VIDEO: Grote opkomst bij vaccinatiedag Roeli’s Event Venue

15
Goede opkomst bij vaccinatiedag Roeli's Event Venue

Een speciale vaccinatiedag bij Roeli’s Event Venue aan de Kronenburgweg in Suriname, heeft vandaag honderden mensen op de been gebracht. Er was een lange rij van mensen die zich wilden laten vaccineren.

Ruim 1.000 mensen stonden te wachten in de rij. Onder hen veel jongeren. De bewustwording onder Surinamers en de vaccinatie bereidheid lijkt te zijn gestegen, nu er dagelijks coronadoden vallen en honderden mensen besmet raken.

In dit filmpje dat via social media werd gedeeld is te zien hoe lang de rij was:

15 REACTIES

 1. Nice!

  Te lange rij!
  Doe dat ook via de huisarts, vertrouwde omgeving, expertise en korte wachttijden.

  Het is geen straf, maar een stukje toekomst.


  Maak melding

 2. Goed zo! Eindelijk begint het tot ze door te dringen. Ik ben volledig gevaccineerd en dat is reeds 2 maanden en voel me heerlijk. geen problemen gehad en tot nog toe niets. Dus mensen laat je vaccineren…denk aan jezelf en je medemensen om je heen. Niemand wil op deze manier gaan en begraven worden. Je wordt ziek gaat in het Ziekenhuis ziet niemand en als je sterk ben haal je het en als je niet sterk ben ga je DOOD. Je wordt begraven en hoeveel mensen komen om afscheidt te nemen???? Jammer voor je he…..Groetjes….LAAT JE VACCINEREN EN STERKTE!


  Maak melding

 3. Plotseling komen veel.Surinamers tot het besef dat er veel wijsheid schuilt in de ‘odo’; ’té ju mati barba e brong, ju musu nati di fu ju’. Ik heb begrepen dat intussen ook Melvin Bouva overstag gegaan is, het wachten is nu alleen nog dat ook Tigri Barba zijn barba nat gaat maken.


  Maak melding

 4. Wat heeft Roeli’s nu te maken met Vaccinaties. Chan denkt van 1x mi matti nij mik moni anga din tenten opzetten enz laat me hem helpen met een Vaccinatie Avenue😏😏😏, zie daar soso thor maikes in de rij. Ung go teki ik zie komend jaar wel genoeg doden🙋🏽‍♀️🙋🏾‍♀️


  Maak melding

 5. @Snee

  Uit jouw comment maak ik op dat jij je niet laat vaccineren. Dat mag, maar mocht je door het covid-19 virus besmet raken (dat hoop ik niet) en de gevolgen zijn van dien aard dat je daardoor komt te overlijden, wat dan?
  Dan hebben anderen jou dood zien gaan. Laat mij jou dit vertellen, iemand dood zien gaan is geen pretje. Wil het zelf niet voor een derde keer meemaken.


  Maak melding

 6. Ja man wie zegt dat die vaccinatie help toch moet je een mondkapje op
  De overheden zijn ook niet zeker
  En weten het ook niet
  Als kanker niet goed bestreden kan worden en hoe lang men over doet om te weten of de medicatie die uitvinden goed zijn werk kan doen
  Is te gek voor woorden
  Dit is oorlog tegen een onzichtbare onderwerp


  Maak melding

 7. Ook hier in Nederland heb je vaccin-weigeraars. Onderzoek heeft uitgewezen dat zowel de autochtoon als de allochtoon uit voornamelijk de achterstandswijken het vaccin weigeren.
  De rest vecht letterlijk om het vaccin, ze willen vrij kunnen leven. De wereldbeelden spreken voor zich.

  Het gevolg is een zelf gecreëerd grotere afstand, omdat ze niet kunnen participeren in de maatschappij.


  Maak melding

 8. Sneesie Roelie stelt iets beschikbaar ten gunste van de medemens. Jij zou dat nooit doen want de Chinees moet altijd iets voor terug, gierigaards zijn het. Gezien jou comment en steeds het gescheld van thor mai ke lijkt het erop dat je een hekel hebt aan Hindoestanen. Ben je gefrustreerd of heb je alles in de casino verspeeld, ook je vrouw soms? ???. Ga die prik halen misschien werkt het door tot in je hersenpan.


  Maak melding

 9. De geest van de mensen is zo dichtgetimmerd dat ze alleen maar één ding zien: vaccins. Alsof er geen andere (genees)middelen bestaan zoals ivermectine etc.
  Laatste 2 maanden: heel goede resultaten in India, Mexico en Peru met ivermectine. Maar hier mag het niet toegepast worden. Gewoonweg crimineel, want ivermectine is goedkoop en de vaccins zijn duur en leveren miljarden aan winst op.
  Daar ging het toch om?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.