dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidOpenbare Werken roept personeel op zich te laten vaccineren

Openbare Werken roept personeel op zich te laten vaccineren

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) in Suriname roept alle personeelsleden van zijn ministerie op zich te laten vaccineren tegen Covid-19. OW is een van de grootste en essentiële ministeries waar de dienstverlening gegarandeerd dient te blijven. Het ministerie bestaat nu uit vier directoraten, maar wegens vele besmettingen draait het departement niet optimaal. In verhouding van minder infecties zal het ministerie overgaan tot het inzetten van alle ambtenaren, zeker met in achtneming van de Covid-19-maatregelen. 

De OW-bewindsman laat optekenen dat het gaan naar efficiëntie van eminent belang is. In de afgelopen weken zijn personeelsleden benoemd in nieuwe functies op verschillende afdelingen op het hoofdkantoor. De OW-ambtenaren van alle vier directoraten die nu anders zijn gepositioneerd, worden opgeroepen zich in alle ernst in te zetten voor het ministerie. 

“Iedereen gaat ingezet worden, dat is de belangrijkste boodschap. Ambtenaren die we niet kunnen inzetten om beperkingen zoals budget, werklocaties, middelen of geen wijziging van werkprofiel wensen, kunnen een bijdrage leveren in het bedrijfsleven via een uitleenovereenkomst. In elk geval gaan we per juli 2021 geen zeven-even werkmethodes toestaan, er is genoeg werk aan de winkel voor OW en het land Suriname”, benadrukte de bewindsman.

Hij doet een dringend beroep op al zijn medewerkers om één richting te volgen en het beleid van het ministerie van Openbare Werken hoog in het vaandel te houden. “Personen die trachten het personeel af te leiden door anderen in te zetten die over topprivileges beschikken en geen aandacht hebben voor ambtenaren aan de onderste laag, gaan het nu merken. Mensen die het ministerie kapot willen maken of erop uit zijn om misbruik te maken van staatseigendommen, mogen weten dat aan alles een einde wordt gebracht. Men moet kiezen bij OW om te werken en niet om te misleiden door acties en bedreigingen” aldus de OW-minister. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Welke dienstverlening??? Je ziet ze nauwelijks….en als ze er zijn weten ze van toeten nog wanten, want alles loopt onder water nadat zij gewerkt hebben?!!!!? Ondeskundig..aanmodderend ….teki nang…7 even mentaliteit. Maar wat kun je anders verwachten ……..van ongeschoolde gedemotiveerde mensen.


  Maak melding
 2. Tot nu toe hoor ik deze minister alleen maar roepen: “we gaan het beter doen dan hun”. Wanneer gaat hij nou eindelijk beginnen met werken?


  Maak melding
 3. Aan Franco: Zijn ze dat allemaal geworden ONDESKUNDIG, AANMODDEREND, TEKI NJANG, ONGESCHOOLD EN GEDEMOTIVEERD in 10 maanden???

  Zo ja dan is Santhoki een Tovenaar die alles aan het kapot maken is!!!


  Maak melding
 4. Ik heb nog niets positiefs van deze regering gezien vandaar mijn reactie. Heb geen politieke kleur, maar ga voor vooruitgang en geen BLa…BLA..BLA… SIT ing!!! Telkens moet ik horen er is geen geld…De vorige regering…SLUIT ZE DAN OP EN HAAL HET GELD!!!


  Maak melding
 5. Bovendien….MONI no De..maar je gaat met helicopter naar Nickerie, terwijl wij moeten zwoegen over die slechte wegen daar naar toe. AMONI no de …maar elke dag heb je 100 body guards met 10 volg auto’s om van huis naar werk te rijden, terwijl wij zwoegen in de hitte op die kapotte wegen die tot nu toe niet onderhouden worden door OW.
  Dus meneer henry…denk na voor dat je wat roept. kijk om je heen ….mooi he…WAT EEN VOORUITGANG ! Het lijkt wel een BROKO PARNASSI.

  SIT ING….!!!


  Maak melding
 6. FRANCO 11 12 juni 2021 At 14:27
  Tijdens het wanbewind van jou volks-plee-sident hebben we Suriname meegemaakt als bakba-winkri, er was altijd uitverkoop van hout, goud en het volk. Jullie zitten dankzij hem tot je nek in de schulden.
  Er waait nu een andere wind, verandering van spijs doet eten.
  Deal with it, or go back to the bush!


  Maak melding
 7. Het is schandelijk dat regeringen wereldwijd het draagvlak creëren om mensen die er voor kiezen zich niet te laten inenten met onbetrouwbare vaccins, te discrimineren.
  Ze zeggen dan dat wel of niet vaccineren iemands eigen keus is, maar intussen mag je alleen aan evenementen deelnemen als je je hebt laten vaccineren of testen. Dus indirecte verplichting. Echt demonisch.


  Maak melding
 8. Boesskowtoe 12 juni 2021 At 14:45
  Er waait nu een andere wind, verandering van spijs doet eten.
  Deal with it, or go back to the bush!
  ======================================================
  Dat er een andere wind waait is overduidelijk. Alles is vier tot vijf keer duurder geworden. De koers is sky high en toch ben jij zo achterlijk om te zeggen dat verandering van spijs doet leven. Alla soema e firing in ding zaka, joe wang de so wang dong kow foe dinkie tak ai go boeng. Ik ben helaas geen LIKKER maar kritisch over de gang van zaken in MIJN LAND en eigenlijk hoef ik mij helemaal niet druk te maken, want omgerekend verdien ik meer dan de minister van OW. Ik denk aan mijn landgenoten die het heel moeilijk hebben en zullen hebben als ook de EBS en de SWM de prijzen zullen verhogen. Mijn perceel loopt niet onder water dus BOESSKOWTOE go dok en vertrek maar lekker naar the BUSH..waar jij thuishoort.

  THINK…!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES