VIDEO: Groot feest met honderden mensen gestopt te Paranam

26
politie-eenheden-op-plaats-delict-suriname

De politie in Suriname heeft zojuist een groot feest met ongeveer 500 personen gestopt in het dorp Jamaica te Paranam. De verschillende speciale eenheden zijn ter plaatse om de orde te handhaven.

Het is pikdonker op de locatie. De verlichting is uitgemaakt zoals in het filmpje hieronder te zien is. Update volgt.


26 REACTIES

 1. Laat ze allemaal alsjeblieft na het feest 10 dagen bijelkaar/ in quarantaine. Door de Militairen bewaakt. Het zal ze eens moeten leren.


  Maak melding

 2. Ja mang dies mi lobi. Andere zitten offers te brengen terwijl jullie rustig doorgaan. Als ik covid team was zou ik iedereen van paranam weigeren in de ziekenhuizen, laten ze het zelfs uitzoeken. Help jezelf.


  Maak melding

 3. Boetoe dingggg wreed.
  Neem alle sound ook mee, tot nader orde.Die feestende beesten slinger allemaal op de bon.Hoop dat ze ’t afleren.
  No wang mang éh bar trawang.


  Maak melding

 4. dit zijn nu die kaolo beesten waaraan je de lockdown te danken hebt
  schijtdorp hermetisch afsluiten en laat ze maar lekker kreperen met hun feestje


  Maak melding

 5. Die lui hebben echt stront in hun hoofd.En als alles totaal uit de hand loopt moet er stante pede hulp uit Nl komen.Ze zijn echt van de pot gerukt.


  Maak melding

 6. Gisteren weer 11 doden en 174 nieuwe besmettingen en maar blijven feestvieren. Ik heb onlangs heb een film gezien waar ze tot hun knieën in het water, aan het dansen zijn.
  Je gaat je toch afvragen wat er mis is in het hoofd van deze kronto-ede’s.
  Het gaat echt tijd worden dat de achterban van de ndp en abop aangesproken worden op hun gedrag en burgerlijke ongehoorzaamheid.


  Maak melding

 7. En Pique maar lullen dat Surinamers niet feesten omdat ze geen geld hebben. PIQUE je bent bij mij in geloofwaardigheid zwaar gedaald. Volgens mij vertel je steeds je eigen versie ondanks het feit dat jij wordt tegengesproken door de nieuwsberichten. Mijn advies: houdt voortaan je klep dicht en vertel geen domme dingen.
  Het zijn deze ondankbare beesten die ervoor zorgen dat de Corona erger wordt en welig tiert in Suriname. Het zijn deze ondankbare beesten die de Surinaamse regering dwingen om Nederland hulp te vragen en het zijn deze ondankbare beesten die de regering altijd de schuld van alles en nog wat geven. Ook voor hun eigen fouten.
  Sorry dat ik mij kritisch moet uitlaten, maar ik wens julie allemaal, die regels niet willen naleven Corona toe. Dat zal jullie leren. Zeker weten dat Julie de regering straks de schuld gaan geven.


  Maak melding

 8. Ik ben bang dat als het zo doorgaat daar dat wij hier in de Diaspora strakks weer bewoners van Suriname kunnen worden met voor ieder1 grond en huizen voor niets want de bevolking van Suriname sterft uit ben ik bang door deze epidemie.
  Wij SurNeds zullen het land Suriname weer moeten opbouwen willen de Surinamers dat?


  Maak melding

 9. Wat een achterlijke volk…de goeden daar gelaten…er gaan dagelijks mensen dood aan deze verschrikkelijke ziekte..en toch hebben mensen..tja zover je ze mensen kunt noemen want zijn dom no ka…plezier om te feesten met z’n 500!!! Dit is niet te begrijpen…echt al gaat de wereld bepaalde mensen in Suriname zullen blijven feesten..triest!!geen verantwoordelijkheuds gevoel…nul komma nul!! Pak ze hard aan justitie!!!!


  Maak melding

 10. Zie:
  – hoe in de koloniale tijd met de slaven en contractarbeiders werd omgegaan,
  – hoe gouverneur Kielstra omging met zij die zich niet aan regels hielden,
  – hoe politieagenten met leerlingen en studenten in de jaren 70 tijdens stakingen van de vorige eeuw omging,
  – hoe ddb met tegenstanders en anders denkenden omging,
  – hoe Ronny Brunswijk met tegenstanders die hij oppakte te werk ging,

  Het heeft er veel van dat er weer een daad moet worden ingesteld


  Maak melding

 11. – hoe politieagenten met leerlingen en studenten in de jaren 70 tijdens stakingen van de vorige eeuw omgingen,

  Het heeft er veel van dat er weer een daad moet worden gesteld


  Maak melding

 12. En overdag maar klagen.
  Want alles is duur, de koers stijgt, de preis stijgt, etc.
  Staken voor loonsverhoging, etc.
  Staken voor werken bij de overheid voor gratis geld.
  Maar na kantoortijden worden fesa’s gepland met dure nyang en dure dringi.

  Stelletje huichelaars !

  Geef ze allemaal een taakstraf en laten ze allemaal meehelpen om het land schoon te maken en gewassen te planten !

  En nu aan het werk nanga K@

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 13. Moksimetie en vp waren volgens betrouwbare bronnen ook op die feestje.De 500 mensen kregen boete maar hoefde niet te betalen van de moksiemetie,De meesten 99,99% waren er mensen die leken op belfort en moksiemetie.Volgens de regels van de natuur gaat govid deze mensen pakken.De ziekenhuizen zijn vol en deze mensen moeten zelf een bed en een O2 fles aanschaffen en in de buurt van een ziekenhuis logeren.


  Maak melding

 14. Nou geef de bron aan, als je durft @kali.
  Het is nu niet de tijd voor geruchten op fb.

  Ook in de neptunesstraat is er met veel moeite een feest stopgezet. Het lukte de politie in eerste instantie niet, omdat die feestbeesten, gebeld hadden met “hoogwaardigheidsbekleders”. Met behulp van stootgroepen is het wel gelukt.

  De politie kan zo haar werk niet goed doen.
  Wie zijn deze onverantwoordelijke ‘lage toppers’. Dit moet bekend worden gemaakt.

  Het is asociaal bij de neten af, dat buitenlanders hun leven op het spel zetten, door zich te begeven in een brandhaard en anderen feesten als idioten.


  Maak melding

 15. Het spreekwoord zegt, eén rotte appel in de mand, maakt al het gave fruit te schand…
  Maar in Suriname lopen er wel veel rotte appels rond en het zijn allemaal dezelfde soortgenoten.
  Het lijkt wel een grote bananenrepubliek waar anarchie heerst.


  Maak melding

 16. Wie waren tijdens het Phagwafeest massaal aanwezig op Waka Pasi?
  Wie hebben toen gezorgd voor de tweede uitbraak van het covid-19 virus?

  Ik begrijp niet dat juist mensen uit deze gemeenschap klagen dat ze geen geld hebben om voedsel te kopen, maar wel om te feesten en te beesten.

  Hebben ze niet geleerd om in tijd van nood de tering naar de nering te zetten.
  Altijd maar willen profiteren van anderen en dus de handjes ophouden.
  Aan dit gedrag heb ik een hekel.


  Maak melding

 17. Terwijl hulp uit het buitenland moet komen qua materieel en verpleging om de brandhaart wat covidbesmettingen een beetje in toom te houden..zijn onze mensen in Suriname aan het feesten!!! Schaamteloze vertoning!! Kan mij hier echt aan ergeren.. !


  Maak melding

 18. Suriname = Njang, Dringi, meki Prisiri en tamara we ka.

  Er zijn veel vetvreters en alcoholisten die onvoldoende bewegen en dat in een land waar het zeer slecht gesteld is met de gezondheidszorg. Dit maakt dat mensen kwetsbaarder zijn voor Covid-19.


  Maak melding

 19. Kijk dit bedoel ik nou weer. De idioten van de geel groene partij waren weer bezig. Alles wordt weggekaapt en leeggeroofd door de leider van de geel groene partij vlak onder toeziend oog van Meneer Santhokhi. Het is nu tijd dat u de koe bij de horens gaat vatten en die moksi patoe naar huis stuurt. De toegevoegde waarde van ABOP in de huidige regering is 0,0. Maar helaas wilde u een pact sluiten met de duivel. Er was hiervoor gewaarschuwd maar dat heeft u terzijde geschoven. Helaas. U doet hartstikke Uw best om het land uit de pinarie te helpen maar met een misdadiger in de regering die alleen uit is op eigen gewin ( en natuurlijk ook van zijn complete familie) gaat dat niet lukken.


  Maak melding

 20. Allen,

  John:
  Groot gelijk, ik kan hierop niets anders zeggen/schrijven.
  Ik hoop dat Pique dit van jou ook leest, want jij heb gewoon 100% gelijk.

  SUCCES


  Maak melding

 21. Wel een waardeloze film zo….
  Maar inderdaad zoals Djoe K ook al zegt.

  Geef ze almaal een schop onder de kont , namen noteren en weigeren te behandelen bij positief getest op Corona.

  Deze gasten verdienen het om het lijdensbed in te duiken!
  Waardeloze schooiers allemaal.


  Maak melding

 22. Ik weet niet waarom iedereen in dat filmpje trapt waar de mensen in het water dansen. Dat is duidelijk geen suriname. Kijk alsjeblieft goed. Wie een hond wilt slaan vindt gelijk een stok.


  Maak melding

 23. Het is niet normaal dat er nog mensen zijn die willen feesten onder de erbarmelijke situatie waarin ons land verkeert. De politie moet hard optreden tegen deze figuren, een flinke boete opleggen. De politie moet beter reageren op zulke momenten. Op Paranam, heb je onderbezetting op de politiepost, minimale controle, ons kent ons, in die contreien.De politie agenten maken deel uit van dezelfde gemeenschap, ordehandhaving is dan zeer moeilijk.
  Generaliseren op een en dezelfde bevolkingsgroep is ongewenst, vooral als jij je publiekelijk uit. Alle andere bevolkingsgroepen geven ook hun feestje, alleen maakt WKT geen melding van. Dus woorden als Kaolo beesten kun je liever achterwege laten, je verergert de zaak.

  Sammy the queen, lekker aan het dagdromen hahaha.
  Passant, lekker op z’n oer
  -conservatief rechts tekeer gaan. Je bent echt een weri édé
  Soms heb je van die walgelijke ideeën, blijf maar lekker in NL.
  Boesskowtoe, dit is wat wij hebben gezaaid de afgelopen honderd jaar, geen ontwikkeling in onze binnenlanden, het oogsten bevalt je niet!!!!! Je kunt niet meer om de Marron heen, die tijd is voorbij. Dit is de donkere kant van hun maspassi.


  Maak melding

 24. Hersenloos. Klagen over slavernij, geen eten en drinken, geen geld, alles is duur. Protesten op de huidige regering. Handje ophouden. Alleen feesten en beesten maar werken … Hoo maar. Stelletje …lijders. geen ziekenhuisbed voor jullie, geen zuurstof. Stik er maar in. Boven kun je voor altijd feesten met satan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.