Bromfietser gevallen door gat in wegdek en overreden door truck

25
Bromfietser door gat in wegdek gevallen en overreden door truck

De 41-jarige bromfietsbestuurder Charles Meyers (foto) is op woensdag 16 juni op de afdeling Intensive Care Unit (ICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) komen te overlijden. Charles kwam op woensdag 9 juni aan de Henck Arronstraat ter hoogte van de Tourtonnelaan met zijn bromfiets op het wegdek te vallen. Het slachtoffer werd vervolgens door een vrachtwagen overreden meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Centrum deed na verkregen melding van het Command Center, op 9 juni de plek van het ongeval aan voor onderzoek. Aldaar troffen de wetsdienaren de bromfietser die niet aanspreekbaar was op het wegdek aan. Met de ambulance werd het verkeersslachtoffer naar de Spoed Eisende Hulp van het AZP afgevoerd. Charles werd ter verpleging op de afdeling ICU van de ziekeninrichting opgenomen.

Het politioneel onderzoek wees uit dat zowel de 41-jarige bromfietser Charles als de 51-jarige vrachtwagenbestuurder Anielkoemar O. over de Henck Arronstraat reden. Beide bestuurders stonden gesorteerd om links af de Tourtonnelaan in te slaan. De vrachtwagenbestuurder reed voor, terwijl de bromfietser achter hem reed. Op een gegeven moment haalde Charles de vrachtwagen in maar kwam met zijn bromfiets in een gat terecht.

Hierdoor kwam de bromfietser op het wegdek te vallen en werd daarbij door de linker achterband van de vrachtwagen overreden.

De vrachtwagenbestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Beide voertuigen zijn hangende het onderzoek ter herkeuring in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van Charles is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen meldt de politie.

De verkeersunit van regio Paramaribo is belast met het onderzoek van deze aanrijding.


25 REACTIES

 1. Beide voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen, maar de Henck Arronstraat met die ver grote gaten in het wegdek wordt niet afgesloten om hersteld te worden, om pas daarna weer vrijgegeven te worden voor het verkeer?


  Maak melding

 2. Tot overmaat van ramp, wie o wie kan me uitleggen waarom het slachtoffer zover gebracht word AZP, terwijl St.vintsentius ziekenhuis vlak daar om de hoek is, ai boi!


  Maak melding

 3. @Robg,

  Werkt je voor een beursgenoteerd bedrijf in Nederland. ( Want je woont liever in Nederland bij je kolonisators)
  Mag ik vragen wat je functie binnen dat bedrijf is??
  Tenminste ik ga vanuit dat je nog werkt, want de meeste net als jou die negatieve commentaar hebben op alles, trekken liever een uitkering, laten zich medisch afkeuren of lichten de belastingdienst op. Van werken worden ze moe. En dat is slecht voor de meeste Surinamers in Nederland.

  Graag hoop ik dat je antwoord geeft op deze vraag. Wat Aorta post is nog netjes uitgedrukt!!!
  Ik krijg namelijk een andere idee van jou verweking.


  Maak melding

 4. RobG, jammer dat DiDiBri, Brampie en Boefie ook niet zo gestrest zijn door deze regering, die eraan werkt, dat ze voorgoed opgesloten worden,
  dat ze er ook een eind aan maken. Al zouden we daardoor, het door hen gestolen geld niet terug krijgen, als ze op 25 February bij het vieren van hun coup een overdosis van hun belangrijkste handelswaar zouden nemen, zou die dag als Nationale vrije/herdenkings/feestdag voor het hele Surinaamse volk behouden kunnen blijven.


  Maak melding

 5. Familie gecondoleerd met dit verlies.
  En hier heb ik het vaker over gehad. De gaten en kraters in de wegen van ons Land. De wegen worden niet onderhouden en de trenzen worden nooit opgehaald. De MINI-STER van OW is en blijft hardnekkig RANCUNEUS…hij wil het volk straffen voor hun stemgedrag..en kijk hoeveel slachtoffers er al niet gevallen zijn. Huizen zijn ondergelopen have en goed naar de kloten…verschrikkelijke aanrijdingen door gaten in het wegdek en toch blijft deze klootzak gehandhaafd. Zet iemand op die post die het meent met de bevolking, kennis van zaken heeft en direct aanpakt waar nodig. Deze MINI-STER van OW heeft de JURK aan en weet alleen maar te fitten op zijn werknemers en de PG uit te hangen.

  Famiri wordt nou eindelijk eens wakker anders gaan er onnodig meer doden vallen.
  Weg met deze MINI-STER…..Houd de eer aan je zelf en VERTREK.!!!


  Maak melding

 6. R.I.P Charles en gecondoleerd familie.
  Rob G leer eerst goed en begrijpend te lezen. Had Charles zo een haast om precies op dat slechte weggedeelte van achter een vrachtwagen in te halen. Het is al jaren en algemeen bekend dat als je vanaf de Henck Arronstraat de Tourtonnelaan inslaat net voorbij de verkeerslichten een hele stuk slecht wegdek hebt en vooral naast de trottoirbanden. Het heeft niets te maken met deze regering want toen jou baasje DDB zat was het ook al zo .


  Maak melding

 7. @HongKongFree 18 juni 2021 At 13:21
  Vind het wel beestachtig om bij elke gebeurtenis politiek erbij te halen.
  Het gaat om een dodelijk verkeersongeval. Idioot.
  ==================================

  Politiek hoeft er niet bij. Vind ik ook niet nodig. Het is echter wel zo dat momenteel er geen gaten in de wegen gerepareerd worden. En er komen steeds meer enorme gaten bij. Daar moet wel aandacht voor zijn. Het is nooit zo erg geweest als nu namelijk.


  Maak melding

 8. @Franco 11,

  Als de minister een Jurk, wat heb jij dan aan??
  Ipv commentaar te leveren kan je ook zelf initiatief nemen. Maar nee daar zijn jullie te lui en moe voor. Toch??


  Maak melding

 9. Als die caollo grote gat in die kop van de regering niet dicht gemaakt kan worden, hoe zullen ze dan die gat in het wegdek dichten??Sarie torie RIP


  Maak melding

 10. HongKongFree 18 juni 2021 At 13:21
  Het gaat om een dodelijk verkeersongeval. Idioot.
  =====================================================
  Dat het om een dodelijk ongeluk gaat weet elke koe die kan leze..EZEL. Jij hebt waarschijnlijk oog en oorkleppen op. Het gaat om onderhoud van de wegen SUKKEL.
  ======================================================
  JK 18 juni 2021 At 13:42
  Als de minister een Jurk, wat heb jij dan aan??
  ———————————————————————————–
  Als Burger en dus belastingbetaler in dit LAND..heb ik RECHT van spreken en als zaken niet goed gaan daarop te anticiperen. Je zult mij dus vaker horen. Ik blijf erbij dat deze MINI-STER een GROTE SUKKEL is en de SLAAPJURK van mijn overgrootmoeder aan heeft.
  De wegen dienen optimaal onderhouden te worden en de trenzen op tijd opgehaald te worden en als jij dat niet ziet sorry dan. Ik woon en werk hier en ploeter dagelijks in deze modderpoel. Heb ook in een geciviliseerd land als nederland gewoond en reed op gladde wegen zonder gaten. Als jij je smoel blijft houden en pikt wat wij jaren gepikt hebben dan zullen wij en onze kinderen blijven wonen en leven in deze broko pranasi. Dat willen wij niet misschien jij wel vandaar mijn comentaar op deze SUKKEL van een MINI-STER. en voortaan denk na voordat jij onzin uitkraamt …JIJ bent waarschijnlijk een LIKKER en JA-KNIKKER.. ..maar dat zijn wij nog niet. Durf op te komen voor een NORMAAL LEKKER LEVEN…ook in SU.!


  Maak melding

 11. @Daga inter..
  Sint Vincentius, stands, Diakonesse hebben geen spoedeisende hulp, AZ is de enige, voor zover ik weet. Is al meet dan 40 jaren zo en weet zelf niet anders.


  Maak melding

 12. Als ik de fam. van die jongen was zou ik de regering voor de rechter dagen want er zijn zoveel gaten in het wegdek.2 jaar terug hebben de chinezen het wegdek gerepareerd/ opnieuw geasfalteerd en nu zitten ze weer met grote gaten. LEVENGEVAARLIJK is dit.


  Maak melding

 13. Robles, ik weet niet hoe oud je bent, maar ik.kan je verzekeren dat de wegen ten tijde van Bosje veel en veel.slechter waren dan nu; twee keer heb ik in die periode de banden van mijn auto kapotgereden in een gat, één keer toen ik al was afgeslagen om een parkeerplaats te zoeken bij vliegveld Zanderij, ik reed dus niet hard. Voor Bosje vertrok ik om half zeven van huis en kwam op tijd op het werk aan, tijdens Bosje vertrok ik om 6 uur en omdat langs alle kuilen moest slalommen in de file, kwam ik toch vaak laat aan op het werk. Nu dreigt het weer die kant op te gaan, maar het is nog lang niet zo erg als tijdens Bosje. En met lapwerk doet men nu iets aan de kuilen, op de Kwattaweg tenminste.


  Maak melding

 14. Overheid aanklagen!! Overheid is verantwoordelijk voor goede, betrouwbare en veilige wegen. De burger betaalt niet voor niets belasting aan de overheid.
  Misschien is het beter dat men de wegenbelasting aan een particuliere instelling betaalt, die dan verantwoordelijk wordt voor het onderhoud aan de wegen.


  Maak melding

 15. klote dat dit ongeluk gebeurd is.
  maar behalve de slechte wegen….. rijden die brommers ook als idioten.
  links inhalen, rechts inhalen als het kon gingen ze recht over je heen.
  met die slechte wegen heb je niet constant tijd om in je achteruitkijk spiegel te kijken.
  en toch halen ze je in op een stukje weg van 10 cm


  Maak melding

 16. Sara 18 juni 2021 At 14:53
  Als ik de fam. van die jongen was zou ik de regering voor de rechter dagen want er zijn zoveel gaten in het wegdek.2 jaar terug hebben de chinezen het wegdek gerepareerd/ opnieuw geasfalteerd en nu zitten ze weer met grote gaten. LEVENGEVAARLIJK is dit.
  ===============================================

  Het vermogen om te relativeren.
  Bovenstaande is zomaar een voorbeeld. Ik denk zelf een waarheidsgetrouw en realistisch voorbeeld.
  En als jullie die zo verknipt zijn op deze huidige regering nu allemaal eens een keer de zaken van 10 jaar NDP gaan reflecteren, waar kom je dan op uit?


  Maak melding

 17. @ Franco

  Jij gaat niet dood in het verkeer, ook niet door Covid, maar eerder door ergernis en een hartaanval als je zo doorgaat.
  Het is maar wat je zelf wilt…

  Je kunt hoog en laag lopen kankeren. De regering kan niet elk probleem oplossen. Straks als mensen door rood rijden krijgt de regering ook daarvan de schuld. Als mensen even hoofdpijn hebben is de regering schuld. Heb je diaree dan is het ook de regering schuld. Ga dan lopen janken voor het presidentieel paleis of het DNA gebouw. Want op WTK horen ze je niet, ze lachen je alleen maar uit. Ik ook overigens. IDIOOT…


  Maak melding

 18. Bromfietsers vergeten vaak dat de auto´s harder zijn, ze willen veel te vaak inhalen, en maken de meest onmogelijke manoeuvres. Een vrachtwagen willen inhalen, waar zit je verstand.🤔


  Maak melding

 19. franko 1 t/m 11111 , weet je wat lapwerk is , we denken niet en jou paarse boevenregering de laatste 10 jaar ook niet , als er een gat ontstond in het wegdek werd het eerst met zand gevuld , nou je raad het toch al de volgende dag was het zand er al weer uitgereden , toen dachten die geleerde knobbels van ndp gooi er grint in , nou je raad het alweer he de volgende dag was het grint er al weer uit gereden , dus ze gaven de moed op en de gaten werden steeds dieper , nou toen kwam er uit dat ndp kamp iemand met een geweldig idee , laten we die gaten met klinkers vullen en iets verhogen , dus een bult , de bulten zullen door zwaar transport weer gelijk met de weg komen , nou meneer f f f f f f f f f f f eventjes later was het weer een gat , deze regering gaat het best in orde maken als de gestolen gelden weer terug zijn , want op het ogenblik is er geen geld , en er zijn miljoenen gaten in alle wegen van Suriname , wordt nog een hele klus voor OW om de gaten goed te lappen
  dit ongeluk met de bromfietser die ongelukkig ten val kwam en werd overreden door een truck is een tragisch ongeval , misschien een inschatting fout van de bromfietser bij het snel inhalen van die truck


  Maak melding

 20. @Henkes 18 juni 2021 At 14:58
  Robles, ik weet niet hoe oud je bent, maar ik.kan je verzekeren dat de wegen ten tijde van Bosje veel en veel.slechter waren dan nu
  ===============================

  Dan ben ik iets jonger vermoed ik. De wegen onder Front waren slechter dan onder de NDP regering. Even los van de politiek. Waarschijnlijk heeft de NDP zich kapot geleend om dat voor elkaar te krijgen. Momenteel is het weer een ramp. Vooral hier op Noord waar ik het meeste vertoef wordt niks gerepareerd. En het zijn her en der gaten die ook een grote auto flink kunnen beschadigen als je ze niet op tijd ziet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.