Politie: ‘Lockdown-overtreders vanaf vandaag naar André Kamperveen stadion’

13

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist bekend gemaakt dat lockdown-overtreders die geen valide reden hebben als zij zich over straat bevinden of geen dispensatiebewijs kunnen overleggen, door surveillerende politieambtenaren naar het André Kamperveen stadion aan de Letitia Vriesdelaan worden overgebracht.

Deze locatie wordt ingaande vandaag, vrijdag 18 juni in gebruik genomen. “Mensen laat het virus van ‘ongehoorzaamheid’ niet ervoor zorgen dat het covid-19 virus als ‘de engel des doods’ steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de gemeenschap”, zegt de Surinaamse politie in een persbericht.

Tot nu toe werden overtreders naar het Politie Opleidingscentrum (POC) gebracht.


13 REACTIES

 1. Lockdown overtreders meenemen in de prowagen naar de Kamperveen stadion maar wel hun auto, bromfiets of fiets laten staan. Ze moeten zelf zien hoe ze dat de volgende morgen ophalen. Misschien leren ze het dan af om op straat te zijn en vooral als ze merken dat hun voertuig geript is.


  Maak melding

 2. Wat een onzin maatregel!! Waarom blijven we in een lockdown toestand als blijkt dat het niet werkt???? Wat is het nut om mensen als schoolkinderen te blijven behandelen?? Dit geeft aan op welke kinderachtige manier deze regering met zijn burgers wenst om te gaan.

  Het zegt veel dat men na ruim 15 maanden, nog steeds geen andere vormen van beleid op het vraagstuk covid durft of wil loslaten. Wat is nu het nut van die zondag total lockdown?? Waarom blijft de avondklok op die belachelijke 6 uur staan?? Welke winst denkt men daarmee te behalen??

  Kan de regering deze besluiten rechtvaardigen, behalve die stomme opmerking dat we ongehoorzaam zijn!? Of dat ze het aantal contact momenten willen verminderen. De volgende ochtend staan we toch weer met zijn allen te trappelen om op straat te komen. Life goes on!


  Maak melding

 3. de ndp-er leden van het DNA ,zoals de boeven permessar , en adhin en die dikkop bouva gaven hun betoog net als of zij de coalitie zijn , ja natuurlijk begrijpen ze niet wat oppositie inhoud , maar zo zien we allen dat de ndp geen lang leven meer heeft , door hun onkunde met al hun neptitels zijn ze binnenkort verdwenen van het toneel en zullen snel opgepakt worden om verantwoording af te leggen van al dat gestolen geld , ze voelen al de hitte onder hun voetzolen


  Maak melding

 4. o ja dan kun je de ndp-er overtreders als die permessar , die adhin en die bolle bouva alvast mooi naar de POC laten afvoeren , want daar wordt niet gevoetbald


  Maak melding

 5. Een lockdown werkt wel wereldwijd, maar mist haar werking in een land met veel kronto-ede’s,
  want ze luisteren niet en lappen alle regels aan hun laars.


  Maak melding

 6. precies wat ik bedoelde dus boesskowtoe
  ze snappen niet dat mondkapje, 1.5mtr en lockdown een combinatie is
  die kronto van hun kan dat allemaal niet aan


  Maak melding

 7. ik vraag me ook af wat het totaal uitgeschreven bedrag aan boete’s tot op heden is?
  want met elk weekend 100 man vast op poc en nu hierin dit stadion?
  is 35.000 srd per weekend, een leuk bedrag voor de staatskas
  en wat wordt er met al dat geld gedaan eigenlijk? indien die boete’s ook echt uitgeschreven worden (wat ik ten zeerste betwijfel)


  Maak melding

 8. De regering kan inderdaad de maatregelen rechtvaardigen en ieder weldekend mens kan ze zelf zo uit de mouwen schudden.
  Als ze op hapen gapen liggen zullen ze het begrijpen waarom.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.