DSB klanten kunnen USD dollars kopen met 10% korting op CBvS dagkoers

4
US dollars

De Surinaamsche Bank (DSB) heeft haar particuliere klanten in Suriname laten weten dat zij tot 30 juni 2021 eenmalig de mogelijkheid hebben, om vanaf $250 tot max. $6.000 aan te kopen voor alle doeleinden. Daarbij krijgen ze 10% korting op de
verkoopkoers van de Centrale Bank van Suriname die op de dag en het moment van afhandeling geldt.

Hiervoor dienen klanten een particuliere SRD- en USD-giro en/of spaarrekening (particulier) bij DSB aan te houden. De aanvraag gaat via DSB Internet Banking en wordt de eerstvolgende werkdag giraal afgehandeld o.v.b. beschikbare USDs Klanten kunnen $800 contant per maand opnemen, want de USD-voorraad is beperkt aldus de DSB in een mail.

Eerder deze week liet ook de Surinaamse Finabank weten dat klanten eenmalig maximaal US$ 5.000 of 5.000 euro mogen kopen tegen een lagere wisselkoers dan de CBvS. Volgens de Finabank mag dit nu, omdat de koers sinds 7 juni wordt bepaald door vraag en aanbod.


4 REACTIES

 1. Blijf dit wel heel apart vinden. Als je kijkt naar de (Braziliaanse) goudzoekers, die lopen soms met duizenden Usd’s cash rond.

  Dan mogen LEGALE bankrekeninghouders maximaal 800 USD per MAAND opnemen!?!?!?!


  Maak melding

 2. Ook in Nederland wordt het bedrag dat je contant kan opnemen steeds verminderd. Van 1000 euro is het nu teruggegaan naar 600 euro per maand, meen ik.
  Een kwaadaardig mens die het beleid bepaalt, wil blijkbaar niet dat jij de baas bent van jouw eigen geld en net zoveel kan opnemen als jij wilt. Anders gezegd, slechts x% van het geld dat je op de bank hebt is ook echt van jou. De rest is van de bank, want je moet hen om toestemming vragen om iets te doen met jouw geld.
  Klaus Schwab van het WEF heeft al gezegd: zonder bezit zul je veel gelukkiger zijn! Hij heeft een dikke vinger in de pap bij de VN en pleit voor BBB: Build Back Batter oftewel vernietig eerst de bestaande economie, bouw daarna een nieuwe economie op waarin de Staat alles bezit, de individu niks. Je werkt als slaaf van de Staat en de Staat regelt alles voor jou: huis, auto, koelkast etc. Zelfs een vrouw/man/kinderen/huisdier zal de Staat voor je regelen. Wil je dat allemaal niet maar wel een potje ne.ken? No problem. De Staat geeft je een abonnement op het Staatsbordeel in jouw buurt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.