VIDEO: Opnieuw woningen beschadigd door hevige rukwind

6
VIDEO: Opnieuw woningen beschadigd door hevige rukwind

In Suriname zijn woensdag zeker 6 woningen aan de achterzijde van de Groenhartweg te Para, zwaar beschadigd na een hevige rukwind rond 16.00u. Ook twee bomen zijn daarbij ontworteld. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Na de rukwind volgden zware regenbuien, die de nodige schade hebben aangericht aan de inboedel van de woningen, waarvan daken waren weggewaaid.

De brandweer werd ingeschakeld om assistentie te verlenen. Ook waren er DR en RR leden en afgevaardigden van het commissariaat van Para aanwezig, voor de registratie en de nodige ondersteuning. Het NCCR werd ook op de hoogte gebracht.

De brandweer van de post Lelydorp bracht dakzeilen aan, als tijdelijke maatregel. Hieronder enkele foto’s en een filmpje van de situatie ter plaatse.


6 REACTIES

 1. Doek de SLM helemaal op, geef de landigs rechten aan Air Belgium, KLM, Tui en andere maatschappijen in de regio. Laat de luchthaven leven en onderhouden van de landingsrechten en luchthaven belasting. Begin om zonder aanzien des persoon een ieder naar huis te sturen. Laat deze maatschappijen hun eigen personeel voor het laden en lossen per keer dat ze landen in dienst nemen als uitzendkracht , te beginnen met het goede deel dat er nog werkt. Nieuwe luchthaven directeur en een kleine RVC voor het beheer van luchthaven Zanderij.


  Maak melding

 2. Misschien, iets voor de Nederlander!
  Hij kan goed analyseren, adviseren en oplossingen aandragen.
  Hij kan zeker weten hoe het met het klimaat staat.
  Bouwkundigen, kunnen de koppen bijelkaar steken en filosoferen hoe het eventueel anders gebouwd dient te worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.