vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname wint overtuigend van Bermuda met 6-0

Suriname wint overtuigend van Bermuda met 6-0

-

Does Travel - naar Suriname

Suriname heeft vrijdagavond 4 juni de WK kwalificatiewedstrijd tegen Bermuda overtuigend gewonnen met 6-0. In het Frank Essed Stadion te Paramaribo was Natio duidelijk te sterk voor het Bermudaanse elftal, dat het niet onaardig deed.

De doelpunten van het Surinaamse elftal kwamen voor rekening van Sheraldo Becker (3′ en 36′), Nigel Hasselbaink (15′, 37′ en 65′) en Shaquille Pinas (74′). Door de winst op Bermuda staat Suriname momenteel eerste in groep B met 9 punten. Zaterdag 5 juni speelt Canada tegen Aruba.

De belangrijkste wedstrijd voor Suriname in deze ronde is op dinsdag 8 juni aanstaande tegen Canada. Een nederlaag tegen dat land betekent dat de WK-kwalificatie er voor Suriname op zit.

De uitwedstrijd tegen Canada zal in Chicago gespeeld worden. De ploeg vertrekt daarom vrijdag na de wedstrijd richting het vliegveld, om rond 01.30u naar de Verenigde Staten te vliegen.

Lees ook: Op Twitter regende het complimenten voor Marciano Zalman, die de door Suriname gewonnen wedstrijd vanuit het Essed stadion in Paramaribo versloeg:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Canada heeft slechts een speler Alphonso Davies deze man goed bestuderen hoe hem te stoppen, hij heeft ook een korte lont dus als jullie hem uitlokken en hij een rode kaart krijgt is het afgelopen met Canada.


    Maak melding
  2. Mooie zege van Natio! Gefeliciteerd mannen. Het was een genot om te kijken. Er zit genoeg kwaliteit in het team om Canada te verslaan.


    Maak melding
  3. Diego Bisseswar is een BAAS….die man maakt kilometers op het veld en leest de wedstrijd. Heb genoten van Natio. Canada is andere koek.
    We gaan het zien.


    Maak melding
  4. Hadden we sinds de jaren 80 jongens uit Ned in Natio dan was Su heeeel ver gekomen Voor het eerst dat Natio het zo goed doet Dean joe e dweng


    Maak melding
  5. PROFICIAT heren Natio. Het was wederom de moeite waard om naar deze wedstrijd te kijken. Trouwens zolang jullie spelen.
    Rusten jullie goed uit en bereiden jullie je voor op de volgende uitdaging.
    Het is zwaar, maar jullie kunnen het.
    💪💪 en good luck.


    Maak melding
  6. Mooie wedstrijd was het gefeliciteerd. Vanavond Aruba-Canada. Voor degenen die de weg naar een WK ticket nog niet kennen, hier nog een kleine uitleg:
    CONCACAF , Caraibische landen met Midden- en Noord Amerika.

    Suriname zit in Groep B ( er zijn 6 groepen A-F) De winnaars van deze groepen spelen onderling voor 3 plekken. Deze winnaars (3 dus) komen dan in een kwalificatie poule met Jamaica, Honduras, Costa Rica, VS en Mexico.
    8 landen dus. De nummers 1 tm 3 kwalificeren zich rechtstreeks, terwijl de nummer 4 zich via play-offs nog kan kwalificeren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES