Lock-downovertreder verzet zich bij aanhouding en verricht vernieling aan politiebureau

7
politie-zwaar-assistentie-op-pd

De politie van het bureau Lelydorp hield in de vooravond van zondag 6 juni tijdens controlewerkzaamheden de 37-jarige Gerold R. aan. Deze overtreder reed volgens de Surinaamse politie over de Indira Ghandiweg komende vanuit de richting van Para gaande in die van Paramaribo. Ter hoogte van het politiebureau werd Gerold staande gehouden, waarna hem de bestuurlijke boete werd opgelegd.

De man kon zich daarmee niet verenigen en ging tekeer tegen de politie. Er werd toen de opdracht gegeven de lock-downovertreder over te brengen naar de grote hal van de Politie Academie. Bij die gelegenheid verzette Gerold zich hevig tegen de wetsdienaren en bracht een politieman slagen toe op het lichaam.

Daarbij verscheurde hij ook het uniform van de politieambtenaar. In zijn agressieve bui sloeg de overtreder het glas van de voordeur van het politiebureau stuk, meldt het Korps Politie Suriname.

Gerold werd toen in de boeien geslagen en overgedragen aan de Recherche van Regio Midden. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld meldt de politie.

7 REACTIES

 1. Deze gasten moeten naar fort Zelandia of de kazerne voor een speciale behandeling tegen hun driftbuien. Na de behandeling kijkt hij zelf een kind niet boos aan.
  GEROLD JE BLIJFT MET JE POTEN CAN WIE DAN OOK AF. ZIE HET RESULTAAT VAN JE GEDRAG.
  YU STROT, YU MUSU FU PAI A SCHADE EN NOW YU E KAKA WANG JEEP.
  QQQQQQQQQQQQ, MISHANDELING, VERNIELING EN WEDERSPANNIGHEID, YU K A.
  Dit alles om een boete??????


  Maak melding

 2. Misschien is het ook nuttig om de vraag te stellen, waarom Gerold zo boos werd. Ipv eeuwig en altijd mensen een stempel te geven. Als ik het goed lees was Gerold alleen in zijn voertuig. Die lockdown is frustrerend, waarom zou iemand die zich keurig aan de regels houd. Niet over straat mogen!? Wie weet welk belang ermee gemoeid is, dat hij na de 5 of 6 uur in de middag nog over straat is. Ik kan me heel goed voorstellen, dat het leven gewoon doorgaat en dat er veel zaken zijn die niet in de tijdspanne van de overheid passen. En dat iemand die dan staande word gehouden, geen behoefte heeft aan een vermaning.

  Wel vervelend voor de Heer politieagent. Nu zal hij waarschijnljjk op eigen kosten zijn uniform moeten laten vermaken.


  Maak melding

 3. konsensi die gerold is zeker je holmaatje , daarom neem je hem in bescherming , deze gast moeten ze zwaar straffen en zeker vastzetten zolang de lockdown nog gaat duren, gerold is zeker ook paars gezind he konsensi jij toch ook


  Maak melding

 4. Hai boi Konsensi: Je praat het gedrag van Gerol doodleuk goed. Dat deze IDIOOT geweld gebruikt tegen de politie interesseert jou helemaal niets.

  De 15 moorden in Fort Zeelandia heb je ook goedgekeurd.

  Heb je wel een GEWETEN?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.