Lid COVID-brigade Nickerie overleden na besmetting coronavirus

7
Foto via Karan

In Suriname is nog een politieagent overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde coronavirus. Het gaat om de 41-jarige agent eerste klasse G. Nathe. De redactie van Waterkant.net verneemt dat hij ook lid was van de COVID-brigade Nickerie.

Deze COVID-brigade in Nickerie moest vorige week sluiten nadat drie manschappen van het handhavingsteam positief waren getest op COVID-19. Het overige personeel werd in thuisquarantaine geplaatst.

Nathe, die eerder ook voor de Maritieme Autoriteit Suriname gewerkt heeft, werd opgenomen nadat hij positief was getest. Hij overleed vanmorgen.

Zijn dood is bevestigd door Raoul Hellings van de Surinaamse Politiebond die op Facebook een kort bericht plaatste: “Another one fallen! RIP agent Nathe“.


7 REACTIES

 1. En nog sommige mensen denken het gaat mij niet overkomen, zie het bewijs 41 jaar, een verlies voor Suriname die oso dresi is puur rotzooi, als deze nathe, was gevaccineerd was het nooit zover zijn gekomen, rip brada?


  Maak melding

 2. Mix Chick 16 juni 2021 At 18:23
  Vaccinatie zegt totaal niets, nada.
  Er zijn gevallen waarbij mensen gevaccineerd waren en dagen daarna toch positief getest.
  Een poos geleden was één of ander wethouder gevaccineerd, op weg naar zijn auto(15 min na de prik) valt hij dood neer.
  ============

  Fake news. Hou op dat te verspreiden. Wilt u geen prik dan prima. Neem het niet. Dom volk roeit zich vanzelf wel uit en dan kan de rest weer verder. Maar stop met misleiden.


  Maak melding

 3. @Konsensi 16 juni 2021 At 18:31

  Alle landen waar gevaccineerd is gaan open. Alleen hier in Su hebben we strontdomme idioten die met verzinsels en fake news de lockdown nog jaren willen laten duren.


  Maak melding

 4. Door domme mensen als mix chick,Konsensi verspreid het virus en gaan mensen dood. Mensen die hun werk uitvoerden en met hun leven betalen.


  Maak melding

 5. =Ik denk dat mensen pas wakker geschud worden als ze te horen krijgen en merken dat mensen achter elkaar doodgaan vanwege die Braziliaanse virus.

  Die oso dresie is geheim, dus mensen nemen ook rotzooi in die hun organen eerder kunnen beschaden. [ ik keur het niet af, maar wel het geheim]

  Die ingredienten van alle vaccins zijn te vinden op internet en deze geeft alleen een boots en verwijn weer uit je lichaam.


  Maak melding

 6. die mix en kon , dus jullie laten je niet inenten daar in Nederland , oké maar zit dan geen rotzooi en onwaarheden hier te verkondigen , , en weten jullie covid houd heel erg veel van dommies die zich niet laten vaccineren , covid doet er een moord voor om lekker in jullie longen te racen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.