Arsenio Vrij niet meer vrij

4
Politiewagen KPS op plaats delict

De politie in Suriname heeft vandaag Arsenio Vrij, een van de ontvluchte arrestanten, aan de Apollostraat omgeving Elizabetshof aangehouden. Hij werd overgebracht naar het cellenhuis Keizerstraat.

Intussen zijn al Vince Bahadoer en Jonatan Kameron aangehouden. In totaal zagen dertien arrestanten de kans om te ontvluchten vanuit het cellenhuis Keizerstraat. Momenteel zijn nog tien voortvluchtig.

De arrestanten van het cellenhuis kwamen vandaag in opstand, omdat zij ontevreden zijn. Gespecialiseerde eenheden zijn op de plaats aanwezig. Deze arrestanten waren eerder opgesloten in het cellenhuis Nieuwe Haven waar zij besmet raakten met COVID-19. Zij werden toen overgebracht naar het cellenhuis Keizerstraat.

Vernomen wordt dat vandaag het cellenhuis Nieuwe Haven wordt schoongemaakt door de brandweer. Er wordt nagegaan wat de schade is aan dit cellenhuis. 

4 REACTIES

  1. Arsenio vrij dacht vrij te zijn maar kan in de cel weer naar zijn vrijheid fluiten en mag zijn berechting ‘vrij’ afwachten.


    Maak melding

  2. Dus heet hij straks vrij, maar toch vast en vooral ONvrij. If you can,t do the time, think it over, before you pay the crime. Sometimes it seems so simple, but in the end it,s hard.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.