Urenlange brand op aangemeerd schip Surinamerivier

11
boot-in-brand-gevlogen-surinamerivier

Een brand heeft vandaag gewoed op een schip dat aangemeerd is aan de Mangrovestraat op de Surinamerivier ter hoogte van Balast Nedam. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

De brand is begonnen in een kamer aan de bovenzijde waar de zekeringkast is bevestigd. Het schip is van het bedrijf South American Compagnie Contractor en was niet in gebruik. De vloer en enkele wanden hebben brandschade opgelopen.

De brandweer van post Toekomstweg rukte uit en trof bij aankomst een rookontwikkeling aan.
Zij kreeg assistentie van post Gemenelandsweg in de vorm van een tankauto. Daarna is met een dompelpomp het water uit de rivier gehaald om het vuur verder te blussen.

De melding kwam 11.20 uur waarna de brandweer is uitgerukt. Zij was klaar met blussingwerkzaamheden 17.20 uur.
 

11 REACTIES

 1. Dit is gewoon rommel dat men in suriname komt dumpen langs de rivier omdat wy overal telaks in zyn, dit schip staat niet in suriname geregistreedt waarom ligt het zolang aande kant vande rivier en niet aan een steiger


  Maak melding

 2. Is dit de Goslar van de naaste toekomst? Zo ja, dan kunnen we het geld bestemd voor het uitbaggeren van de Suriname rivier net zo goed overboord gooien.


  Maak melding

 3. neen henkes de Goslar zal zeker geen probleem zijn , ruimte genoeg om diepe vaargeulen te maken voor grote zeeschepen en waar de Goslar ligt kan je een toeristische eiland van maken, maar dat chineze baggerschip??? zal nog geen centimeter diepte kunnen brengen , dus allemaal chineze rotzooi wat veel geld gekost heeft , maar ja dankzij bouta moeten we het doen met chineze rommel wat ook steeds duurder wordt.


  Maak melding

 4. @wat
  als ik met jouw in discussie moet gaan ga ik my enkel ergeren,want zo,n egoistische domme jongen daar heb je maar weinig van, ik vraag me vaak af of je leest wat je zelf schryft.


  Maak melding

 5. ha ha 😁😁😁😂😂😂🤣🤣🤣😃😃😃😄😄😄 , rbrowny , zie je hoe dom als je bent meneer Y je leest reacties van anderen en gaat je ergeren dat ze jou als ongeschoolde paarse rat als nul beschouwen , jij trapt er weer telkens in met je rattenpootjes , maar jij bent een nul jochie , lees je zelf wel je reacties want daar moet je je zelf toch aan ergeren meneer Y.


  Maak melding

 6. WAT je hebt 100 procent gelijk, je hebt het goed door?er zijn ook een paar schrijvers hier op wtk, bouta boef heeft 4 miljard gestolen, en schijnbaar vinden zij het erg als daarover schrijft, maar ik 1000 keer schrijven, ndp was een boeven bende??
  Duidelijk


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.