Nederland stuurt overmorgen 90.000 vaccins naar Suriname

21
Foto (c) AstraZeneca

Nederland zou deze week een levering van 40.000 doses van het AstraZeneca-vaccin naar Suriname sturen, maar dat worden er 90.000. De vaccins gaan overmorgen naar Suriname.

Volgens het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid hebben ziekenhuizen in Nederland minder van het vaccin besteld, waardoor er ruimte is om een grotere partij aan Suriname te leveren.

Volgens volksgezondheid kunnen de vaccins direct worden ingezet in Suriname. Uiteindelijk is het de bedoeling dat Nederland 750.000 AstraZeneca-doses levert, als het kan nog deze maand, maar dat is afhankelijk van de leveringen die Nederland zelf binnenkrijgt.

21 REACTIES

 1. Het AstraZeneca is geen gedumpt vaccine voor dat gezeur begint. Het is op
  koelkast tempretuur te bewaren en dat is wel handig in de tropen de
  andere vaccins moeten in speciale vriezers bewaard worden waarvan akte.


  Maak melding

 2. @Ronald,
  precies 70% minimaal 1 keer gevaccineerd en niet twee keer ! Maar je vergeet
  erbij te vertellen dat er amper een stijging is in ziekenhuizen omdat men al een keer
  geprikt is en daardoor veel minder ziek wordt, wel graag het hele verhaal vertellen


  Maak melding

 3. Je hebt van die idioten die allemaal rotzooi vermelden.
  Als je eens wist hoeveel jonge mensen in Su overlijden. Familie van mijn vrouw is vandaag overleden. 32 jaar met een kind in haar buik. kind van 7 maanden hebben ze eruit gehaald. Moeder is gestorven. Slank en sportief.
  Man is op het IC. Dan heb je een smerige hond die vertelt over vitaminen. Smeerlap.


  Maak melding

 4. Nederland Bedankt

  Su heeft heel veel steun nodig: Financieel, sociaal, ondernemingen, tranport en logistiek, diepzeehaven eiland, aardolie – gasindustrie en distributie, onderwijs en wetenschappen, moderne landbouw, veeteelt, een goede internationale haven, ict, huizenbouw, wegenbouw, inpoldering, dijken, kanalen, waterbekken,bosbouw, visserij, et cetera

  De kennis en ervaring hebben jullie, het kapitaal, de mensen, enz.

  Uit deze natuurlijke rijkdommen kunnen jullid je kapitaal terug krijgen met een gunstige renten.

  Het is een win – win voor zowel Suriname als Nederland.

  Nederland heeft niets te verliezen en ook de Antillen zal er beter van worden. Ook de regio, waar Guyana dood haar aardolie en gasvoorraden ook valt te verdiepen. Ook Frans – Guyana gaat kan meeliften.

  Nederland pak nu je kans.


  Maak melding

 5. @ Ronald 7 juni 2021 At 23:07

  Joh doe je ding man. Neem geen vaccin. Slik je vitamines. Mocht je toch ziek worden dan gaarne geen aanspraak maken op medische zorg. En hou eens op met die zendingsdrang. Als jij die prik niet wilt prima. Maar probeer niet iedereen te bekeren die wel gewoon zijn prik gaat halen. De overgrote meerderheid zeg maar.


  Maak melding

 6. @Robles, goed verwoord! Hoe niks aan toe te voegen!

  Off topic: ik zag bij cuturu tv, een zender die een eenzijdig beeld geeft van een deel van de maatschappij een interview. Hij wist alles beter maar kwam niet met oplossingen.


  Maak melding

 7. @Robles 7 juni 2021 At 23:24
  @ Ronald 7 juni 2021 At 23:07

  Een eerdere posting van die Ronald is al verwijderd. Ik hoop dat ook deze onzin verwijderd wordt. Te veel mensen die klinklare onzin verkondigen.

  Er is maar één ding dat mensen kunnen en moeten doen: “Snel die spuit halen !!! “


  Maak melding

 8. Nederland alvast bedankt en ook bedankt voor dat medisch team dat al hier is en de meegegeven medicijnen en medische apparaturen en een voorraad medisch zuurstof


  Maak melding

 9. Lucien
  Boi yu e lul wang fasie jere.
  Amerika heeft minstens 100 miljoen mensen de AstraZenica gegeven. Ja 150 keer de bevolking van Suriname.
  Doe eerst onderzoek en bler dan en kijk wat uit je broodmolen komt.


  Maak melding

 10. Mensen ik ben gevaccineerd met astra zeneca, eerlijke gezegd, alleen de plek waar het gevaccineerd is doet pijn, maar verder voel ik me heel gezond, niks aan de hand, mensen laat je gewoon vaccineren, een paar familie deden een beetje moeilijk, ik begrijp het angst, maar toen zij zagen las dat jonge mensen geïnfecteerd waren en bezweken, nu zijn ze allemaal gevaccineerd, mensen eerlijk gezegd.allemaal opgeklopte verhaal van kwakzalverij, laat je vaccineren,want als je besmet bent, kunnen zij jou niet prikken, want gaat dus komen te overlijden, niet moeilijk doen laat je vaccineren en bespaar je zelf van alle problemen, ok ik ben gevaccineerd en ik druk je op it hart ik voel me heel goed gezond en ik zeker heel tevreden mee, veel succes ,de kwakzalver komen geld tekort, dus trap niet in hun leugens, veel succes mensen groetjes??


  Maak melding

 11. Ex navy seal i read your comment, prbly perhaps your right?
  The fact is for everthing end any kind of problem you have a solution, only there is no patience in Suriname, time will tell?


  Maak melding

 12. Lucien , jij bent iemand van het laagste soort, je zit altijd te zeiken over Nederland, maar je woont daar, dus lulletje gaat toch fietsen daar mongool .


  Maak melding

 13. Mensen, een ieder heeft het recht zijn mening te geven maar, neem Lucien niet kwalijk hor, hij is als kind hard op z’n hoofd gevallen en had een gat in z’n hoofd. Daardoor zijn al z’n hersenen eruit gelopen. De doktoren hebben z’n hoofd gevuld met zaagsel.


  Maak melding

 14. Ah, jullie gaan weer los op de waarheid. Wacht maar tot er een onderzoek naar de relatie tussen AZ en het aantal COVID-doden in Suriname af is!! Natuurlijk schreeuwt men nu al moord en brand omdat men de nattigheid voelt, er zal weer een leugen van deze regering ontbloot worden. Ik hoor leemofo Chan nog zegge dat geen van de overledenen gevaccineerd waren. Na lee a kaba lee adjing!!


  Maak melding

 15. Bigi Sma 8 juni 2021 At 10:18
  Lucien
  Boi yu e lul wang fasie jere.
  Amerika heeft minstens 100 miljoen mensen de AstraZenica gegeven. Ja 150 keer de bevolking van Suriname.
  Doe eerst onderzoek en bler dan en kijk wat uit je broodmolen komt.
  ==========================================

  A DNA fu Lullo no bun, ik heb nog nooit zo iemand gezien die zo negatief in elkaar zit.


  Maak melding

 16. Lucien Karwofodi , en je holmaatje lucien ga toch die dresi drinken van die medicijnman cullimoro en dan hoeven jullie niet meer te lullen over het AZ vaccin , het zal jullie hoofd wel gek maken , oh daar zal die wonderdokter ook wel een drankje voor hebben , maar ja dan moeten jullie wel naar Suriname komen , of zijn jullie ook lafaards net als robje g.


  Maak melding

 17. Lucien! Stuur je wel geld € naar Nederland dan sturen we wel de vaccin voor je op welke je wil hebben.geen probleem als je kan nog betalen..en altijd de Chan de schuld geven maar de schuld lig bij jullie zelf als Surinamers ga maar feesten! Als altijd negatief over Nederland denken.Maar jij ben negatief op geboren.wees blij dat Nederland de vaccin stuurdank baar moet je zijn op NL.ik woon in Nederland en ik ben dank baar dat ik de vaccin heb gehad.als als je hier op reageer negatief dan antwoord ik jou niet!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.