SLM bekijkt samenwerking met andere luchtvaartmaatschappijen

12
CAL-suriname
Foto Caribbean Airlines, Boeing 737-8Q8, 9Y-JMC - (c) Anair80's Aviation Photography

Surinam Airways heeft vandaag bekend gemaakt dat passagiers van de uitgestelde vlucht PY421/422 van 15 juni op de route Paramaribo-Georgetown- Miami v.v., vandaag met Caribbean Airlines (foto) worden vervoerd naar hun bestemming.

Het bedrijf in Suriname zegt: “Zoals in eerdere bekendmakingen aangegeven zal Surinam Airways er alles aan blijven doen haar commerciële verplichtingen na te komen, al dan niet met aangepaste vluchtschema’s. In dit kader wordt de mogelijkheid bekeken voor het samenwerken met andere luchtvaartmaatschappijen.”

“Gesprekken daartoe vinden reeds plaats. De huidige situatie biedt Surinam Airways ondanks uitdagingen, nieuwe mogelijkheden! Met betrekking tot het verder verloop van de vluchtschema’s, zal Surinam Airways tijdig informatie verstrekken” aldus de SLM in een persbericht.


12 REACTIES

 1. Opa Desi is erger dan de Covid virus. Hij heeft niet alleen het land naar ook de maatschappijen in Suriname naar de klote geholpen.

  @RBrown,
  Het schaamteloos wat SLM hier uithaald de afgelopen jaar een 777 geleast niet een dag officieel gevlogen.

  Dat is ook een Cadeau geweest van de vorige regering toch????


  Maak melding

 2. Begin van einde van bacoven ons belang SLM. SLM credit rating = 0,lul. De surinaamse directeuren hebben de laatste 10 jaren geen malle moer van gebakken. Als jullie zo van de SLM houden stuur ze geld.


  Maak melding

 3. De vraag die gestel kan worden is of er met de reputatie van de SLM andere luchtvaartmaatschappijen te vinden zijn die met haar willen samenwerken.
  Samenwerking is absoluut kostenbesparend, maar betekend wel dat daar een gedegen businessplan aan ten grondslag moet liggen.
  Het is te hopen dat de directie van de slm energie heeft gestoken in dit plan.

  Weer het zoveelste bewijs van verkeerde beslissingen, onbehoorlijk bestuur en mismanagement van de ndp. Immers, alle ellende bij de slm is wel door hun veroorzaakt.


  Maak melding

 4. Zeker schaamteloos wat de slm hier uithaald
  ze moeten zich failliet laten verklaren.
  zanderij eerst eens opknapen want de laatste keer dat ik er was, was het een trieste boel met onderhoud.
  en dan een business plan om een herstart te maken.
  voorlopig de landingsrechten verkopen aan diverse luchtvaart maatschappijen om geld te genereren.
  slm zoals het nu is? mag gewoon niet meer bestaan, want het is financieel niet eens kostendekkend
  dat er nu een ceo zit die net zoveel kost als een 777 volgens browny?
  is misschien de enige kans dat slm ooit weer rendabel kan draaien.
  want vorige besturen hebben gefaald om het winstgevend te maken cq houden.
  tevens vraag ik me ook af wat die raad van commissarissen eigenlijk doet?
  behalve handje ophouden natuurlijk


  Maak melding

 5. Ik had graag wat info geleze over de speerpunten van de nieuwe directeur en de tijdslijn van de uitvoering van de plannen alsook het financieel plaatje van het bedrijf.
  Jammer. Kans voor open goal om een ieder dezelfde kant op te laten kijken


  Maak melding

 6. SLM, is de trots van Suriname.
  Jammer dat het zoooooo slecht gaat.
  Waar haalt u het geld om SLM de lucht in te houden?
  Onze regering, doet haar best op alle terreinen, maar wordt steeds belemmert door achterstallige rekeningen.

  Het land had geld, het is foetsie.
  Leeggeroofd.
  De landgenoten met veel geld, kunnen bepaalde zaken helpen oplossen.
  Het lijkt erop dat bezig zijn om meer te vergaren.
  Jammer, heel jammer voor het mooie Suriname.


  Maak melding

 7. Ok ndp heeft een bende gemaakt, en zij hebben ook nog gedraaid uit de staatkas, miljarden teveel geleend die Suriname niet kan terug betalen, mismanagement bij slm en alle sectoren, maar nu schelden iedereen santhoki uit, omdat alles onbetaalbaar is geworden, er zijn zoveel geld uitgeven om vliegtuig te leasen, alleen oude bakken zowel Airbus als boeing hebben de surinamers gewoon rotzooi geleast, denk eens na ,na het leasecontract waar zijn de vliegtuig beland, ze zijn allemaal stuk voor stuk gesloopt, doel bewust zijn bedrijven schurken, maar 10 jaar ndp die wisten beter, deze regering brunswijk santhoki hebben het niet zo makkelijk, het komt goed met Suriname, Suriname heeft rijkdom genoeg om vliegtuigen te kopen, het is een schande na de onafhankelijkheid alleen dieven en profiteurs aan de macht zoals in Afrika gebeurd, waarom moest een vliegtuig deskundige uit Nederland worden gehaald, dat is zo duur, in Suriname heb je ook deskundige, witmang mijn twijfels, surinamers hebben doel bewust probleem op hun hals gehaald, waarom moesten jullie op een coup leider een ongeschoold de mandaat geven om een land te regeren, dat is dom dom geweest, als men nog 1 keer op venetiaan en sardjoe had gestemd, waren wij, 30 jaar vooruit gegaan, nou is Suriname 30 jaar achteruit gegaan, opbouwen gaat moeizaam, maar kapot maken gaat snel, en daar is ndp de paarse kraboes goed in, en toch heb je mensen die nog in de dieven partij geloven, terwijl het hele probleem ndp is, krijgt santhoki de volle laag, rare mensen mie kondre mang, ik hoop dat slm terug komt, als surinamers niet op ndp had gestemd de oplichters dieven, dan was het nooit zover gekomen, Bovendien komt nooit een onderzoek naar het verdwenen 4 miljard, noteert het in jullie agenda?
  Tang boeng


  Maak melding

 8. Roman hier in Suriname hebben we vele deskundigen die bedrijven naar de kloten kunnen helpen , en geen deskundigen die juist de bedrijven kunnen helpen om op eigen benen te kunnen staan , telkens wordt er geld in die bedrijven gepompt van bijv. staatsolie , maar de olie is opgedroogd , dus allemaal water naar de zee dragen , misschien komt er toch nog verse olie uit blok 57 voor onze kust , maar niet eerder dan 2025 , vele bedrijven zullen het niet meemaken


  Maak melding

 9. Het zal weer na vele miljoenen injecties een kansloze missie blijken te zijn.
  De enige kans van slagen om nog een Surinam Airways te behouden is dat zaakje failliet laten verklaren en een doorstart maken. Hoe eerder hoe beter en minder USD investeringen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.