donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder betrapt buurjongen (17) ontucht plegen met dochter (14)

Moeder betrapt buurjongen (17) ontucht plegen met dochter (14)

-

Does Travel - naar Suriname

Een moeder in Suriname heeft dinsdagmiddag haar zeventienjarige buurjongen in haar huis in Paramaribo betrapt. Hij was bezig seksuele handelingen met haar veertienjarige dochter te plegen. Bij het zien van de moeder rende de jongeman weg.

De vrouw was niet thuis. De buurjongen ging toen bij de woning en drong uiteindelijk de kamer van het meisje binnen. Het meisje verklaart dat de jongen haar heeft verkracht.

De moeder heeft aangifte van verkrachting bij de politie gedaan. De Surinaamse politie is nog bezig de zeventienjarige jongeman op te sporen. Hij is sedert de verkrachting voortvluchtig. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Bij mij is het heeeeel lang geleden, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo kras was, dat ik een van mijn buurmeisjes wilde verkrachters.


    Maak melding
  2. Pele je hebt gelijk, ze is gewoon betrapt en nu komt zij met de mededeling, ze is verkracht?omdat moeder de dochter heeft betrapt, a boi bin soeting finga ien a meisje ing ai oog,


    Maak melding
  3. Ik denk dat mevrouwtje vader en moedertje aan het spelen was😂🤣
    Jammer maar die jongen is echt de pineut, als dat meisje haar valse verklaring niet intrekt.
    Moeders moet ook nadenken, of haar dochter echt zo braaf is als ze zegt, een verkracht meisje gaat moord en brand schreeuwen, maar volgens mij hadden ze het heel gezellig samen.😉


    Maak melding
  4. Laatst een 13-jarige die naar Nickerie trok, nu een 14-jarige die iets doet. De meisjes en jongens in Suriname worden tegenwoordig vroeg rijp. Daarom moet in de wet de naaileeftijd omlaag van 16 naar 14. Hoe jonger ze naaien, des te eerder ze de pijp ingaan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES