25-jarige Fransman met cocaïne in sportschoenen aangehouden

3
politie controlepost te Stolkertsijver in Suriname
Archiefbeeld politie controlepost te Stolkertsijver

De 25-jarige Fransman Romeo B. is op zaterdag 12 juni door de wetsdienaren van de controle post Stolkersijver, in het district Commewijne aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De man had drugs in zijn sportschoenen, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Tijdens controlewerkzaamheden werd Romeo, die gezeten was in een taxi staande gehouden. Op hem werd er een hoeveelheid hasj aangetroffen. Naar aanleiding hiervan werd er een onderzoek door de politieambtenaren ingesteld in het voertuig. Daarbij werd er een tas met sportschoenen die Romeo toebehoorde aangetroffen.

In de sportschoenen zat 800 gram cocaïne verborgen. Zowel de hasj en de cocaïne werden door de politie in beslag genomen, waarna de verdachte samen met de drugs aan de afdeling Narcotica Brigade werd overgedragen.

Romeo is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst meldt de politie.


3 REACTIES

 1. 800 gram, dus bijna 1 kilo, lijkt dus op een echte dealer zijn voorraad. Ok dan ook gelijk meenemen en straffen. Yoepi skowtoe goed gedaan.
  Maar de bazen van de skowtoe’s vraag ik het volgende:
  “zo voortvarend pakken jullie een straat dealer aplaus. Maar waar is de importeur van de 400 kilo die jullie ook zo voortvarend moeten kunnen pakken?
  Iedereen weet wie deze op 1 hand te tellen importeurs zijn en jullie doen niets nada.
  Iedereen weet wat follow the money means anmd shit fuck alleen de politie en justitie weten dat niet in Suriname.
  Ik blijf vragen aan Santokhi:
  .Bij wie moeten de deskundigen op het gebied van accountancy en fiscaalrecht zich melden om bij de belastingdienst deel te nemen aan het opsporen van deze lieden?
  Waar en bij wie moeten wij ons melden om de ticket en betalin te ontvangen?

  Tot op heden is er nog in geen enkele krant het antwoord gepubliceerd op mijn vragen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.