Bordo geeft gevallen vrouw 3 jaar gratis voeding

18

De oudere vrouw die vorige week kwam te vallen, toen een truck met pakketten van Bordo werd geplunderd te Pont Buiten, krijgt van Joel ‘Bordo’ Martinus drie jaar lang gratis voeding. Dat heeft hij woensdag zelf bekend gemaakt.

De vrouw werd op 26 mei ook al in het zonnetje gezet door de stichting Charity4onelife van Pakittow Stephano Biervliet.

“Zoals ik eerder beloofd had, ben ik vandaag mijn belofte na gekomen. Vooral bij die mevrouw die voor haar pecht was komen te vallen, toen het mis ging, bij het verdelen van de voedsel pakketten. Wij hebben haar een overeenkomst aangeboden voor drie jaar lang gratis voeding”, aldus Bordo.

Naast haar heeft hij ook 13 andere gezinnen in Suriname een overeenkomst aangeboden voor voedselpakketten.

18 REACTIES

 1. Is natuurlijk allemaal mooi voor die mevrouw , de pakketten die ze krijgt…maar mij bekruipt langzaam aan het gevoel dat het een soort van 2 strijd is tussen pakitow en bordo over wie het meeste kan doen voor de gemeenschap en in dit geval voor deze mevrouw. Daarbij is het ook voor de bühne…want zo kom je goed op de voorpagina’s. Maar al bij al dankbare geste!!


  Maak melding

 2. Franse krant: ‘Bordo veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf voor drugssmokkel vanuit Suriname’
  3 maart 2019
  Franse krant noemt ‘Bordo’ in artikel over drugssmokkel vanuit Suriname
  Een man met dezelfde bijnaam ‘Bordo’, hier briefjes van twintig aan het tellen in Suriname.
  PARAMARIBO, 3 mrt – In een artikel over drugssmokkel heeft de Franse krant Le Main libre een Surinaamse man met de bijnaam ‘Bordo’ genoemd als spin in het web met betrekking tot cocaïne smokkel vanuit Suriname. Volgens de krant zou deze 37-jarige ‘Bordo’ op de vlucht zijn nadat hij vorig jaar in Parijs tot acht jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens drugshandel. VERVLOEKT/BLOEDGELD.

  Le Main libre beschrijft de man in kwestie als een kleine beroemdheid in Suriname die op Facebook poseert met geld, juwelen, luxe auto’s of bling-bling villa’s. Volgens de krant werd deze ‘Bordo’ afgelopen vrijdag in afwezigheid berecht door de correctionele rechtbank van Le Mans voor handel in cocaïne. Dat deed hij in de periode van 2016 tot begin 2018.

  Vrijdag werden in de Franse stad Le Mans ook nog zes mensen veroordeeld voor drugssmokkel vanuit Suriname. Drie mannen die als ‘muilezels’ hadden gediend, hebben toegegeven dat ze voor ‘Bordo’ hebben gewerkt. Bordo:


  Maak melding

 3. Vroeger hadden ze een ‘stréy léy contest’ in Suriname. Nu houden deze twee heren een ‘stréy prati pakket contest’ in Suriname. Aswhin, Somo, Brunsi en Bouta hebben voorlopig iets anders aan hun kop of aan hun broek hangen, anders deden ze ook volop mee met dit vertoon bestemd voor ‘sma ai’.


  Maak melding

 4. Bordo ik kon je vaader zyn want my kleinkinderen hebben jou leeftydt, myn verzoek aan jouw is ;ga je straf uit zitten we hebben lange weg tegaan ,en laat het maron volk niet nog meer leiden om jouw gedrag,er is geen tydt voor deze show,bewust wil niet beledigend tegen jouw uitvallen, we zyn surinamers allemaal ,ik hoop dat je dit kan begryppen,we hebbe als surinamers nog veel om op telossn te veel daar heb je niet de ballen voor, Back off


  Maak melding

 5. Uit welk pot gaat hij die plunderende mevr 3jr lang verzorgen?
  Zeker lanti-pot .dus eerst geld overhevelen nr nis n daaruit zijn soortgenoten verzorgen.
  Het nieuwste fenomeen in sur baja soso lafu.


  Maak melding

 6. “Wanneer gij dan aalmoes doet, zo laat voor u niet trompetten, gelijk de geveinsden in de synagogen en op de straten doen, opdat zij van de mensen geëerd mogen worden. Voorwaar zeg Ik u: Zij hebben hun loon weg. Maar ,als gij aalmoes doet, zo laat uw linkerhand niet weten wat uw rechterhand doet; opdat uw aalmoes in het verborgen zij; en uw Vader, Die in het verborgen ziet, Die zal het u in het openbaar vergelden.”

  Desalniettemin, een geweldig gebaar. Het klinkt wel gewichtig. Een overeenkomst van drie jaar. Een mooi contract is dat. Na drie jaar zoek je het wel zelf uit. Pakiratigri zou graag deze vrouw die op leeftijd is, willen horen .Wat zij van de situatie vindt. Haar belevenissen. Maak het openbaar opdat men wijzer wordt. Bordo is reeds bekend.


  Maak melding

 7. Bordo is publiciteitsgeil en laat geen gelegenheid voorbij gaan om in het nieuws te komen.
  Het had hem echt gesierd als hij dit had gedaan zonder publiciteit.
  Dat je zonder een diploma op zak en behoorlijk nederlands te spreken, directeur kan worden, kan alleen in Suriname. Anderen die jarenlang gestudeerd hebben en veel meer in hun mars hebben, krijgen nooit een dergelijke positie.


  Maak melding

 8. Woef woef waf waf, hele mooie gebaar naar de mevrouw die gevallen was,uit iets negatief is een positieve gebeuren ontstaan, ik heb de filmpje ook gezien, tuurlijk is het niet leuk, maar mevrouw krijg alle aandacht, mooi de mevrouw, het kan je moeder zijn, zo pakket verdelers als jullie toch zo ingenomen bent met het welzijn van de de marron bevolking, leer ze dan iets nuttigs te doen,,ik mschaam mij als surinamer dat ik een Afrikaanse taferelen heb gezien in Suriname, geef ze gronden en leer ze planten van allerlei groenten en cassave te planten, werken voor je is geld beter, dan alsof er bakje voer wordt gegooid in een bakje en de dieren gaan als gekke eten, wie de betere lekkere voer naar binnen werk, dit is geen bevorderen van je eigen volk, Suriname heeft veel gronden, door hebzucht hebben vele de gronden voor zichzelf toegeëigend, mooi dat jullie iets doen voor de surinamers, maar leer ze iets nuttigs te doen, inplaats van als dieren achter een truck te rennen,


  Maak melding

 9. Think twice, is het zo, dat hij aan drugs heeft verhandeld, aha vandaar dat hij zo gedrag, geld maakt hem gek, hij weet zelf niet hoe mee om te gaan, maar 1 positief zit wel in bordo, hij denk aan zijn medemens, dat zou ik van ndpers niet zeggen, want die hebben het land Suriname leeggeroofd??en in een financiële situatie achter gelaten, chan santhoki mag de boel gaan opruimen?


  Maak melding

 10. Bij de volgende keer dat er weer voedsel of geld ergens in Suriname door bordo of brunswijk wordt uitgedeeld raad ik alle Surinamers aan om er naar toe te gaan en te vallen.

  U bent dan verzekert dat u 3 jaar voedsel krijgt van bordo en wellicht geld van brunswijk voor 3 jaar.


  Maak melding

 11. Als ze dat doen, de bigi anoes mangs met hun strey doe contest, om voor het verarmd surinaams volk, niet voor de grootgrondbezitters, grote villa bezitters, eigen bedrijfbezitters en dat soort rijke lui; 3 jaar lang alles betalen voor de mofina wangs. Dan zullen alle prijs opdrijvers met hun dure producten zitten en zijn dan genoodzaakt om op den duur de prijzen te verlagen.
  Dit geeft de regering de tijd om in alle rust te werken áán de wederopbouw van Suriname ZONDER het gelul en bullshit van alle paarse djamoe edes en groepen gelieerd aan hen.
  Dan kan de regering de IMF maatregelen doorvoeren en beginnen met de wederopbouw van Suriname .
  Dus alle filantropen, geef aan het verarmd surinaams volk. Want we zijn moe om alles te dragen van het mislukt belijd van opeenvolgende lijders. En begin met het kaalplukken van degenen, die het land hebben benadeeld en gestolen hebben.


  Maak melding

 12. dus je bent aan het plunderen?
  en gaat omdat je te stom en te inhalig bent onderuit?
  en krijgt dan van diverse figuren allemaal dingen gratis??

  typisch surinaams weer
  criminelen belonen
  Failed state forever


  Maak melding

 13. Bordo doet aan liefdadigheid maar gaat altijd behangen met goud ,om de mensen die hij helpt te laten zien van kijk hoe rijk ik ben en dat jullie maar arme sloebers zijn. Walgelijk gewoon. Bah.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.