Man overgiet buurman met Lysol na ruzie over vuil

4
SH Academisch Ziekenhuis Suriname

Jules B heeft zijn buurman overgoten met bijtmiddel Lysol aan de Pericastraat te Marowijneproject na een ruzie over vuil. De recherche van Paramaribo heeft hem zaterdag na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het slachtoffer was vijf dagen in het ziekenhuis opgenomen en moest ook door de plastisch chirurg worden behandeld in Suriname.

Het ging om een slepende ruzie tussen de verdachte en het slachtoffer. Vorige maand kregen zij weer ruzie waarbij de verdachte vond dat het slachtoffer vuil op zijn erf had gegooid.

Jules B ontkent het bijtmiddel op het slachtoffer te hebben gegooid. Hij geeft toe op het erf van zijn buurman te zijn geweest en hem een klap te hebben toegebracht. De verdachte is vrijdagavond op zijn woonadres aangehouden. 

4 REACTIES

  1. Beter een verre vriend dan zulke buren echt erg in dit geval triest zulke buren. Ook ik heb soms zin erop los te meppen kwelgeesten buren net als bokser bigi boy hij heeft eindelijke gewonnen in Amerika. Rozenstruik erop los lopen meppen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.