Jongeman overleden door verstikking tijdens eten

6
Geordano Arnhem gigi

Geordano Arnhem (18), die bekend was als Gigi, is in de avond van 26 mei door verstikking overleden in Suriname. Uit een gerechtelijke lijkschouwing blijkt dat er geen sprake is van misdrijf. Het gaat om verstikking door het nuttigen van voeding.

Maureen Nibte, advocaat van de familie van Gigi, zegt dat de familie de doodsoorzaak van verstikking heel raar vindt. Gigi had brood gegeten en thee gedronken. Na het eten en het drinken heeft de jongeman niet eens gehoest waardoor de familie niets kon merken van een verstikking. Gigi heeft kortom geen verstikkingsverschijnselen gehad.

Volgens Nibte vindt de arts het ook raar dat Gigi door verstikking is overleden vooral gelet op de jeugdige leeftijd. De arts gaat daarom een nader onderzoek doen. Het ontzielde lichaam van Gigi is afgestaan aan zijn familie. Hij zal mogelijk op 11 juni ten grave worden gedragen.

Op 26 mei is Gigi plotseling thuis overleden. Nibte zegt dat de familie in shock is, want in januari is Cherelee Manhoef, een nicht van Gigi, vermoord door haar vader. De familie was nog bezig dat verdriet te verwerken en is nu opgeschrikt met de dood van Gigi.

De advocaat zegt dat de jongeman niet ziek was en ook geen aandoening had. Er is er ook geswabt op het lijk Gigi maar het is negatief getest op COVID-19. 

6 REACTIES

 1. Lieve mensen
  Verstikking is vreselijk en ook goed dat er een 2e onderzoek komt. Maar helaas vertoont niet een ieder dezelfde verstikkings verschijnselen. Ja en ook met brood en thee kan iemand zich dood verslikken. Als bv zo een jong iemand voelt dat die stikt willen ze bv niet toegeven dat er iets mis is. Dan proberen ze zelf eruit te komen maar als je niet weet hoe je in je eentje je zelf moet helpen als je stikt dan ga je juist de verkeerde handelingen doen waardoor je de luchtwegen juist erger dicht doet met de voeding. Leer via google bv de EHBO bij verstikking. Je kan je zelf ook redden als er niemand in de buurt is om je te helpen bv

  EHBO is in het algemeen iets dat elk mens zou moeten leren

  RIP en sterkte aan de familie.


  Maak melding

 2. Verstikking heeft idd verschillende soorten
  Je kunt ook stikken van het constant hoesten of als je liggend iets drinkt dan kom je in ademnood en als je alleen bent weet je niet hoe je erger kunt voorkomen het ergste is dat je niet kunt adem halen omdat je luchtwegen zijn geblokkeerd en je dan niet weet hoe te handelen, trouwens ik weet nog steeds niet hoe te handelen maar ik kan je wel vertellen dat je op dat moment denkt dat je dood zal gaan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.