maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRBTP arresteert Guyanezen voor beroven taxichauffeur

RBTP arresteert Guyanezen voor beroven taxichauffeur

-

Does Travel - naar Suriname

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo heeft drie Guyanezen donderdag in de omgeving van de kruising van de Schietbaan- en Gonggrijpstraat aangehouden voor het beroven van een taxichauffeur in Suriname. Mahindra P, Shavier N en Raymond P zijn in verzekering gesteld. In eerste instantie waren zes Guyanezen aangehouden.

De taxichauffeur heeft drie van de mannen positief herkend, maar de verdachten ontkennen de roof. De buitgemaakte halsketting is niet teruggevonden.
De mannen zouden de chauffeur aan de Mahonylaan hebben beroofd.

Het slachtoffer haalde de verdachten op bij een sluis aan de Anton Dragtenweg en reed hen naar een hotel aan de Mahonylaan. Toen zij ter hoogte van het hotel kwamen, bracht een van hen het slachtoffer een slag met een bierfles op het hoofd toe. Onder bedreiging van een vuistvuurwapen en twee houwers beroofden zij hem van zijn halsketting en een tas met bescheiden. De chauffeur had een barstwond aan het hoofd opgelopen.  

RBT-Paramaribo wist binnen enkele uren de verdachten op te sporen en aan te houden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Hè……hè…..hè……eindelijk na vele jaren en evenzoveel gepleegde misdaden..!!!!…..dan nu toch eindelijk een verandering van ras soort……..hoewel de daad uiteraard helemaal niet valt goed te praten, is het zeker een verademing dat het deze keer, eindelijk een ander ras betreft…..Je kreeg anders stellig de indruk, dat alleen nheeghers in Surimaribo wonen…..


  Maak melding
 2. Dat een paar personen behorend tot een bepaald ras zo blij kunnen zijn dat eindelijk mensen van een ander ras zich ook schuldig hebben gemaakt aan roof, geeft het niveau van deze personen aan. I.p.v. dat zij de criminele daden beoordelen gaan ze de racistische toer op.
  Surinamers denken altijd in hokjes. Daarom de scheldpartijen over en weer bij elk onderwerp.


  Maak melding
 3. Korte metten maken, een jaar celstraf en daarna het land uitzetten als ongewenste vreemdelingen. Levenslang de toegang tot Suriname ontzeggen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES