Vrouw (99) oudste volledig gevaccineerde Surinamer tegen COVID-19

6

De 99-jarige Hariëtte Klaverweide heeft vandaag in Nickerie haar tweede prik gehad tegen het coronavirus. Zij is de oudste Surinamer die tot nu toe volledig gevaccineerd is tegen het gevreesde virus. De moedige seniore burger wordt volgend maand 100 jaar.

Minister Amar Ramadhin die samen met een Nederlandse gezondheidsmissie op werkbezoek in het rijstdistrict is overhandige de vaccinatiekaart aan Klaverweide.

Tot en met woensdagavond hadden 122.200 personen in Suriname een COVID-19-vaccinatie ontvangen. Voor 90.029 was het de eerste prik en 22.171 hebben twee prikken gekregen en zijn dus volledig gevaccineerd.

6 REACTIES

  1. die ronald moet eens goed kijken naar die foto , deze vrouw 99 jaar kreeg haar tweede vaccin , ronald deze vrouw op leeftijd heeft heel haar leven al voldoende vitaminen binnen gekregen , maar ze besluit om toch die vaccins te nemen , nou ronald jij houdt je maar bij je vitaminen , maar let wel dat covid ook van vitaminen houd dus ronald…………


    Maak melding

  2. Moge deze Mevrouw nog lang gelukkig en gezond leven. Het is te hopen dat mijn wensen uitkomen want ze is al aardig op leeftijd. Het is te hopen dat ze geen onderliggende kwalen heeft want reken maar dat de vaccinatie tegenstanders en de profeten al klaar staan, en dat zelf meneer Bouva een hele preek zal houden tijdens een Openbare Parlementsvergadering om zichzelf en de Sabi mangs gelijk te geven. Dus zou ik zeggen mensen als Meye, Ricky, Bouva en die andere dressie mangs houden jullie het volk niet voor gek! !!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.