Auto’s en autowrakken op berm weggesleept

12
Auto's en autowrakken op berm weggesleept

In opdracht van de districtscommissaris Ricardo Bhola, heeft de bestuursdienst in samenwerking met de politie en de buurtmanager mw. J. Colli, voertuigen laten wegslepen aan de Johannes Vermeerstraat in het bestuursressort Blauwgrond.

Na een aantal aanmaningen te hebben gekregen van de bestuursdienst, heeft de monteur geen gehoor hieraan gegeven. De auto’s en autowrakken op de berm vormden een gevaar voor voetgangers en een zeer onhygiënische situatie.

Enkele beelden van de operatie:


12 REACTIES

 1. Opgeruimd staat netjes…deze regering is hard bezig om Suriname niet alleen gezond, maar ook mooi te maken. De ndp heeft in 10 jaar niet 1 autowrak opgeruimd. Al dat achterstallig onderhoud op lozingen en kanalen is ook een erfenis van ze.


  Maak melding

 2. Aan de Onoribolaan no. 48 heb je ook zo’n gast die over het hele trottoir autowrakken heeft. Meneer beweert dat niemand hem iets kan doen.


  Maak melding

 3. Ik rij er regelmatig langs en het is werkelijk van de zotte. Je zal die man maar als buurman hebben. Hopelijk doeken ze die hele tent op.


  Maak melding

 4. En hem nu ook verbieden om nog langer deze job uit te voeren. Reden: Overlast en gevaar voor de volksgezondheid.
  Ook de grond daar moet op zijn kosten gesaneerd worden want er zit genoeg smerige olie en zware metalen in de grond.


  Maak melding

 5. Opruimen op kosten van de eigenaar, en als hij niet wilt betalen dan een vordering op het perceel vanwaar hij zaken doet. En nog een openbare veiling. Alleen dan gaan deze aso’s milieu aanmaningen serieus nemen.


  Maak melding

 6. Ze moeten in alle buurten hier in Paramaribo en ook in de districten deze mileu vervuilers aanpakken , en zwaar beboeten , zij zijn ook de oorzaak van de wateroverlast omdat vele oliën en vetten lozen in de trenzen en riolen en ook autobanden , plastics , schuimrubber en andere dingen verbranden , , regering pak dit grondig aan , de vorige regering bestede geen aandacht aan mileu verontreiniging , ze maakten alleen de dingen schoon die geld opleverde , de banken en de centrale bank van suriname en met lenen dachten ze dat wordt een schoon Suriname , ndp zijn de grootste mileu veroorzakers allertijden.


  Maak melding

 7. @Sammy the Queen 30 mei 2021 At 23:04
  En hem nu ook verbieden om nog langer deze job uit te voeren.
  ===============================

  Bij hem is het zo erg dat er klanten op straat staan zodat hij ook nog eens filevorming veroorzaakt. Ik zou echt janken als ik zo iemand in mijn straat zou hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.