Minister haalt hard uit naar ‘leugenaars en misleiders’ over vaccins

48
Minister haalt hard uit naar 'misleiders en leugenaars' over vaccins
Steve Meye, Ricky Stutgard en Richard Cullimore zijn volgens de minister van volksgezondheid leugenaars en misleiders.

De Surinaamse minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, heeft zaterdagavond tijdens een persconferentie hard uitgehaald naar wat hij noemt misleiders en leugenaars die bezig zijn met misleiding van de gemeenschap. Hij noemde daarbij Steve Meye, Ricky Stutgard en Richard Cullimore. Ook het dagblad Times of Suriname kreeg ervan langs.

“Ik noem deze mensen vandaag bij naam omdat men bezig is met misleiding van de gemeenschap, men vertelt leugens”, zei de minister. Zo vertelt Steve Meye volgens Ramadhin leugens en onwaarheden aan zijn achterban, terwijl de overheid haar best doet om alle bescherming naar de bevolking te brengen, met hulp van het buitenland.

“Ricky Stutgard tracht op allerlei manieren de samenleving te beïnvloeden met misinformatie en leugens over het vaccin”, aldus de bewindsman.

Een ander persoon die mensen volgens de bewindsman zou misleiden, is Richard Cullimore, die een kruidenthee voor veel geld verkoopt en beweert mensen daarmee te kunnen genezen. De minister vraagt zich hardop af welk belang deze meneer Cullimore heeft met zijn handelingen.

Ramadhin haalde Times of Suriname aan omdat de krant deze week bekend maakte dat ze zelf onderzoek gaan doen naar de effecten van vaccinatie. De minister vindt het onverantwoordelijk dat een krant zich gaat bezig houden met medische zaken.

Volgens Ramadhin zal de overheid er niet voor schromen om artikel 7 lid 3 van de wet Burgerlijke Uitzonderingstoestand op hen toe te passen. In dat artikel is opgenomen dat er maatregelen kunnen worden genomen tegen personen, die misleidende informatie geven welke niet bevorderlijk is voor de bescherming van de volksgezondheid.

De persconferentie is hier terug te zien:


48 REACTIES

 1. Johnny 79, laat dat aan iemand over met een medische opleiding of achtergrond. En laat de krant zich bezighouden met wat ze al jaren doen. Iedereen is nu sabinang, lukumang en dresimang geworden. Het is nog steeds code zwart of heb je nog een waas voor je ogen van die osodresies?


  Maak melding

 2. Ramadhin voelt zich gesterkt nu zijn meesters uit het heilige noorden, in het land zijn. Nu kan hij een grote bek opzetten tegen mensen, die allang aangeven dat zijn beleid nergens op gefundeerd was. Het dreigen geeft mijn inziens aan, dat hij zwakte toont. En de Times of Suriname, mag onderzoek doen. Het astra zeneca vaccin is nog steeds discutabel. Bij gebrek aan beter, worden we m voor dom uitgemaakt, als men vragen stelt. Zijn huidige beleid omtrent de eeuwige lockdown, zorgt voor enorm veel hot spots. Waar het virus ongebreideld word verspreid. Ontsla deze man aub… we willen hem niet


  Maak melding

 3. Ik zou alle rechtgeaarde NDP’ers volgelingen van zijne heiligheid bisschop en valse profeet Steve Meye aanraden om geen vaccin te nemen, geen mondkapjes of social distancing regels te houden. Want god houdt van jullie. Hij wacht al op jullie in het hiernamaals. En een opruiming in de linker onder hoek van de intelligentie curve onder Surinamers is toch ook mooi meegenomen.


  Maak melding

 4. Ik heb deze 3 heren nooit gelooft!!! Zo ook nooit geloof gehad in Chan zijn woorden tijdens zijn Meet the people campagnes😌 . Maar de grootste leugenaar blijft Ramadhin zeker wel, is met gezin naar USA vertrokken op vaccin Johnson te nemen en in Su spelen alsof je Covid vaccin neemt. Ik raad een ieder pas aan t Vaccin te nemen bij Zekerheid dat je opbouwd in jezelf💪🏽no long teki omdat tra sma e teki ooktoe, uiteindelijk zit jij en fam met gebakken peren. fijne dag🙋🏾‍♀️


  Maak melding

 5. steve meye verkrachter
  ricky een afgedankte politicus
  cullimore kwakzalver
  times zou ook moeten onderzoeken hoe hun baas zijn rijkdom heeft vergaard
  hoe geloofwaardig zijn deze mensen.


  Maak melding

 6. Over Meye kunnen we kort zijn: een op geld (SRD, EUROS en USD) beluste bedrieger, die zijn ziel.zelfs aan de grootste DiDiBri verkoopt. Stutgard heeft wel.verstand van voedsel, en.voedsel technologie, maar van covid en het covid vaccin heeft hij geen kaas gegeten, het zou voor iedereen beter zijn als Ricky zich alleen bezig hield met zijn eigen vakgebied.
  Bij Cullimore ben ik.twee keer geweest om van zijn kennis en kruiden gebruik te maken, maar na de tweede keer bij die grappenmaker geweest te zijn, was ik voor goed genezen; ik ben nog nooit iemand, die zichzelf genezer noemt, tegengekomen, die zo onbeschoft is en zo’n kort londje heeft als deze man. Voor ALLE ziekten en kwalen heeft hij een middel, maar je moet hem niet vragen hoe het middel precies gebruikt.moet worden als je zijn eerste, verwarrende uitleg niet meteen begrepen hebt, want dan wordt meneertje boos, belt af in je smoel en neemt daarna niet zelf meer op en begint oo de achtergrond te schreeuwen van IK HEB HEM TOCH AL UITGELEGD, als je informatie vraagt aan zijn assistente. Kortom, hij is een kwakzalver, die wil.dat je, zonder hem.iets te mogen vragen moet gehoorzamen alsof hij god zelf is. Iedereen die voor de meest gevreesde en onbekende ziekten, zoals kanker en corona, meteen een medicijn uit zijn mouw kan schudden, kan niets anders als een bedrieger zijn.


  Maak melding

 7. Deze cullimore is inderdaad een oplichter.bij hem gaat ht aln maar hoe hij geld uit je zakken kn kloppen.
  Zogenaamd betrekt hij zn kruiden vanuit ht buitenland n daarvoor moet er vooruit betaald worden n binnen 2 tot 3 dagen hft hij die kruiden al ter beschikking..en als je het geld niet hbt op dat moment is hij bereidt om zijn lege praktijkzaal dicht te gooien en thuis ht geld te komen ophalen.
  En teveel vragen stellen daar wordt hij pissig van.
  Deze man is gewoon een stront oplichter.
  Er is ook zo’n zogenaamde genezer vn apoera wiens naam mij ontgaan is die beweerd ht middel tegen covid in huis te hebben en al deze kwakzalvers hebben de kennis meegekregen vn hun oma n opa.baja.
  Meye is vn plan om datgene wat in guyana was gebeurd ook hier te doen met zijn volgelingen.
  Deze 3 misleiders moeten een trio vormen en elkaar boelen vn achteren. Meye op stutgart en cullimore op meye n laat de trein maar lopen.


  Maak melding

 8. Een krant mag ook onderzoek doen naar de werking van medicijnen. Europese kranten waaronder Nederlandse, hebben dat ook gedaan.
  Dus heeft de minister in deze geen gelijk.

  De bewering dat het AstraZeneca nog steeds discutabel is lijkt mij niet waar te zijn, omdat er weer met AstraZeneca gevaccineerd wordt.
  Europa heeft strenge regels waaraan voldaan moet worden, eer een medicijn mag worden gebruikt. Is dat niet het geval dan wordt er ook geen toestemming verleend om dat bepaalde medicijn op de markt te brengen.

  Ken mensen die met AstraZeneca zijn gevaccineerd. Sommigen zelfs al voor de tweede keer. Sommigen hebben zich 1 tot 2 dagen niet goed gevoeld en ook koorts gehad.
  Koorts krijgen bij vaccins is normaal.
  Zelf ben ik gevaccineerd met Pfizer. De eerste keer heb ik 2 dagen last gehad van mijn arm, van lichte misselijkheid en van een beetje hoofdpijn.
  Na de tweede keer had ik maar 1 dag last van mijn arm en was 1 dag erg moe.
  Dat zijn symptomen die bij vaccins horen. Mensen zonder en met onderliggende problemen overleven de vaccins. Er zijn relatief weinig mensen overleden door het AstraZeneca vaccin.

  Dus mensen om niet met het covid-19 virus besmet te raken, laat je vaccineren ook met AstraZeneca. Als je dat niet doet en je raakt besmet met grote gevolgen voor je gezondheid, kun je ook overlijden.
  Mensen met overgewicht lopen eerder kans besmet te raken. Overgewicht leidt ook tot andere ziekten.

  In landen waar al veel mensen zijn gevaccineerd is het aantal besmettingen afgenomen. Ook in Nederland en begint het ‘normale’ leven weer op gang te komen.


  Maak melding

 9. Mijn familie kenniskringen allemaal zijn gevaccineerd, mensen eerlijk gezegd, niks aan de hand, wel hoor ik dat er soms complicaties optreden bij mensen, maar dat komt doordat die mensen sommige aandoeningen hebben, zonder dat zij dat zelf weten, maar in het algemeen valt het reuze mee hoor,als jij je niet wilt laten vaccineren dan niet, maar ontmoedigd andere niet om het niet te doen, want er is een wet in de maak wereldwijd, je kan nergens niet meer naar toe, winkelen, sport faciliteiten, banken, sociale instellingen, zelf niet in bussen en vliegtuigen om vervoerd te worden, dus niet klagen, trouwens ik ben gevaccineerd, en zal ik eerlijk schrijven, de plek waar het prik gegeven doet een beetje pijn, maar Qua gevoel, voel ik heerlijk, en het was astra zeneca, dat was mijn ervaring mee, dus mensen laat je vaccineren niks aan de hand, trouwens er komen nog meer virussen, kan hoef niet, het is een suggestie, maar de keuze is aan jullie zelf, tang boeng, no mik tra mang mik joe law?


  Maak melding

 10. IK begin met het empirische feit/bewezen feit: Corona doodt en elke vaccin tegen corona biedt bescherming. En Astra Zeneca is 1 van de beste vaccin die er is. Mijn familie allemaal ouder dan 60 zijn in Suriname gevaccineerd met Astra. Inmiddels ook de 2e prik gehad. Allemaal zitten ze veilig.
  Ik heb inmiddels mijn 1e met Astra gehad. Juli de 2e. Kan haast niet wachten.
  Als de NDP- volgers geen vaccinatie willen hebben, dat is hun goed recht. Maar als ze ziek zijn, moeten ze niet snellen naar het ziekenhuis. Want daar heerst code zwart.
  En bij weigering kan de 1 van de wetten van Darwin van toepassing worden bij de NDP volgers en anderen. De wet van de natuurlijke selectie.
  En mensen die de samenleving voorliegen en misleiden, strafrechtelijk vervolgen.
  Er zijn al miljarden mensen in de wereld gevaccineerd. Hoeveel mensen zijn door de vaccinatie komen te overlijden??
  Ik kan je wel vertellen dat er inmiddels 3,72 miljoen mensen zijn komen te overlijden door de corona. Dit is wat geregistreerd is. De aantallen zullen miljoenen hoger zijn.
  ja, regering Chan. Misleiders strafrechtelijk vervolgen om de bevolking te vervolgen.
  Beestachtig dat er nu zoveel doden per dag vallen in Suriname met maar een bevolking van niet meer dan 700.000 mensen. En een hoop 40 minners.


  Maak melding

 11. Degenen die niet in het vaccin geloven kan ik beschermen tegen het virus. Neem contact met me op en neem vooral je sieraden en geld mee want die zal je ergens onder een boom moeten begraven. Daarna word je voorgoed beschermd tegen het coronavirus. Zie mijn naam.


  Maak melding

 12. Het strafrecht inschakelen om misleiders te vervolgen.
  Dat het zover is gekomen dat regering Chan moet bedelen voor vaccin om de bevolking te beschermen, hebben we aan de hondse NDP nodig die het land hebben beroofd, verkracht en er zelf beter zijn geworden.Wanneer gaat Chan achter het gestolen geld aan, omdat ten bate van de bevolking te gebruiken.
  WELKOM IN HET PARADIJS DIE BOUTERSE ONS HEEFT ACHTERGELATEN.
  is die Pique nog schoon om heeft die zich inmiddels ook laten vaccineren. Als hij mans genoeg is, doet hij dat niet.
  Maar deze paarse misleiders weten zelf wat goed voor hun is en wat goed is voor hun directe omgeving.


  Maak melding

 13. Alma, men mag in Nederland de astrazeneca weigeren.
  Ze hebben 4 vaccins ter beschikking.
  Alle mensen die hun 1e prik astra hebben gehad, kunnen slechts astra als 2e prik krijgen en het gaat om om en bij 2 miljoen mensen of meer.
  Over times, mede, meneer mondkap kortgeding en de kwakzalver, zeg ik het volgende; jullie zijn gewoon ziek, walgelijk en misleiden bezig, stelletje onderkruipers, oplichters.
  Suriname stelt weinig voor op medisch gebied, het is 5 voor 12 voor ons hier en toch lopen deze medische criminelen het volk te misleiden.
  Mensen, 100% garantie hebben we allemaal, als het slechts om/over de dood gaat.
  Wie geen vaccin wilt prima, maar misleidt een ander niet.
  VERTROUW OP DE WETENSCHAP.
  VERTROUW GERN ENKELE CHARLATAN
  DAGU BUNG MORO DING.


  Maak melding

 14. @Alma

  Jouw angst tegen AstraZeneca is ongegrond. (Al eerder had je een comment geplaatst met veel hinderlijk gelach tussen de regels door).

  Je loopt meer kans ziek te worden door het dagelijks eten en drinken van voedsel en drank, waarin teveel zout, suiker e.a. ongezonde toevoegingen in zitten dan door het laten zetten van het AstraZeneca vaccin. Je bent angstig net als velen, daarom dat men dat vaccin ook weigert. En toch wordt dat vaccin nog steeds gezet.
  Er is genoeg uitleg gegeven over AstraZeneca om daar geen angst tegen te hebben.


  Maak melding

 15. @Ari

  Laat Alma kletsen. Het is waar dat als je de eerste keer bent gevaccineerd met AstraZeneca, je de tweede keer ook met datzelfde AstraZeneca vaccin wordt gevaccineerd. Men mag dat weigeren, want je wordt niet verplicht. In dat geval ligt de verantwoordelijkheid bij jezelf.

  Als mensen hoofdpijn hebben nemen ze ook zonder bij te na te denken een pijnstiller in i.p.v. eerst naar de oorzaak van de hoofdpijn te zoeken.
  Maar zich laten vaccineren tegen het gevaarlijke covid-19 virus daar maken ze zich wel druk over.


  Maak melding

 16. Laat Stevie wonder maar lullen en ook opa D hoeft geen vaccinatie te nemen. Dan zijn we van die paarse djamoe edes af. Suriname gered. Maar alle grappen op een stok. Het is triest, dat je dit soort valse zaken de wereld in helpt. Als JIJ je niet wil vaccineren; jouw mening en sta zelf voor de consequenties in. Maar ga anderen niet jouw mening opleggen. Iedereen heeft zijn/haar eigen verantwoording over zijn/haar eigen leven.


  Maak melding

 17. VIYAYARNI, zo is het. Het is triest en te gek voor woorden om te horen en lezen hoe geschoolde gasten, de samenleving misleiden met hun quatch. Mensen moeten niet klakkeloos zaken als waarheid aannemen. Ze kunnen medische informatie opzoeken en een beeld vormen van de bijwerkingen en de oorzaken waaraan het kan liggen.
  Het is gewoon een tendens hier in Sme, dat alles een politieke ondertoon heeft danwel aanneemt.
  Door schade en schande zal men het wel leren of niet.

  ACHTERLIJKHEID KOMT DE MENS DUUR TE STAAN.
  ZIJ DIE HET VACCIN WILLEN, LAAT JE NIETS AANPRATEN, DOE HET.


  Maak melding

 18. Intussen weet bijna n ieder in sur over deze 3 supergoden. Ik bn benieuwd wat deze trio gaat doen wanr de situatie nijper wordt en ze vr hun leven gaan beginnen te vrezen.
  Met welk gezicht n gevoel gaan ze zich aanmelden bij een prikpunt?????


  Maak melding

 19. Hierbij één van de reden dat vaccinatie werkt.
  Stel je voor je heb een ratten plaag.
  In je huis zitten heel veel ratten en ze eten al je voedsel waren op en stelen Al je kostbare spullen .Ooo sorry ik laat me even afleiding door de paarse ratten gedoe.
  Oké als je die ratten uit je huis wil hebben dan moet je voorzorgsmaatregelen treffen.
  Je gaat ratten 🪤 plaatsen. En als dat niet helpt, dan ga je over tot drastische maatregel dat is dan ratten bestrijdingsmiddel .
  Na een tijdje ben je van die ratten plaag af.zo werk vaccinatie ook bij mensen , voorkomen is beter dan genezen.
  Ps zal dat ook helpen om die paarse rioolratten te bestrijden???


  Maak melding

 20. De Aziatische deel van de bevolking zijn wijzer. Staan uren in de rij voor een prik. Staat nu al een heel lange rij bij het AZ. Duizenden mensen staan in de rij voor een prik. Javanen en Hindoestanen. Heeft het met intelligentie nu te maken??
  Ik denk nog steeds aan die ene wet van Darwin. Natuurlijke selectie zal in Suriname zijn werk doen. De wet van de Natuurlijke selectie. Mensen die zich kunnen aanpassen aan de veranderende omstandigheden zullen het overleven. En hij die niet meegaat, zal door de natuur weg geselecteerd worden.


  Maak melding

 21. Suriname zit vol kwakzalvers en valse profeten. Daarnaast heb je nog een groep genaamd sabiso.
  De laatste heeft heeft nooit kaas gegeten van de materie maar doet zich betweterig voor.
  En dat gelul over AstraZenica, er zijn wereldwijd meer mensen overleden zonder, dan door het vaccin. Ik heb het zelf ook gehad en ben nog steeds alive & kickin hier op wtk.
  Ramadhin heeft groot gelijk, de ndp en haar onnozele volgelingen proberen al vanaf dag 1 het beleid en gezag te ondermijnen met heel wat onzin.


  Maak melding

 22. De minister aka arts, heeft natuurlijk gelijk.
  Leg de vinger op de zere plek, anders lopen ze over je heen.
  Suri’s vinden het nou eenmaal “heerlijk”, als iemand “tegen ze schreeuwt”, pfffff. Ze zijn gewend aan het dictatoriale revo gedrag. Rustig communiceren is helaas ver te zoeken. Jammer.
  De schreeuwers hebben nog steeds het hoogste woord. Dan ben je “hot”, je hebt charisma, demagogisch gelul. Opschuif, bluffen, gebakken lucht, loont nog steeds schijnt. Uiteraard geldt dit voor een steeds kleiner wordende groep. De rest is rustig.

  Demagogische leiders vallen als bosjes tijdens deze pandemie. Tjek het.
  Van charisma kun je niet “eten”, van stabiliteit en rust kun je volop leven.


  Maak melding

 23. lachwekkend al die reacties hier
  afgeven op deze 3 mensen op wat ze doen en zeggen
  en dan zelf met ongefundeerde beweringen en verhaaltjes komen.
  lulletje rammelaar moet zelf zijn bek houden met zijn grove leugens.
  vaccins bieden bescherming? mogelijk ja…maar niemand weet precies hoeveel.
  tevens kan je ook overlijden door vaccins…. hoe groot je kans is? niemand die het weet
  je kan ook aan covid doodgaan… je kans? niemand die het weet
  en nergens is er een degelijk en sluitend onderzoek die onomstootelijk 1 van deze 3 aantoont.
  iedereen… anti of voor vaccins die wat anders zegt? lult uit zn nek en lult gewoon de menigte na of zijn broodheer die hem dit heeft verteld.

  het mooiste aan dit verhaal?
  is dat een herhaaldelijk bewezen leugenaar, anderen uitmaakt voor liegen en bedriegen.
  hoe kapot arrogant en narcistisch ben je dan


  Maak melding

 24. als er feitelijk bewijs zou zijn
  zouden regeringen hun bevolking verplichten zich te laten vaccineren
  dat gebeurd niet…. dus dan weet je gelijk al dat al hun beweringen een mankement hebben waar je slachtoffer van kan worden


  Maak melding

 25. voor de rest ken ik deze 3 mensen niet
  wat ze doen of wat ze zeggen boeit me ook niet.
  en dat doet er niet aan toe als je logisch naar de situatie kijkt

  rammelaar beschuldigt andere van liegen terwijl hij zelf niets kan bewijzen.
  typisch grote bek weinig daden.
  als hij wat kon bewijzen had hij juridisch allang op moeten treden


  Maak melding

 26. Stel dat Cullimore zijn middel echt helpt tegen Corona, wat zal.zijn reactie dan zijn als de rijen zoals bij de Magenta kanaalweg zich voor zijn deur gaan vormen? Zijn oso dresi winkri heeft gewoon niet de capaciteit om al deze mensen van zijn kruiden te voorzien. Alleen al daarom zou zijn bakba winkri gesloten moeten worden als hij beweert dat zijn kruiden het alternatief zijn om het corona probleem.in Suriname op te lossen.


  Maak melding

 27. Ik meen te weten dat ieder mens, het zelfbeschikkingsrecht heeft over zijn leven en de onaantastbaarheid van zijn lichaam, tenzij?
  Geen enkele rechtstaat kan iemand dwingen iets tot zich te nemen/inbrengen.
  We leven in 2021.
  Geloof is persoonsgebonden en de tijd zal ons opheldering verschaffen met behulp van de wetenschap. Ik geloof in de wetenschap.

  SHI NA BRIBI.


  Maak melding

 28. Ik kan maar een ding zeggen; MENSEN LAAT JE VACCINEREN !!! HET IS OK. HEB BEIDE VACCIN’S inmiddels gehad en voel me veilig en KIP lekker.


  Maak melding

 29. Heel goed mogelijk minister. Deze malloten moet je heel hard aanpakken. Van Ricky had ik eerlijk gezegd zoiets niet verwacht. Maar goed hij blijkt ook zo een malloot te zijn die anderen op het verkeerde been aan het zetten is. Er is een naam meneer Ramdin die ik in het rijtje mist en dat is die van de ondervoorzitter van de ABOP te weten Bordo. Waarom durf je zijn naam niet in het rijtje te plaatsen? Ben je bang dat je de wind van voren krijgt van de voorzitter van ABOP? Of ben je bang dat die ook oproept om de VPH uit de regering te zetten. Omdat de NPS kritiek had op zijn actie in pontbuiten en Sunny point wil hij dat de NPS uit de regering gezet moet worden. Kortom je mag geen kritiek hebben op dit soort misdadigers. Jammer dat de NPS niet meer zetels heeft gehad.


  Maak melding

 30. FRANCO 11 6 juni 2021 At 15:10
  Ik kan maar een ding zeggen; MENSEN LAAT JE VACCINEREN !!! HET IS OK. HEB BEIDE VACCIN’S inmiddels gehad en voel me veilig en KIP lekker.

  praat voor je eigen.
  laat anderen zelf beslissen…. ze hebben je domme mening niet nodig
  je bent in feite hetzelfde als de 3 personen waar het hier omgaat
  alles maar zeggen en er niets vanaf weten.

  ik ben (nog) niet gevaccineerd en voel me ook kip lekker en veilig
  dus wat is het domme punt wat je wilt maken?


  Maak melding

 31. Wij weten dat elk mens autonoom is. Die heeft zijn eigen beschikkingrecht en het recht op zijn of haar eigen dood. Niet snellen naar het ziekenhuis als je corona hebt opgelopen. In de ziekenhuizen is het code zwart. Ik gun iedereen zijn eigen dood, die zijn eigen beschikkingrecht wil laten executeren. En kwetsbare mensen moeten door het recht worden beschermd. En als er figuren zijn die misleide informatie/gif over de bevolking die merendeels de informatie niet kunnen wegen naar relevantie, dan moet in deze het strafrecht zijn werk doen. Deze figuren vervolgen voor het misdrijf dood door schuld en het in gevaar brengen van de openbare gezondheid en – hygiëne in Suriname.
  En ik weet zeker dat die paarse Pique allang zijn vaccin heeft gehaald. Die hypocrieten.
  En dikke Boeloe ook. Belfort en Adhin adviseer ik oso driesie van May. Hoop dat de natuur zijn werk gaan doen. De wet van natuurlijke selectie.


  Maak melding

 32. dikkedeur zonder iets jij bent die vierde persoon die iedereen aanbeveelt om niet te vaccineren, nou jou vriend minister Ramadhin voegt jou toe aan het lijstje met personen die vervolgd worden voor het in gevaar brengen van de gezondheid
  van het volk door onzin te verkondigen


  Maak melding

 33. Deze minister is een watje en een grote lafaard. Door de grote blunders die hij heeft gemaakt zijn er onnodig veel covid slachtoffers gevallen. Maar nu de Noordzee hem uit zijn benarde positie komt bevrijden is hij ineens flink geworden. Hij durfde Bordo met zijn pakketten hulpactie niet eens aan te pakken.De kans is groot dat er bij deze hulpactie weer veel mensen besmet zijn geraakt. Maar Bordo aanpakken wordt natuurlijk een politieke dood voor dit kabinet.


  Maak melding

 34. @ wat
  ik beveel iedereen aan zijn eigen keuze te maken
  of dat wel of niet vaccineren is maakt mij niet uit
  dus het in gevaar brengen van wat??? je lult als een paarse agoe uit je reet
  rammelaar heeft niets om iemand op te pakken, want de sukkel heeft geen bewijs behalve een domme ongefundeerde mening die velen blijken te hebben.
  het eeuwig nalullen van nederland is het enige wat deze kaolo beest kan.
  ik zou deze idioot nog niet eens en kuil laten graven,,,,de lul zou er zelf invallen zo dom dattie is…
  jij ook trouwens met je debiele opmerking


  Maak melding

 35. valt wel weer eens op dat de meeste surinamers niet eens begrijpend kunnen lezen.

  dat watje is dus al een goed voorbeeld


  Maak melding

 36. dikkedeur zonder iets ,zie je wel hij valt met zijn paarse voorpootjes in de val , en die twee paarse achterpootjes volgen daarna, hoe paars kun je zijn , je paarse middenpootje blijft slap en zal zich nooit meer volharden , deze minister doet wat hij kan maar jullie paarse galbakken geloven alleen maar in bouta


  Maak melding

 37. robje g , watje dat je bent , jij bent een watje , robje g je bent een watje , robje g je bent een watje , en watje robje g je bent een paars watje , robje g is een watje , , maar ja die kleine robje g zal als een paarse watje het riool in duiken ,
  deze minister zal je graag het riool in trappen paarse watje robje g


  Maak melding

 38. robg , robje g , jou reacties zijn altijd voorspelbaar , bouta is je lover he homo en maar zeiken op president Santokhi en op de minister van gezondheid
  bouta heeft je laten vallen , dus loser je hebt alleen maar je holmaatjes nog , moeten we ze allemaal opnoemen we beginnen met ricje , glenn , pony , lucien , frank 1 t/m 11-00 , konsensi , glenn-r , dikkedeur , en al die paarse ratten , dus opzouten paarse likkers


  Maak melding

 39. Steve Meye, Ricky Stutgard en Richard Cullimore aanpakken. Karel Donk en Jef Crab gelijk meenemen. Tevens de media die hun onzin kritiekloos plaatsen ook waarschuwen. Als journalist heb je de verantwoordelijkheid om publicaties te controleren. We hoeven meningen niet te censureren maar fake nieuws verspreiden valt niet onder meningen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.