Rovers snel opgepakt na overval op vrouw Indira Gandhiweg

16
Rovers snel opgepakt na overval op vrouw Indira Gandhiweg

Drie rovers zijn vandaag kort na een beroving aan de Indira Gandiweg, klemgereden door het Regio Bijstandsteam Midden aan de Mon Plaisirweg. Bij een van de mannen is een vuistvuurwapen aangetroffen en in beslag genomen.

Guillermo D (34), Albert B (31) en Mark C (30) hebben een vrouw aan de Indira Gandhiweg in Suriname beroofd van haar halsketting. De beroving heeft plaatsgevonden ter hoogte van een pompstation.

De politie heeft bij de arrestatie de buit niet aangetroffen. De auto, het wapen en de overige spullen (foto onder) zijn in beslag genomen.

Het slachtoffer verkoopt spullen naast het pompstation. Twee van de rovers gingen bij de vrouw waarbij een van hen haar halsketting heeft weggerukt. Na hun daad renden zij naar de gereedstaande wagen waarin zij zijn weggereden.

16 REACTIES

 1. handen afhakken is de enige remedie, dit soort blijft doorgaan met zulke berovingen.
  Logisch ook dat Su in die malaise zit, laat deze ratten gaan werken, dan bouw je een land op!!!!
  Maar de opperrat tralalalalalala zit ook nog gewoon gezellig thuis, die moet als eerst behandeld worden, hang him high!!!!!!!!!!


  Maak melding

 2. Rovers snel opgepakt na overval op vrouw Indira Gandhiweg.

  Deze CRIMINELEN willen niet werken om in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

  MOEDERS: Kijken jullie heel goed wat voor criminele zonen jullie op deze AARDKLOOT hebben gebracht.
  En natuurlijk moeten wij de (biologische) verwekkers niet vergeten.
  Want dat is ook hun bijdrage geweest.

  Guillermo D (34), Albert B (31) en Mark C (30) hebben een vrouw aan de Indira Gandhiweg in Suriname beroofd van haar halsketting. De beroving heeft plaatsgevonden ter hoogte van een pompstation.

  De politie heeft bij de arrestatie de buit niet aangetroffen.
  De auto, het wapen en de overige spullen (foto onder) zijn in beslag genomen.

  Wel dan kunnen ze de in beslag genomen auto inclusief de telefoon, in het openbaar op de veiling verkopen en het totale bedrag aan het slachtoffer afdragen.

  Maar nu zijn deze CRIMINELEN opgebracht naar een politiecellenhuis.
  En daar wacht de besmetting van het CORONAVIRUS op hun.
  En dan komt FEDI (Frederik de Dood) een bezoek aan ze brengen.
  Het einde is bekend voor deze CRIMINELEN.


  Maak melding

 3. Een ieder neemt deze criminelen kwalijk.

  Maar de echte criminelen zitten in de politiek …de laatste presidenten zijn toch moordenaars cokedealers etc geweest!
  Daar hoor je niets over , zolang wij in de politiek mensen hebben zitten met een dubieuze achtergrond zal het gevolgen hebben voor de economische gang van zaken,en de bevolking die zal copieren wat de president doet.

  In dit geval waren bouterse en brunswijk beide criminelen en moordenaars en kan men onmogelijk rekenen op vooruitgang met deze mensen chan is ook zo n motherfucker die alleen maar leugens verkoopt en gefrusteerd is geraakt waardoor hij nog meer liegt en fantaseerd!!!

  Kortom de eerste vier jaar is hierbij verloren door vriendjes politiek…corruptie zal niet bevochten worden.

  This the same shit als killer bouta alleen met andere namen.

  Het is vreselijk dat deze laffe honden beland zijjn in de politiek …enige wat ze doen is zichzelf verrijken en het land verkopen.

  Niemand denkt aan de bevolking!!!!


  Maak melding

 4. Ik hoop dat ouders hun kinderen deze namen niet meer geeft. Mocht iemand zo heten, verander het gelijk in een roepnaam.

  Deze namen komen bij de politie vaak voor bij criminaliteit.


  Maak melding

 5. Mojah ik sta achter deze regering, 1 ding staat vast,santhoki gaat bouta nooit oppakken waarom, santhoki heeft de buit allang binnen, maar hij manoeuvreert met onderzoek, is het moeilijk om aan buitenlandse banken te vragen of er geen geld is ondergebracht, in 5 jaar zal geen 1 onderzoek plaats vinden, terwijl er 4 miljard geleend en ontvreemd, terwijl surinamers 70 miljoen per aan imf moet terug betalen, een politicus moet je nog vertrouwen, ndpers hebben gestolen, arme surinamers moeten dat geld terug betalen?


  Maak melding

 6. Tegen deze drie zeggen: wij gaan jullie opsluiten en zorg voor je eigen eten en drinken en af en toe alleen maar gekookte cassave en groene bananen geven. Zulke mensen drukken heel erg op het budget van de staat die al met tekorten kampt. Misschien leren ze het dan af.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.