Webinar over Milieu Raamwet vanwege Wereld Milieu Dag

3
Overheid: 'Geen verkoop Centraal Suriname Natuur Reservaat'
Het Centraal Suriname Natuurreservaat is het grootste natuurreservaat van Suriname en een van de grootste beschermde tropische regenwouden ter wereld.

In het kader van Wereld Milieu Dag, welke jaarlijks op 5 juni wordt herdacht, organiseert het ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu in Suriname een webinar over de Milieu Raamwet en de implementatie daarvan.

Het thema voor Wereld Milieu Dag is ‘Ecosystem Restoration’. De Milieu Raamwet is in mei 2020 in werking getreden en heeft als doel om in het kader van de duurzame ontwikkeling van Suriname een beleids- en milieustrategie te ontwikkelen en te implementeren, die een evenwichtige balans creéert tussen economische groei en milieubescherming teneinde te kunnen beantwoorden aan de aspiraties van het Surinaamse volk.

Het behouden en restoreren van ecosystemen is daar een belangrijk onderdeel van.

Deze Webinar wordt op woensdag 2 juni van 09:00 uur — 10:30 uur gehouden.

3 REACTIES

  1. Joost mag weten wat de Milieu Raamwet precies inhoud. Wat het ook mag zijn, ik verwacht er niet veel van want er wordt nog elke dag liters kwik geloosd bij de goudwinning. Ook de vieze-plee-sidesnt maakt zich daar schuldig aan. Dus moet dat Milieu Raamwet een lachertje zijn en is dat webinar gewoon een toneelvoorstelling met slechte Surinaamse acteurs.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.