Dienstverlening banken tijdens full lockdown: maandag, woensdag en vrijdag open

1
SRD geld uit Suriname

Naar aanleiding van de door de regering afgekondigde full lockdown in Suriname, van 31 mei 2021 tot en met 18 juni 2021, informeert de Surinaamse Bankiersvereniging dat de dienstverlening van de banken tijdens deze periode aangepast wordt verleend, ter bescherming van haar medewerkers en klanten:

 • De banken hebben bij voorkeur een digitale dienstverlening;
 • De fysieke dienstverlening is beperkt en uitsluitend op de maandag, woensdag en vrijdag. Volg de berichten van uw huisbank voor meer informatie over deaangepaste dienstverlening en de openingstijden;
 • Het lokale interbancaire en internationale betalingsverkeer heeft dagelijksnormale voortgang;
 • Alle ATM’s worden optimaal aangevuld;
 • Betaal zoveel als mogelijk met de pinpas, online- en mobile banking en wallets,dit is efficiënter, veiliger en hygiënischer dan betalen met contanten;
 • De essentiële dienstverleners kunnen op afspraak grote kasstortingen doen.

  Informeer bij uw huisbank naar de mogelijkheden.Houdt u zich aan de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en blijf zoveel als mogelijk thuis. Blijf de social media pagina’s en website van uw huisbank volgen. Voor specifieke vragen, bevelen wij u aan contact op te nemen met uw huisbank, aldus de bankiersvereniging.

1 REACTIE

 1. Allemaal leuk en waar maar hoe zit het met de mensen die geen VAST internet hebben dan. Mobiel internet is vreselijk duur en TELEZUUR biedt alleen gratis mobiel internet als je gebruik maakt van Uni5pay om op te waarderen voor hun dure overgewaarderde service…

  En dan moeten mensen die niet zo handig zijn ook nog uitvissen hoe die rekeningen betaald moeten worden.

  De banken verdienen echt een gouden medaille met de duurste edelstenen voor hun GEWELDIGE service…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.