Weer opstand in cellenhuis bureau Keizerstraat vanmorgen

10
cellenhuis bureau Keizerstraat

Na de uitbraak van gevangenen gisteren, was het ook vandaag onrustig in het cellenhuis van bureau Keizerstraat in Suriname. Er was vanmorgen namelijk wederom een opstand. Dit gebeurde rond 07.20u.

Verschillende eenheden van de politie werden opgetrommeld en zijn ter plaatse geweest om assistentie te verlenen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de situatie nu onder controle is.

Dertien arrestanten zijn op maandagmorgen 7 juni ontvlucht vanuit het cellenhuis. Gisteravond werd een tweede ontsnapte gevangene ingerekend:

10 REACTIES

 1. Zet de arrestanten aan het werk.
  Santo boma of welke cellehuis dan ook ,zien de boeven net als een soort vakantieoord met een plaats om te slapen en 3xdaags een bordje gratis eten!
  Laat ze de trenzen ophalen en de goten schoonmaken onder zware bewaking.Laat ze werken voor een bordje eten.Laat ze wat nuttigs doen.


  Maak melding

 2. Deporteer ze naar Guantanomay Bay samen met de paarse plunderaars !

  Btw: is de koers nog steeds 20,86 ?

  Justitia Pieta Fides. Krakti !


  Maak melding

 3. Aan de politie maar 1 advies, wiep ding boeng, geen genade met dit soort schorem, crimineel moeten hardhandig aan gepakt worden, politie doe je werk zoals het hoort, de criminelen hebben geen genade met werkende mensen, politie toont jouw politie zijn, veel succes


  Maak melding

 4. Het zou goed zijn als er in Suriname een strafkamp wordt opgericht waar gedetineerden moeten werken voor hun voeding en onderkomen. Als ze daarbij ook een vak kunnen leren is er minder kans op draaideurciminelen.
  Ik durf te wedden dat het merendeel recidivisten zijn. Gedetineerden die vastzitten voor moord en doodslag mogen van mij de doodstraf krijgen Ze kosten de gemeenschap immers alleen maar geld. Knowhow in de uitvoering is in Amerika te verkrijgen.


  Maak melding

 5. Ze moesten op elkaar poepen en plassen waardoor de situatie onhoudbaar was. Daarom hebben ze allemaal hun kracht gezet tegen het traliewerk dat het dus begaf en zijn ontsnapt.


  Maak melding

 6. Off topic:

  ” …
  De Amerikaanse dollar was bij de eerste notering om 10.00 uur SRD 20,862 (aankoop bankpapier) en SRD 20,996 (verkoop). Bij de tweede notering om 12.30 uur was de US-dollar SRD 20,845 (aankoop) en SRD 20,976 (verkoop). De derde notering om 15.00 uur toonde SRD 20,752 (aankoop) en SRD 20,961 (verkoop). De koers is in de loop van de dag dus enigszins gedaald en niet gestegen.
  … ” (SR Herald)

  ” …
  Verder zullen de Algemene Oudedagsvoorziening (AOV), sociale bijstand, bijstand voor sociaal zwakke huishoudens en de Algemene Kinderbijslag (AKB) aangepast worden. De president spreekt van een forse aanpassing. Voorts komt er subjectsubsidie voor sociaal zwakkeren. Er is hiervoor SRD 12 miljoen ter beschikking. “Deze verhogingen worden gefinancierd uit de reguliere begroting.”

  Ook het Agrarisch Kredietfonds (AKF) en KMO-fonds zullen voor respectievelijk SRD 40 miljoen en SRD 50 miljoen worden gespekt. Daarnaast zal de agrarische sector SRD 50 miljoen krijgen voor verliezen geleden tijdens de wateroverlast, aldus president Santokhi.
  … ” (SR Herald)

  Als de maatregelen-estafette doorzet dus ook de productie, export, werkgelegenheid, etc. dan kan de daling structureel zijn met een extra bonus daling aan het eind van het jaar.

  Dream Team Santokhi,
  Tja go. Set kong ! All the best !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 7. Ray een goed idee , dan moet er wel veel meer bewakers bij komen , wat ook kan is toch onze militairen hiervoor inzetten , ze zitten toch de gehele dag met hun potlood te spelen, doen ze ook iets nuttigs , ja toch minister Mathoera.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.