donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameJairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik wint in eerste ronde van Augusto Sakai in...

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik wint in eerste ronde van Augusto Sakai in Las Vegas

-

Does Travel

De Surinaamse UFC vechter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik heeft zaterdagavond 5 juni, tijdens het hoofdgevecht van UFC Vegas 28, middels TKO gewonnen van de Braziliaan Augusto Sakai.

‘Bigi Boy’ wilde koste wat het kost deze headliner van het event in de UFC Apex winnen. Dat is hem dan ook gelukt en wel in de eerste ronde, na 4 minuten en 59 seconden (foto) net voor de bel ging.

Augusto Sakai maakte in 2018 zijn debuut bij de UFC. Hij won onder andere van Chase Sherman, Andrei Arlovski, Blagoy Ivanov en Marcin Tybura.

Rozenstruik’s vorige wedstrijd was het hoofdevenement tijdens UFC Fight Night 186, waar hij op 27 februari jl. na vijf ronden verloor tegen Ciryl Gane. De winst zaterdagavond van de 33-jarige zwaargewicht die uitkomt voor Suriname, is een flinke opsteker na dit eerder verlies.

Foto (c) UFC.com

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

7 REACTIES
  1. Kom luku omin Judas o prijze a boi want op fb un lobi broko sma😌😌😌. Zo ook su natio ineens weh prijze din boi, na die game van Canada mo luku sai psa if wo kruizig of prijze din mang ondanks na wini of lasi😏🤔 its all in the game💪🏽⚽


    Maak melding
  2. Jairzinho Rozenstruik, Bigi Boy, UFC K-1 gefeliciteerd met de overwinning. Ga zo door. Je hebt Suriname weer goed op de wereldkaart neer gezet.

    Alle Surinamers kunnen hier een voorbeeld aan nemen, in wat zij doen.


    Maak melding
  3. Die Sakai was net zo bang voor Bigi Boy als Bigi Boy was Ngannou, het gevolg was voor beide angsthazen hetzelfde, alleen duurde het bij Sakai een beetje langer.


    Maak melding
  4. Ik was verbaasd dat Sakai zo angstig vocht. We mogen niets afdoen aan de winst van Bigi Boi. Hij heeft het gevecht gewoon netjes zonder schade in de 1ste ronde afgerond. Als publiek zie je liever iets anders maar een professional moet ook aan zijn lichaam denken.
    Het gaat wel lastig worden voor Bigi om de top 5 weer binnen te komen. Gane en Volkov staan al gepland. Dus dan zal het Curtis Blaydes of Derrick Lewis worden. Allemaal geen makkelijke opponenten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES