Zware aanrijding tussen lijnbus en personenauto

5
Zware aanrijding tussen lijnbus en personenauto

Op de hoek van de Anamoe- en de Copernicusstraat in Paramaribo-Noord vond er vanmorgen een zware aanrijding plaats tussen een lijnbus en een personenauto. Daarbij is een mede-inzittende van de bus gewond geraakt en per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De lijnbus reed over de Anamoestraat, komende uit de richting van de Tourtonnelaan. De personenauto reed over de Copernicusstraat gaande richting de Antondragtenweg. De bestuurder van de personenauto stak de hoek haastig over en heeft daarbij de rijbaan van de bus doorkruist.

De buschauffeur in Suriname verklaarde dat hij probeerde uit te wijken, maar de aanrijding toch niet heeft kunnen voorkomen. Als gevolg van de botsing slingerde de personenauto meerdere keren over de weg en knalde tegen een EBS-mast waar die tot stilstand kwam. Dankzij de mast is het voertuig niet in de kreek beland.

De bus als de personenauto zijn zwaar beschadigd geraakt. Beide zijn door een sleepdienst afgevoerd. De politie was ter plaatse voor onderzoek.

5 REACTIES

 1. toch opmerkelijk hoe surinamers, ondanks dat er erg minimaal verkeer is?
  elkaar toch weten te torpederen elke keer
  begint een nationale sport te worden geloof ik?
  wie ramt een ander het eerst tijdens een lockdown?


  Maak melding

 2. misschien was die passagier een zorgmedewerker die mogen door hun werk wel in de speciale bussen die daarvoor toestemming zijn en hun van naar het werk en weer terug naar huis gebracht worden, maar die auto of die in lockdown op de weg mocht zijn ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.