5 coronadoden en 245 nieuwe gevallen

2
Aantal coronadoden in Suriname met 1 gestegen naar 97

In Suriname zijn op maandag 7 juni weer 5 coronadoden genoteerd. Het totaal aantal in Suriname overleden personen sinds de start van de pandemie is hierdoor gestegen naar 355.

Dat blijkt maandagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in ziekenhuizen op dit moment 261 bedraagt. Op de intensive care liggen 35 patiënten.

Ook zijn er 245 nieuwe gevallen aan het licht gekomen na 497 keer testen.

De cijfers van 7 juni:

2 REACTIES

  1. Let op beste mensen.. De leugen regeert nog bij heel wat Surinamers .. Ik las ergens op waterkant… De minister van Volksgezondheid liet zich stiekem vaccineren in Amerika …. Minister Ramadhin niet echt ervaren op deze post , maar hij heeft de best mogelijke stappen tot nu gezet als minister…. Minister Amar Ramadhin van Volks-gezondheid heeft vandaag zijn tweede COVID-19-vaccinatieprikje ontvangen, las ik …ergens… Beide keren is hij gevaccineerd in Suriname… Teweten rond 25 februari en rond 4 mei 2021… Over mezelf zeg ik… Ik heb de AstraZeneca vaccin gekregen… Meer als een maand geleden… Ik zie geen probleem.. Waarom teveel achterdocht creëren voor een andere . . Let op met name over covid-19 en India… India heeft een enorme uitdaging… Een bevolking van dicht tegen de anderhalve miljard mensen… Let op… Het land India werd pas na de tweede wereldoorlog onafhankelijk..Astrazeneca is niet die bakkeljouw winkel van op de hoek van zwartenhovenbrugstraat.. en pontewerfstraat… .AstraZeneca PLC is een Zweeds-Brits multinationaal farmaceutisch bedrijf. Het is een beursgenoteerde public limited company; ze is opgenomen in de beursindex FTSE 100 en OMX Stockholm 30. De hoofdzetel is in Londen en de O&O-afdeling in het Zweedse Södertälje. Vaccin technologie ontwikkelt zich wereldwijd in redelijke tempo , ook in India …. De Indiase vaccin-producenten staan voor een enorme uitdaging…. Ja, ook de Russische sputnik-vaccin is in een Indiase jas gekleed voor de Indiase markt… Mensen voor nu sterkte en vergeet je mondkapje niet…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.