VIDEO: Meye komt terug op uitspraken en maakt excuses

65
VIDEO: Meye komt terug op uitspraken en maakt excuses

Bisschop Steve Meye heeft vanmorgen zijn excuses gemaakt, nadat gisteren naar buiten was gekomen dat hij gelogen heeft over het doodvallen van een jonge medewerker van Choi’s supermarkt in Suriname. In dit filmpje beweerde Meye dat een jongeman van 19 dood was neergevallen in Choi’s, twee dagen nadat hij gevaccineerd was.

Maar volgens de Surinaamse supermarkt en ook de familie van de jongeman is dit niet waar; de jongeman was al enkele weken ziek na besmetting met het coronavirus en is in het ziekenhuis overleden. Ook was hij niet gevaccineerd zoals Meye beweerde.

Tegen D-TV Express zei Meye vanmorgen dat hij terugkomt op zijn uitspraken en zijn excuses maakt. Luister hier naar het gesprek met hem:

65 REACTIES

 1. Wat was dan wel de bedoeling!?
  Een man die met Gods woord in mond loopt, maar door de duivel gevoed wordt.
  De wolf in schaapskleren.


  Maak melding

 2. Als bisschop had Steve moeten weten dat Satan a.k.a. Didibri alles en iedereen wil gebruiken om leugens aan het volk te verkondigen, Steve had op zijn hoede moeten zijn en zich nooit en dan ook NOOIT als doorgeefluik van Satan/Didibri moeten laten gebruiken.


  Maak melding

 3. Hij voeld zich bedreigd toch. Is hij al naar de politie en heeft hij al een zaak aanhangig gemaakt tegen de minister bij de pg. Ik wacht op action van meye. Of was het big tock.


  Maak melding

 4. Steve Meye, je bent een man van geloof in de Heer. Maar je doet heel veel verkeerde dingen. Zo ga je ook met jonge meisjes uit de gemeente van je naar bed. Je bent een VIESPEUK. Vraag Onze Lieve Heer om vergiffenis en zondig niet meer, want je verkondigt heel veel leugens. Mijn pastor hier in Nederland heeft zijn gemeente gevraagd te gaan vaccineren. En jij weerhoud.je volgelingen daarvan. Hoe dan?


  Maak melding

 5. Steve Meye, je bent in mijn ogen , de verheerlijking van de duivel in persoon. Jou volgelingen moeten je nu echt gaan uitroken.
  Jij verneukt jaar en dag, deze lichtgelovige mensen, financieel. Je bent een oplichter in de naam van MEYE, jezelf.
  Het misleiden van het handjeklap gespuis, neemt ergere vormen aan en misbruik je, de dood van een ander om jezelf te verrijken.
  Hoe onder, ondermaats kan je nog zijn.
  LIBI SUMA, HOPO YU AI NANGA JESI.
  AWARI DOMRI steve meye E KORI YU JARI KABA.
  GO SREKA YU SREFI NANGA NA COVID VACCIN.


  Maak melding

 6. Alles, meneer Meye, echt alles en niets uitgezonderd heeft u van ‘horen zeggen’. Of wilt u soms beweren dat u er bij was toen al die ‘feiten’ waar u over loopt te prediken plaats vonden?
  Neem daar dan ook afstand van omdat u het heeft van ‘horen zeggen’ en ga iets doen voor de mensen in Suriname. Ga Casave planten of tomaten. Maar stop vooral met die volksverlakkerij die u evangelie noemt. God, Jaweh of Allah zal je er voor belonen. Dat heb ik ook van horen zeggen trouwens.


  Maak melding

 7. Invloedrijk surinamer is hij, onder de moordenaar naat boven komen kruipen als staat geestelijke misleider/oplichter/schaamteloos gezwel.
  Je verschuilen achter van horen zeggen, is gewoon je eigen braaksel insleurpen en blijven liegen.
  Invloed heb je zeker onder je domme schapen en mensen die you helpen ze uit te melden.
  Mogelijk moet men een duivelsuidrijving bij je uitvoeren.
  Je timmert nu al jaren met het verzoek.
  Wanneer een domme het licht gezien heeft, zou hij je wensen zeker kunnen inwilligen en vervullen.

  Jij bent godsaddergebroed. Judas is een schim bij jou.
  Jou werken zal men belonen en hoe???


  Maak melding

 8. Deze man is niet een beetje, maar helemaal in de war. Deze man is niet alleen een gevaar voor zijn gezin, kerk/genoten, omgeving, maar ook voor zich zelf. Deze man moet heel goed beschermd/afgeschermd worden ( in LPI).

  Tijdens de koloniale tijd, in het westen of in Rusland zou Poetin wel raad met hem weten. Ook ddb wist wel hoe hij andersdenkenden moest uitschakelen. radio man werd door ook ingezet om mensen bang te maken. Ook deze gasten moet men heel goed afgeschermd worden.


  Maak melding

 9. Er is een liedje dat luidt: SHAME, SHAME, SHAME, SHAME ON YOU
  Meye, je denkt dat je invloed hebt en dat klopt ook want je invloed werkt onder de hersenlozen.
  God zegene u ook Bisschop Meye.
  Weet dat er volgens het Christelijke Geloof er maar 1 en de zelfde God is.
  Doe God een plezier en volg de Tien geboden (het zijn er maar tien, dus dat moet wel lukken toch?)
  Denk goed na Bisschop Meye wat je kan doen voor je land en landgenoten.


  Maak melding

 10. Wat een afgang voor een beruchte en veel besproken bisschop. Moet je zijn leugenachtige smoel zien…het pijpmondje van een leugenaar. Terug krabbelen wanneer het te heet wordt onder je duivelse poten…je bent gewoon de SATAN himself….kan jij jezelf nog in de spiegel aankijken…SUKKEL. Totaal geen respect meer voor dit MONSTER….als ik dat ooit wel heb gehad. Ik hoop dat jou volgelingen ….als zij enminste verstand hebben… afstand van jou zullen nemen.


  Maak melding

 11. Heeft Steve Meye nooit gehoord van:bezint eer gij bemint.

  Ook RobG mag hier op WKN excuses aanbieden omdat hij is meegegaan met de leugens van deze Steve Meye.


  Maak melding

 12. ==Deze man is erg gefrusteerd, omdat hij NIET die maandelijkse 6000,00 SRD van die moordenaar bouterse meer ontvangt.
  Ook is hij bang dat hij voor de Rechter gesleept kan worden.

  Waardeloze schoft en satan is hij.


  Maak melding

 13. RobG 11 juni 2021 At 08:00
  Steve Meyer zijn verhaal is niet zomaar uit de lucht komen dwarrelen. Er is aantoonbaar een voorval, een coronabesmetting geweest waarbij een jongeman is komen te overlijden. Er vallen zeker verwijten te maken omdat het leven van de jongeman mogelijk gered had kunnen worden als de juiste voorzorgsmaatregelen waren getroffen.Personen als Steve Meye zijn onmisbaar voor de Surinaamse samenleving. Zij leggen immers de vinger op de gevoelige plek.
  ========================

  Heerlijk. Dus RobG. Kun je nu gewoon een tijdje je mond houden? Je bent irrelevant aan het worden.


  Maak melding

 14. God heeft Bouterse blijkbaar vergeven voor de 15 moorden van december 1982 en vermoedelijk nog meer. Na bijna 39 jaar loopt Bouterse nog steeds vrij rond en mocht ook nog 2 aaneengesloten periodes van elk 5 jaar ook nog president zijn van Suriname.
  God is rechtvaardig? Daarom twijfel ik om nog langer te geloven.


  Maak melding

 15. En zo langzaam maar zeker gaan ze allemaal door de mand vallen met al die leugens die ze aan het volk verkondigen.
  Het is einde tijdperk “revo” met al haar verraad en vernieling van de samenleving..
  Het is nu tijd om Suriname op te bouwen.


  Maak melding

 16. Mensen in Suriname denken bijvoorbeeld dat de vaccins tot onvruchtbaarheid kunnen leiden. Ook doet het gerucht de ronde dat je binnen twee jaar dood neervalt als je een inenting hebt gehad. Ook lariekoek. Kruidenthee en rimboe hocuspococus gaat ook niet helpen. Gebruik je verstand en laat je vaccineren.


  Maak melding

 17. Men moet deze discutabele personen geen platvorm bieden. Ze manipuleren zelfs de pers en die trappen erin. Een rechtschapen persoon komt nooit met het gedraai van woorden als” ik zou bij deze, neen dan is het gewoon” IK BIED HIERBIJ”
  GROOT ZIJN OM MENSEN TE BELAZEREN BEN JE WEL, MAAR ZO KLEIN BEN EN WAS JE ALTIJD OM DE WAARHEID TE ONDERKENNEN EN TE ERKENNEN.
  Doortrapt ben je wel, maar o zo doorzichtig en je opziener noemen.
  Sa yu e sai na dati yu e go mai. Bongrobita beest,asema yu.


  Maak melding

 18. RobG, is Santokhi een tovenaar? Net als iedereen op aarde had hij, anderhalf jaar geleden, nog nooit eerder van het Covid virus gehoord. Dat hij nu de hulp.van Nederlanders inroept kunnen we alleen maar toejuichen. Overigens doen de Nederlanders slechts hun best om de crisis onder controle te krijgen. Dat schijnt ze aardig te lukken, maar ook zij konden.niet voorkomen dat er honderden Nederlanders zijn overleden door corona. En het is afwachten of het virus niet muteert, waardoor ook.Nederlanders weer van voren af kunnen beginnen.


  Maak melding

 19. @Henkes, onder de vorige Surinaamse president was de aanpak van dit vraagstuk helder en duidelijk. De aanpak wierp haar vruchten af. De mensen die de leiding hadden waren aangesteld om hun professionaliteit. Het huidige team bestaat uit klungels die een soort zig-zag beleid voeren. Hun aanpak krijgt een dikke onvoldoende. Het interesseert hen niet. Dankzij Nederland gaan zij zich ineens flink opstellen.


  Maak melding

 20. RobG/Steve Meye,

  Verdraaiers, vernietigers van het eerlijke woord.
  Farizeeërs, adderengebroed.
  Dat de duivel jullie komt halen.
  Zijn streken hebben jullie al, dus zal het niet moeilijk zijn jullie te vinden!


  Maak melding

 21. Waarom vinden sommigen.hier het een geweldige prestatie dat Steve zijn verontschuldiging aanbied en om excuses vraagt, terwijl.het OVERDUIDELIJK is dat hij onwaarheden heeft verkondigd? Als het nog niet duidelijk was voor iedereen, zou Steve zonder problemen 38 jaar blijven liegen net als zijn weldoener, de massamoordenaar, deed met zijn beruchte ‘op.de vlucht doodgeschoten’ en Steve zou net als dat monster nooit zijn excuses aanbieden.


  Maak melding

 22. RobG 11 juni 2021 At 16:53
  Maar dat neemt niet weg dat er mijn inziens een onschuldig persoon is komen te overlijden door het falend beleid van de regering Santokhi.
  ======================================

  Er vallen wereldwijd doden door Covid. Suriname wijkt daarin niet echt af. Dus wat bazel je nou man. Heel Zuid Amerika vallen ze bij bosjes. Is dat allemaal de schuld van Chan? Doe normaal. Het hoeft je regering niet te zijn maar ik ga er vanuit dat iedereen die zich bezighoud met het Covid beleid dit doet naar kunnen. Dat was onder de NDP zo en dat zal nu niet anders zijn. Chan de schuld geven terwijl Europa net herstellende is van een enorme golf is dwaas.


  Maak melding

 23. @RobG

  Bijna geen enkel land heeft de covid-19 pandemie in goede banen kunnen leiden. Jij vergeet dat de wereld compleet werd overvallen.
  Ook Nederland heeft fouten gemaakt. Dat er mensen zijn overleden is te betreuren, maar iemand als schuldige aanwijzen voor de doden die zijn gevallen, gaat gewoon te ver.
  Je hebt, net als velen, de kift op Santokhi, dus jij en de anderen vinden algauw een stok om mee te slaan.
  Je haalt je info net als Steve Meye van horen zeggen. Er wordt veel gezegd waarvan zeker 80% of meer gebaseerd is op leugens.
  Jouw geschreven geschrijf neem ik dus niet serieus!


  Maak melding

 24. RobG wat bent u een vreselijke zwammer.

  1>> In SU is het doden aantal 0,5 promille van de bevolking.
  2>> In NL is het doden aantal 1,0 promille van de bevolking.

  Ondanks een volledig in de grond geboorde gezondheidszorg en vernietigde economie en land met enorme veel illegaliteit rondom haar grenzen en veel mensen die dicht bij elkaar moeten wonen.

  Bouterse heeft geluk gehad met zijn enorme zorgeloze gedrag bijeenkomsten.

  Hoe kan een president ziekte tegen houden in een land waar allerlei verbale complottheorieën te kust en te keur opduiken en waar Meye en Bouva oproepen niet te vaccineren etc.

  Wees blij dat deze president 1 handelt en 2 zulke goede relaties heeft dat er vaccines komen naar Suriname, ondanks de geplunderde rekeningen van de staat.


  Maak melding

 25. Santhoki heeft meer bereik dan ndp in 10 jaar?staatkas had geen rooie cent, maar is inmiddels aan het vullen, beleid van imf is hard, maar dan hadden de surinamers niet op ndp boeven moeten stemmen?les voor het volgende keer?????


  Maak melding

 26. Die bil.schop Steve meye.als hij toch bezig is met excuses vragen en sorry zeggen.
  Dan kan hij wel bezig blijven. Voor al die andere leugens en verzinsel.
  Van hem en van zijn volgelingen .
  Zijn volgelingen zijn net zo erg .
  De bekendste volgeling van stivie is robgay. En de rest van de paarse gedrocht ndp. Par. Misser is ook zo een ratten plaag.


  Maak melding

 27. RobG
  Personen als Steve Meye zijn onmisbaar voor de Surinaamse samenleving. Zij leggen immers de vinger op de gevoelige plek.

  Inderdaad RobG hij Meye legt zijn vinger bij het kind van 12 jaar wat erg gevoelig is.

  Je moet mij nog steeds antwoord geven op mijn vraag als pseudo econoom RobG
  Waarom zou ik deelnemen aan de deposito wat 20% rente zal opleveren?

  Tja kong bullebak of heb je nog geen antwoord gevonden op internet


  Maak melding

 28. Roman 11 juni 2021 At 18:58
  Santhoki heeft meer bereik dan ndp in 10 jaar?staatkas had geen rooie cent, maar is inmiddels aan het vullen, beleid van imf is hard, maar dan hadden de surinamers niet op ndp boeven moeten stemmen?les voor het volgende keer????

  ——-
  Dus begrijp ik dat de kas iedere keer geroofd werd waardoor een nieuwe lening moest komen voor salarissen ?


  Maak melding

 29. Ariman jij wil bewijs dat God bestaat.
  Oké ik heb een bewijs voor je.
  Neem 2 stukje kopen draad,steek die draad in die gaten van een stopcontact . Als je het goed doet dan voel je de aanwezigheid van God.
  Als je het niet doet om dat je weet dat je een stroom stoot krijg.
  Waarom geloof je dat wel want je kan die stroom niet zien.
  Zo is het ook met de aanwezigheid van God ook , je ziet hem niet maar je voelt hem wel.


  Maak melding

 30. Men moet deze discutabele personen geen platvorm bieden. Ze manipuleren zelfs de pers en die trappen erin. Een rechtschapen persoon komt nooit met het gedraai van woorden als” ik zou bij deze, neen dan is het gewoon” IK BIED HIERBIJ”
  GROOT ZIJN OM MENSEN TE BELAZEREN BEN JE WEL, MAAR ZO KLEIN BEN EN WAS JE ALTIJD OM DE WAARHEID TE ONDERKENNEN EN TE ERKENNEN.
  Doortrapt ben je wel, maar o zo doorzichtig en je opziener noemen.
  Sa yu e sai na dati yu e go mai. Bongrobita beest,asema yu.
  Bdw. Robg, heel goed van meye en Haïti, sterk je kop maar verder weg. Zelfs de zon zegt jou niets.


  Maak melding

 31. Hij verkondigt het woord van god.
  Hij beschaamt het vertrouwen van zijn volgelingen.
  Men neemt het vaccin niet dus er gaan doden vallen.
  Gewoon sorry zeggen en doorrrrrt.
  Walgelijk!


  Maak melding

 32. Ja mensen, zijn er schuldigen aan te wijzen???
  Feit is dat ons land gebukt gaat onder een tragedie die ook wereld wijd haar slachtoffers eist.
  Laten wij even terug gaan in de tijd. Hoe is het begonnen, weten jullie dat nog, hoe was de de heersende reacties toen, weten wij dat nog, wie waren niet bang voor Covid, waarom zou je bang zijn geweest, toen, covid zou niet kunnen leven in de tropen, covid no é kiri Sranan sma.
  De regering Bouterse nam maatregelen, maar dezelfde maatregelen werden regelmatig door de regeringsleden, DNA leden en grote delen van de bevolking niet nageleefd. Toen kwam de regering Santokhi, in het begin dito nonchalance, ook onder deze regering hield men zich niet aan de regels, grote feesten elke week weer, nationale feesten, feesten voor onze oudjes, verjaardag van onze VP en president, buurtfeestjes overal, organisatiefeesten elk weekend, ga maar door. Het hield niet op, niemand liep in het begin met mondkapjes rond, want het werkte niet enz. Allemaal wilde verhalen, hetzelfde als toen en nu, maar toen kreeg je andere reacties, niet zoals nu, boos-en kwaadaardige reacties. Komt het omdat er nu meer mensen sterven, nu wil bijna iedereen geprikt worden, toen vond men het onzin. Men sprak nog nuchter over het aanschaffen van vaccins, men had geen haast, het komt wel goed. Na maanden van onvoorzichtigheid, slaat Corona onverbiddelijk hard toe, 10 tot 11 doden per dag, besmettingen boven 40%.
  Nu ineens kwam het besef, drong het door bij de verantwoordelijke instanties en onder de burgers, Corona né é mik spottoe. De pleuris breekt uit. Verwijten over en weer. Waar zijn de beloofde vaccins, zijn er genoeg. Hoe draaien de ziekenhuizen, is er genoeg opvang. Zo kwam covid ineens binnen, paniek voetbal. Ineens de kreet, Holland moet helpen! Holland moet helpen, wij kunnen het niet alleen.( ik moest denken aan de jaren zestig onder Pengel) De hulp komt op gang, laten wij hopen net op tijd.
  En wat lees ik hier aan reacties, allemaal beschuldigingen aan het adres van de vaccine weigeraars alsof zij de schuldigen zijn. Want zij zeggen geen vertrouwen te hebben in de vaccins die zo snel op de markt zijn verschenen. Anderen vertellen dat dit komt omdat men al ver gevorderd was in bepaalde ontwikkelingen en dat men gelijk kon gebruik maken van de ontwikkelingen, ongelooflijk maar waar.
  Het begin van de tweedeling wij – zij.
  Er wordt nu flink geprikt, skrikie tik deng sma, president himself belooft plotseling dat hij binnen twee maanden meer dan 50% van de bevolking geprikt wil hebben. Waarom was het geen beleid, toen, vele maanden terug, waarom liet hij de minister van volksgezondheid al die tijd zwemmen. Was hij clever als nu dan zag het er nu veel rooskleuriger uit. Maar goed, niemand wordt aangewezen als schuldige, de mensen die verantwoordelijkheid dragen moeten maar bij zich zelf te rade gaan. Jip en Janneke.
  Sterkte voor elke getroffen familie🙏🏼🙏🏼


  Maak melding

 33. Koos Banti 11 juni 2021 At 19:19
  Waarom geloof je dat wel want je kan die stroom niet zien.
  Zo is het ook met de aanwezigheid van God ook , je ziet hem niet maar je voelt hem wel.
  ==========================

  Stroom is makkelijk te zien hoor. Doe het licht maar aan.


  Maak melding

 34. Valse Profeten: Wolven in schaapskleren! ( S T E V E M E Y E …)

  Naast profeten van God kennen we valse profeten, die uit occulte bron profeteren. Zij worden door de satan gezonden om de voortgang van Gods plannen te belemmeren. In het oude Israël kwamen ze ook voor. Zo beschikte koning Achab over 450 profeten van Baäl (1Kon. 18:19).

  Valse profeten die een afgod dienen, zijn gemakkelijk te herkennen. Moeilijker wordt het als iemand zegt een profeet van God te zijn, maar het niet is. De Bijbel spreekt daarover in 2 Petrus 2:1-3 (NBV): ‘Toch zijn er destijds onder het volk ook valse profeten opgetreden, en zo zullen er ook onder u dwaalleraren verschijnen. Ze zullen met verderfelijke ketterijen komen en zelfs de meester die hen heeft vrijgekocht verloochenen’ (Lees ook: Matt. 7:15-20).


  Maak melding

 35. @Pony

  Er wordt nu flink geprikt, skrikie tik deng sma, president himself belooft plotseling dat hij binnen twee maanden meer dan 50% van de bevolking geprikt wil hebben. Waarom was het geen beleid, toen, vele maanden terug, waarom liet hij de minister van volksgezondheid al die tijd zwemmen. Was hij clever als nu dan zag het er nu veel rooskleuriger uit. Maar goed, niemand wordt aangewezen als schuldige, de mensen die verantwoordelijkheid dragen moeten maar bij zich zelf te rade gaan.
  ========================================================

  Ook jij beschuldigt iemand. Op een sneaky wijze beschuldig jij de president van de covid-19 doden.
  In Jip en Janneke taal heb jij dat laten doorschemeren.


  Maak melding

 36. Nee hoor Viyayarni, met betrekking tot de president is een feitelijke constatering, je hebt het begrepen, maar je trekt de verkeerde conclusie.


  Maak melding

 37. Iedereen hier die gelooft dat er een god is en hem geloofd en aanbid. wake up: God is door de mens gecreëerd om u bang te maken. o wee o wee als je niet in hem gelooft dan zal hij je straffen. Dictator? De covid-virus besmet iedereen gelovige of niet. Daar kan god niets tegen doen. ijdele hoop!!!


  Maak melding

 38. @PONY,
  Ik heb meerdere malen gereageert op de regering, dat ze in plaats van vaccins alleen op geld belust waren.
  Het is geen kwestie van voor en tegen de vaccin
  Ik heb gewoon een schurft hekel aan mensen, die anderen misleiden, oplichten en leugens bazuinen.
  De man heeft invloed op velen en ze geloven hem zonder meer..
  De wijze waarop zogenaamde vooraanstaande personen mensen misinformeert en zo hun leven op het spel zet is meer dan banaal.
  Er lopen meer dan genoeg ongeletterde hier in sme rond, die tevens zo lichtfelovig zijn en zo niet alleen hun leven, maar ook van hun naasten bedreigen, puur omdat de nepbisschop dat zegt.
  Wie geen vaccin wilt, prima, het is geen kwestie van zwevende kiezers die je nog even net beloften motiveert om toch op je te stemmen. Het gaat hier om levens van mensen.
  Het is de plicht van elk individu om een zwakke, danwel kwetsbare in bescherming te nemen en niet het tegenover gestelde bewust en met leugens te bewerkstelligen.
  Hetvlijkt wel de middeleeuwen mentaliteit van de slavendrijvers. Er waren bijbels voor hen en hun handelswaar.
  Zelf de staat Suriname kan niemand verplichten om het vaccin in te nemen. Het is een keus van een ieder op eigen titel.
  De staat komt niet met leugens om mensen aan re moedigen en dat moet ook gelden voor de persoon in kwestie.
  Mijn motto is simpel, lever een positieve bijdrage tot het overwinnen van de pandemie, zoniet je scheur houden en oprecht zijn als je fouten maakt. Niemand is perfect en slecht zijn wij allemaal met uitschieters als de persoon in kwestie.

  NA PE WI E MEKI A MORSU NA DRAPE WI E GO KRIM ING.


  Maak melding

 39. RobG, als het vorige covid team tijdens de vorige regering onder leiding van Bouterse meer succes had dan het huidige team, was het niet dankzij Desi de Clown. Kan je je nog herinneren dat die clown de jongens te Latour ging high fiven terwijl ze samen gezellig een paar biertjes dronken, zonder de covid regels in acht te nemen? Desi de Clown had toen geen flauw idee hoe gevaarlijk.corona was, laat staan dat hij wist hoe beleid te formuleren om covid te bestrijden.


  Maak melding

 40. @jojo, Ik benoem alleen maar de feiten.Deze feiten zijn helder. Nederland heeft 30 x meer inwoners op een kleiner grondgebied dan Surinsme. Maanden lang heeft de regering Santokhi geen prioriteit gegeven aan de Covid bestrijding. Nederland moet nu komen helpen om structuren op te zetten en om beleid te ontwikkelen. We zijn nu een jaar verder. De regering Santokhi heeft nu al 20% van haar regeermandaat achter de rug. Tot heden is er niets bijzonders van de grond gekomen. De prestaties laten te wensen over. Mensen voelen zich zwaar belazerd.

  We zien wel een toename van armoede, roofovervallen, huiselijk geweld, zelfdodingen, overmatig drankgebruik, mensen die uit huis worden gezet, mensen die geen zorgverzekering hebben omdat zij dat niet kunnen betalen en een gigantische toename van covid-besmettingen. De grote ellende moet nog over het land komen.Het wordt alleen maar erger. Steve Meye leeft mee met de slachtoffers van het Santokhi beleid


  Maak melding

 41. robg jou holmaatje steve meye roept je met deze uitspraken , hij heeft liefde nodig , dus robg kom naar Suriname en verwen je holmaatje in zijn hol , misschien wil pony ook wel mee doen


  Maak melding

 42. Bigi Sma , je zal geen antwoord krijgen van de nep econoom robg , ten eerste hij kan het niet vinden in een van zijn sprookjes boeken en ten tweede hij is druk bezig met zijn holmaatje steve meye.


  Maak melding

 43. @Pony

  Zeker heb ik je begrepen en dat is dat jij de president beschuldigt dat de covid-19 doden zijn overleden door zijn slecht beleid betreffende het covid-19 virus.
  Door het covid-19 pandemie zijn in alle landen doden gevallen, dus hebben volgens jouw redenering de leiders van alle landen slecht beleid gevoerd en ligt de schuld bij hen.
  Ik heb de juiste conclusie getrokken.


  Maak melding

 44. RobGay….

  al die paarse schurken die waren aangesteld om hun “professionaliteit”…….zijn inmiddels veroordeeld, zitten reeds opgesloten, staan in de verdachtenbank en/of zijn op de vlucht geslagen…

  Desi Bouterse
  Dino Bouterse
  v. Trikt
  Kromosoeto
  Hausil
  Adhin
  Hoefdraad

  Trek je nou voorgoed terug in je dark-room in de krochten van de Bijlmer en probeer dat “gewéldige SLM toestel te volgen op flightradar, die inmiddels al staat weg te rotten in de Mojave woestijn.

  Hersenloze, laaggeschoolde RANDDEBIEL.


  Maak melding

 45. Robg,
  Nederland telt inderdaad miljoenen mensen, Nederland, Nederland dit, Nederland zus, Nederland zo.
  Jij moet een ontwikkeld en welvarend land niet vergelijken met Suriname. Suriname is een onderontwikkeld land,
  Nederland heeft de kennis, mensen, middelen en structuren.
  Nederland produceert en exporteert en de samenleving draagt hun steentje bij naar vermogen.
  Nederland is geen corrupte bende. Nederland wordt en zal blijven bestuurd worden door mensen die weet hebben van zaken en zoniet de kennis inhuren.

  Suriname is jaren de afgrond ingeduwd door een cocaïne kartel met hun vertakkingen in de gehele bestuurlijke structuren van het land.
  Men geeft geen hol om de samenleving, zelf de besproken man niet.
  Men is gericht op zelfverrijking en meer niet.

  Dus lul niet over het vergelijken van Suriname en Nederland. Ga Suriname maar vergelijken met een land die enigzins in de buurt komt qua status en gewicht.
  (Bouta en Brunsie ter illustrarie)

  Dat niets lukt in Suriname is mij niet vreemd. Heb nog nooit een land gezien waar afstammelingen van slaven regeren en alles gestructureerd is als Nederland.
  Altijd corruptie, fraude en georganiseerde criminaliteit van sloebers tot staatshoofd.
  Dus houdt je scheur en kom van je paard af.


  Maak melding

 46. Je mag feiten opsommen tot sint juttenmus Robg. Je zal wel universitair dan wel WO onderwijs hebben genoten maar je kop in de scheur van anderen stoppen is geen optie.
  Reflecteert naar een bestuurlijke functie en help ons uit de shit.
  Ben je daartoe genegen?


  Maak melding

 47. Viyayarni 12 juni 2021 At 06:19
  Pony is hier al meerdere malen voor een vuile nsber uitgemaakt. Het is zo standaard bij hem/haar/het
  een lo gelul en ALTIJD steken. Wat een walgelijk sekreet

  @ Ari
  Rob heeft helemaal niets uit bereikt, ook geen opleiding op havo niveau of hoger. Hij leest wel op het net en knipt en plakt heel goed. dat hebben wij op de kleuterschool geleerd.
  Hij slaat nu wild om zich heen, nog nooit heb ik hem op iets zinnigs kunnen betrappen.
  De lijst met namen van criminelen zie Flyer 12 juni 2021 At 08:57
  RobGay….
  gaat aan hem voorbij. Natuurlijk zijn deze criminelen onschuldig volgens hem en zijn betrouwbare bronnen
  Ik vind hem echt een zielige oude man


  Maak melding

 48. @ Ari aan RobG:

  “Dus houdt je scheur en kom van je paard af.”

  RobG zit op een hobbelpaard, als hij daar van af stapt loopt hij verder met een stokpaardje!.

  M.a.w. er komt geen zinnig woord van waarheid uit de koolraap van RobG.

  Ave Sranan.


  Maak melding

 49. @RobG
  U zwetst weer. Na Bouterse was alles kapot en dat wordt elke dag duidelijker toch zijn de cijfers beter als in NL.
  U feiten zijn feitenloos.

  Bouterse heeft nog 2 jaar mooi weer kunnen spelen door de ingezette opgaande lijn en de oploppende grondstoffen prijzen. Ook al waren onder Bouterse in de slechtste tijdende grondstoffen prijzen veel hoger dan onder Vene heeft hij alles laten instorten en zou 2021 een jaar worden dat de 90% van de begroting naar de staatsschuld zou gaan.

  Bouterse heeft in maart / april enorme schulden ingeboekt en naar nu gebleken is een negatieve deviezen voorraad achter gelaten.
  Beste RobG er zijn met een niet goed ingericht ambtelijk apparaat (het is immers medeplichtig geworden) wonderen verricht als het IMF deze maand aan boord is. Ik wordt ook niet blij van het IMF. Helaas het is het gevolg van 10 jaar roofbouw.

  Als er een schulden deal komt beste RobG dan heeft Santohki en zijn Team het eerste miljard binnen en de overheidsfinanciering aardig geherstructureerd omdat aflossingen sterk verschoven zijn en de rentes sterk dalen. Dat wordt het tweede deel van de winst van Santohki.
  Het is niet optimaal maar een hele prestatie met een door NDPers verziekt ambtelijk apparaat waar slechts minimaal bijltjes dag gehouden is.
  De eerste zet met de Subsidies wordt nu ook gezet en beste RobG het vrijlaten van de Koers is ook nog geen ramp geworden.

  Er ontstaat vertrouwen RobG en dat is een slechte boodschap voor Ocer.

  De vervolgingen beginnen vorm te krijgen en Boefdraad staat ook bij Interpol .

  Bouterse heeft alleen geteerd op Vene zijn resultaten en heeft potverteerd voor de verkiezingen van 2015


  Maak melding

 50. Wim, durf jij mij in mijn gezicht een sekreet te noemen. Ik denk het niet, maar goed, dit was even voor de goede orde.
  Wim, natuurlijk ben ik niet van jou niveau, ben ik niet integer als jouw persoontje. Ik zit anderen niet af te zeiken, ik reageer enkel op wat zij beweren, bevalt het je niet, je kunt altijd nog beslissen het niet te lezen. Dan hoef jij je ook niet op te winden, komt jou gezondheid ten goede, ja tóh Wimpie.
  Overigens schrijf ik voor niemand van jullie, heeft geen enkele zin, jullie hebben al een vooroordeel en zien alleen NDP spoken, zelf de succesjes van Santokhi kunnen jullie niet normaal van commentaar voozien. Ik ben niet iemand die water naar zee draagt. De bekende Moesje hoef ik ook niet te kennen. Een ding staat vast, je hebt ook een zwijgende meerheid, die altijd beslist wie gelijk heeft of wie in het ernstige geval een vuile NSBer is.
  Als ik jullie reacties lees lijken jullie veel op de NDPers, vooral de laatste tijd, jullie willen alleen maar dictatoriale maatregelen nemen tegen anderen, zijn verschrikkelijk onverdraagzaam, jullie reacties verschillen niet veel van hen, veel overeenkomsten. Jullie spreken veel hel en verdoemenis uit, laten de dezelfde mentaliteit zien. Bouterse wordt nog jaloers, hahaha. Dus doe geen moeite mij voor sekreet uit te maken. Wat je zegt ben je overigens zelf.
  Nog een fijne middag🤡


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.