Politie zoekt familieleden van mannen die opgebaard zijn in mortuarium AZP

2
Kist met lijk bij mortuarium Suriname
Archieffoto: Kist met lijk bij mortuarium

In het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) liggen vanaf januari drie lijken opgebaard, waarvan de Surinaamse autoriteiten niet weten wie de nabestaanden zijn. Familieleden worden opgeroepen om binnen twee weken contact te maken met het Korps Politie Suriname.

Het gaat om 3 mannen, waarvan 2 Surinamers en 1 buitenlander. Het eerste lichaam is van een onbekende hindoestaanse man, die bij het AZP binnengebracht is na een aanrijding. Hij is aldaar overleden en op 2 januari naar het mortuarium gebracht.

Het ander lichaam is van een onbekende 40-jarige creoolse man, die eveneens is overleden in het AZP en op 2 januari in het mortuarium is binnengebracht.

De buitenlander is een 65-jarige Braziliaanse man genaamd Ferreira Da Silva Raimundo. Zijn lichaam is op 23 januari in het mortuarium binnengebracht.

Familieleden kunnen ook contact opnemen met het mortuarium van het AZP op het  telefoonnummer  442222 toestel 287, om de begrafenis van de overledene ter hand te nemen.

2 REACTIES

 1. Hoe weet men dat de Hindoestaanse en Creoolse man de Surinaamse nationaliteit hebben? Hindoestanen en Creolen komen niet alleen in Suriname voor. En hoe weet men verder dat de onbekende Creoolse man 40 jaar oud is? Tante Es hoefde slechts te weten wie je vader en je moeder waren en ze wist al bij welke familie je thuishoorde, en het mortuarium weet met zoveel bekende gegevens de familie van deze mannen niet te traceren?


  Maak melding

 2. In iedergeval is gedeeltelijk bekend.
  Volgens mij, is niet over een mogelijke nationaliteit gesproken.
  Aan het uiterlijk, kon redelijkerwijs aangenomen worden dat het om deze mensen gaat.
  Door wie worden ze gemist?
  Signalementen, littekens en ander kenmerken op de T.V., kan helpen de nabestaanden te achterhalen.
  Zij hebben ook een vader en moeder of gehad.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.