schuldig mkn aan t verraden vn collegas😏🤔


  Maak melding

 8. Vrouwen zijn net als slijmerige glibberende slangen misschien hft hij n wens vn haar niet ingewiligd.
  Het eerste waarop n vrouw zich beroept om wraak te nemen is verkracht of betast te zijn.van n arrestante kn je vn alles verwachten ze hft immers niks meer te verliezen.
  FUCK THE PUSSY BEH BHA.


  Maak melding

 9. Taurus, je bent net een slijmerige glibberige dolle stier! Alleen maar om het feit dat je generaliseert. SOMMIGE vrouwen beschuldigen mannen zomaar om niets. Dat is vest erg.
  FUCK THE BULL BEH BHA


  Maak melding

 10. @Taurus

  Is jouw moeder ook een slijmerige glibberende vrouw? Jouw vrouw ook? Je dochters ook? Je schrijft alle vrouwen, dus ja ook je moeder, je vrouw en je dochters zijn dat.


  Maak melding

 11. Viyay ik hb nooit n moeder gehad noch vrouw n dochters. Ik bn uit n boom gevallen.
  Sorry ik was vergeten om ht woord “sommige”te gebruiken mrrr nr ht schijnt past de schoen wel bij sommige kaksi katjes hier.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.