Team van medisch personeel en hulpgoederen uit Nederland aangekomen

20
Team van medisch personeel en hulpgoederen uit Nederland aangekomen

Het Nederlands team van medisch personeel dat vanmorgen vanaf Schiphol vertrok naar Suriname, is om 17.01u aangekomen op Zanderij. Het team heeft ook diverse hulpgoederen en medicijnen zoals antistollingsmiddelen en pijnstillers meegenomen.

Het gaat om vrijwilligers uit de zorg die gaan helpen bij de aanpak van COVID-19. Ze zijn allemaal gevaccineerd en hebben allemaal ervaring met coronazorg. Behalve ic-verpleegkundigen zijn er ook, lab-analisten, artsen en infectiologen mee. Ze blijven twee tot drie weken.

Volgende week gaat ook de eerste lading van 40.000 AstraZeneca-vaccins naar Suriname.

De hulpgoederen worden uitgeladen op Zanderij.

20 REACTIES

 1. Jongens veel succes met jullie hulp voor Suriname, dankjewel dankjewel dat jullie allemaal surinamers zijn komen helpen in deze moeilijke tijden?nogmaals dankjewel Nederland,zo zie maar de mens hebben elkaar nodig,


  Maak melding

 2. Koeman je hebt goede en slechte mensen, ik stoor mij nooit aan mensen die buitenlanders haten, of zo ,in alle mensen hebben,kijk naar het positieve kant van gebeuren, surinamers veel succes


  Maak melding

 3. Vandaag kennen ze je, want ze hebben hulp nodig.

  Wanneer het geboden hulp is gebruikt en verbruikt ben je niet meer nodig en scheld men je vies en vuil uit.

  Je hebt dankbare mensen en ondankbare beesten in Suriname.


  Maak melding

 4. Koos Banti
  Sommige dingen zitten gewoon in jou genen als je niet weet wat genen zij. Dan weet ik welke school je niet hebt afgemaakt.
  Ondankbaar mens


  Maak melding

 5. Ik hoop dat hun onder controle in de zieken gaan krijgen.En kom weer gezond terug naar Nederland.En we bedanken ons minister Hugo🙏🧡.En ga niet negatief denken over NL.blijf gezond 🇳🇱🙏🇸🇷


  Maak melding

 6. Ik hoop dat jullie in de zieken huizen onder controle gaan krijgen.En blijf gezond en kom ook gezond weer terug in Nederland🇳🇱.En we bedanken ons minister Hugo 🙏🧡.En ja ga niet negatief denken over NL.hou aan de regels en blijf gezond 🇳🇱🙏🇸🇷


  Maak melding

 7. Bedankt Nederland

  In de jaren 50, 60 vd votige eeuw kwamen de Su verpleegster vanuit Suriname naar Nederland voor handen aan het bed en verzorgen vd zieken in Nederland. Nu is het een team van Nederlandse sprcialisten ea met hulpgoederen en equipment naar Suriname gaan om hun overbelaste collega’s en zieken te helpen.

  Samen Werken, Samen Sterker in deze periode van pandemie.


  Maak melding

 8. Allen,

  Koeman:
  Je heb altijd een paar mensen die gaan schelden op anderen, moet dat een reden zijn om niet te gaan helpen ?
  Denk toch na, je heb ook mensen in Nederland die zeggen waarom moeten wij gaan helpen, is dat ook een reden om niet te gaan helpen ?

  SUCCES


  Maak melding

 9. Roy san speel jij nu voor een “een Nederlander”
  Ga eerst leren begrijpen lezen.
  En niet gelijk reageren met je emoties.
  Over genen gesproken jij met je zwarte genen wil nu praten als een witte gen.
  Ps het is voor jouw bedoeld “monkey see, monkey do.
  Jij wilt de witte man zijn .zal je nooit worden want je zwart gen zit in de weg .


  Maak melding

 10. Ai, ai….wat zijn we weer bezig!

  1) alle hulp in nood, is welkom; of het nou vd noorzee, chinese zee of golf van mexico… dank daarvoor.
  2) om gelijk te jubbelen als een kind, tja en kinderhand is gauw gevuld..

  Er is ook zoiets als historisch bezef en solidariteit; vele Surinamers hebben id loop van eeuwen NL helpen opbouwen; lees ook de inbreng van oorlogsveteranen in de II WO, Indie and Korea, naast de verplegers in de jaren 60 en 70.

  Hou het dus zakelijk, met beroep op morele verantw van NL.

  Voor mij geen reden voor ronde dans; een bedankje is voldende!


  Maak melding

 11. Wij krijgen nog hulp want als de Satan Bouterse
  nog president was hadden wij niets gekregen want
  die moordenaar was nog baas in het land.


  Maak melding

 12. wat een geschel weer,over en weer,wees dank baar voor elke hulp die men geeft ,maakt niets uit welke kleur het heeft .ikwens een ieder een gezond leven toe ook u in su,,tis erg zat dat corona


  Maak melding

 13. Rea;iteit blijft……de verdoemde blanke kolonisator en slavenhandelaar komt voor de zoveelste keer die corrupte, criminele FAILED STATE SURINAME uit de stront trekken. Nu staan dat schaamteloze volk te klappen maar als straks alles weer op orde is dan begint het schelden en bagger gooien opnieuw. Nederland kan zijn kennis, mankracht, middelen en materialen beter besteden in en aan fatsoenlijke landen.


  Maak melding

 14. Waarom hoor ik niets over de geweigerde Astrazeneca in Nederland..die nu naar Suriname worden gestuurd? Hier in Nederland wil men deze vaccin niet meer inzetten….God zij met ons Suriname! Ps en dat gelul over dat we zo blij moeten zijn..ondertussen gaan er weer voldoende grondstoffen het land uit. De Ned bank is voor meer dan de helft gevuld met goud dat afkomstig is uit Suriname. Daar word ook niet over gesproken. Voor niets gaat de zon op..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.