Man in gezicht gekapt na onenigheid over werkzaamheden

6
politie-ambulance-suriname
Archieffoto: Politie en ambulance in Suriname

Een man in Suriname heeft maandagmiddag een ander in het district Wanica gekapt in zijn gezicht, omdat hij niet eens was dat het slachtoffer geen spuitwerkzaamheden voor hem heeft verricht. Het slachtoffer moest met de ambulance worden vervoerd naar het ziekenhuis. 

Het slachtoffer ging thuis bij de verdachte om een verdelgingsmiddel te spuiten op het perceel. Hij besloot echter het werk niet te doen, omdat het had geregend en vertrok van de plaats. De verdachte vond dit echter niet leuk en ging achter de man aan in zijn auto.

Hij stapte uit met een houwer en kapte het slachtoffer in zijn gezicht. Omstanders moesten hem tegenhouden om te voorkomen dat hij de man verder zou kappen. Zij droegen de verdachte over aan de Surinaamse politie. 


6 REACTIES

 1. Het lykt wel een stelletje barbaren, hoelang gaan we dit soort uitwassen nog tololeren?
  ergens houdt het op,dit mag niet in een domocratisch rechtstaat, het geeft een gevoel alsof er hier geen rechtspraak is, geef mensen weer een veilig gevoel, en eerbiedig de rechten van de mens. we zyn toch geen beesten


  Maak melding

 2. In Suriname hebben alleen moordenaars, rovers, verkrachters, witteboord- en drugscriminelen, hout- en gouddieven rechten. De rechten van de rest van de Surinamers bestaat uit het lijdzaam toezien en ondergaan wat hen overkomt.


  Maak melding

 3. Frustratie op frustratie hier in Su baja. Hoe lang gaat de regering nog door met het beperken van de bevolking. Iedereen is licht ontvlambaar en geirriteerd. De enige die er geen last van hebben zijn de huidige bewindslieden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.