maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEnorme ravage na verkeersongeval met twee auto's en tankwagen

Enorme ravage na verkeersongeval met twee auto’s en tankwagen

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding vandaag tussen twee personenauto’s en een brandstof tankwagen aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van Moengotapoe, zijn twee mannen gewond geraakt. Het betreft de bestuurders van de personenwagens, die vanuit Suriname naar Frans-Guyana zijn vervoerd voor medische behulp.
 
Vermoedelijk waren beide wagens bezig de tankwagen met 25 duizend liter diesel in te halen. Toen er een tegenligger kwam, wilden zij weer invoegen. Daarbij heeft een botsing plaatsgevonden tussen de twee personenauto’s en de brandstoftankwagen, waarbij een van de voertuigen ook nog een elektriciteitsmast heeft geramd.

De andere personenwagen verloor de controle over het stuur en kwam op een weiland terecht. De auto heeft een boom aangereden en sloeg daarna over de kop.

Bij de brandweer kwam de melding dat beide bestuurders van de personenauto’s bekneld waren. Zij ging naar de plaats, maar hoefde technisch niet op te treden omdat de bestuurders reeds door omstanders uit de voertuigen waren weggehaald.

De Surinaamse brandweer moest wel hulpverlenen bij het schoonmaken van de weg.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Deze idioten van een bepaalde etnische soort leren het nooit.Ik wil niet racistisch zijn. Maar als je ziet met welke snelheden deze idioten richting Moengo rijden en van Moengo richting de stad, dan hou ik mijn hart vast voor de mensen die langs de Oost-West verbinding wonen. met name de kinderen.
  Echt een stelletje idioten.Ook op de Afbobaka weg. zelfde soort, kleur en maat. Deze gasten zijn verkeershufters en verkeersmoordenaars. Hoop hebben hun rijbewijs gekocht.


  Maak melding
 2. De ham vraag is. Hebben ze wel een rijbewijs? Er is in Suriname een gezegde. Als je in Suriname kan rijden kan je overal rijden..FOUT!!!!!! als je in Suriname je rijbewijs hebt behaald. Moet je nog in het buitenland leren rijden. Want je neus naar voren steken wordt zeker geramd , want Suriname is de grootste producent van idioten op de weg.


  Maak melding
 3. Haastige spoed is een ongeluk om de hoek !
  Sommige snappen het niet.
  Maar lopen met de gedachte van mij gebeurt dat niet, want ik ben sranang mang .

  Dombo’s zijn het.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES