maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameAruba verliest met 7-0 van Canada, Suriname moet dinsdag winnen

Aruba verliest met 7-0 van Canada, Suriname moet dinsdag winnen

-

Does Travel - naar Suriname

Aruba heeft afgelopen nacht met 7-0 verloren van Canada in Florida. Het land gaat aan kop gaan in de kwalificatiepoule.

Canada en Suriname strijden in de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd) tegen elkaar om de winst in de groep, die recht geeft op een plaats in de volgende ronde van de kwalificatie voor het WK van 2022 in Qatar.

Suriname, waar Dean Gorré aan het roer staat, moet van Canada winnen om het enige ticket naar de volgende ronde te grijpen. Canada heeft vanwege het betere doelsaldo genoeg aan een gelijkspel, dus Suriname moet winnen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. We Are The Champions My Friends!, No Time For Losers

  Team Natio, Coach Dean Gorre, SVB. Surinamers succes toegewenst

  Vertrouwen Op Eigen Kunnen


  Maak melding
 2. We Are The Champions My Friends, No Time For Losers

  Team Natio, Coach Dean Gorre, SVB, Surinamers succes toegewenst

  Vertrouwen Op Eigen Kunnen


  Maak melding
 3. National Soccer Team Suriname, Go for the win. Of course, you can grab the win. Good luck Natio, blessings, and favor! And so shall it be!


  Maak melding
 4. Ik hoop dat Natio wint in nl steunen surinamers in suriname geboren ook natio hoor! Anders moet ik voor Oranje supporten daar zit ik niet op te wachten als hollanders moeten winnen vooral Oranje dan zijn ze poeslief voor mij, anders alleen haat en nijd ik ben dus voor Natio. Oranje grote slijmballen daar hou ik niet van zogenaamd ik support Natio.


  Maak melding
 5. Aan die Arubanen heeft Suriname niets. Het zal.me niets verbazen als blijkt.dat ze expres, om Suriname te pesten, met zo’n groot verschil verloren hebben 🙂


  Maak melding
 6. Aan die Arubanen heeft Suriname ook niets. Het zal.me niets verbazen als straks blijkt.dat ze expres, om Suriname te pesten, met zo’n groot verschil verloren hebben 🙂


  Maak melding
 7. Tuurlijk kunnen we van ze winnen, we zijn alles behalve kansloos!!! Ik snap alleen niet waarom Denswil (Brugge), Riedewald (Crystal Palace), Boëtius (Mainz) en Kerk (Utrecht) niet gewoon ja hebben gezegd. Met deze boys hebben we in elke linie een topper erbij. We zouden Canada met masala klaarmaken en opvreten dan!


  Maak melding
 8. Canada is een geduchte tegenstander , en zij hebben een voordeel , bij gelijk spel gaat Canada door , maar laat dat niet beheersen , want Canada heeft ook vrees voor Suriname , dus speel je wedstrijd met maar een gedachte winnen , succes Natio


  Maak melding
 9. Lekker voor de Canadezen. Gewoon op de counter spelen. Aangezien Surinamers niet over de juiste slimheid beschikken – blanken zijn veel en veel koelbloediger – gaat Suriname het dus niet redden tegen Canada. Let’s drink Canada dry!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES